Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 77 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Aз правих тест за ЧПВ високорискови само че миналата година и бяха отрицателни, а имам НК клетки до небесата:( Само ми остана листериоза и токсоплазмоза...ако и те са наред, значи никой не може да ми каже защо тези клетки са така...единствено се оказа, че имах пулпит и силна алергия към полени, когато изследвах НК клетките....освен да е от тях...но според док не е ...

# 271
Момичета привет,
искам да попитам какво предтавлява скрининга? Колко време трае? Веднага ли казват резултат?
Много слънчеви усмивки Simple Smile
Кой скрининг? БХС ли?

# 272
  • София
Aз правих тест за ЧПВ високорискови само че миналата година и бяха отрицателни, а имам НК клетки до небесата:( Само ми остана листериоза и токсоплазмоза...ако и те са наред, значи никой не може да ми каже защо тези клетки са така...единствено се оказа, че имах пулпит и силна алергия към полени, когато изследвах НК клетките....освен да е от тях...но според док не е ...
Аз токсо правих, остана ми да пусна листериоза и бруцелоза, за друго не се сещам ooooh!

# 273
На втори кабинет табелките ги сменят, когато се налага.

Д-р Панайотова е много добра. Имам лични впечатления от нея.
Какъвто и скрийнинг да прави си в добри ръце.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 20:26 от Анонимен

# 274
Аз токсо правих, остана ми да пусна листериоза и бруцелоза, за друго не се сещам ooooh!

направи си рентгенова снимка на зъбите. Една позната се оказа с 2 гранулома.

# 275
  • София
Буена, при ХИВ левкоцитите са ниски Simple Smile
Няма как от това, че 1 показател не е в нормите, да се правят изводи и да се поставят диагнози. Диагнозата е комплексна работа Simple Smile

# 276
Здравейте момичета. Незнам дали мога тук да задам въпроса си. Имам неуспешно икси този месец. Днес ходих да си пусна ПКК, желязо, ТСХ и пролактин. Всички до едно ми излязоха много ниски. Желязото ми е 3.26, при рефр. 10.70-32.60, тсх е 0.400, при реф.гр. 0.30-5, а пролактина с които досега винаги съм имала проблем, че е висок е под долната реф.гр. Въпросът ми е възможно ли е стимулацията да е оказала такова голямо влияние над всички тези изследвания? На някой случвало ли му се е такава рязка промяна?

# 277
Можеш да се консултираш с Кръстев - хематолога в Надежда.

# 278
Къде ги прави тия изследвания?
И моля те, напиши публично името на лекаря правил трансфер при такива стойности на желязото, че е срамота в такава модерна болница да не изследват такива елементарни показатели преди трансфер.
Винаги съм казвала, че при анемия лигавицата не е ок и имплантацията се възпрепятства много.
Запиши час при хематолога в Надежда и пиши после как е минало.
При такава стойност на желязото, трябва много да се уморяваш.Да не би да си имала много обилно кървене?

# 279
Можеш да се консултираш с Кръстев - хематолога в Надежда.
Благодаря за съвета Simple Smile, но нямам тази възможност, тъй като не съм от София. Есента ще ходя до клиниката за ЗЕТ, ако разбира се успея да вкарам всичко в норма.

# 280
Обърни си внимание с това ниско желязо, трябва добър клиничен хематолог, да не вземе нещо да те обърка и да те лекува с желязо вливки, а да трябва да ти дава витамини от В групата.

# 281
Теди, да няма някаква грешка ?
Ако имаш възможност ги повтори в др.лаборатория. Изследвала ли си се за Хашимото ? От стимулацията се покачва ТСХ. Имаш ли негова стойност от преди 1-2м., той се променя бавно.

# 282
Къде ги прави тия изследвания?
И моля те, напиши публично името на лекаря правил трансфер при такива стойности на желязото, че е срамота в такава модерна болница да не изследват такива елементарни показатели преди трансфер.
Винаги съм казвала, че при анемия лигавицата не е ок и имплантацията се възпрепятства много.
Запиши час при хематолога в Надежда и пиши после как е минало.
При такава стойност на желязото, трябва много да се уморяваш.Да не би да си имала много обилно кървене?
Когато започнахме със стимулацията, нещата бяха в норма. Др Персенска е лекуващия лекар, но тя проследи хемоглобина и отложи стимулацията, докато не го вкарам в норма.
Чесно казано не се уморявам много, отдавам го на жегите в момента. Пуснах си днес изследванията в Лаборекспрес, там не им е стигнала кръвта и утре ще ходя отново да дам. Имам малка надежда, че може да са допуснали грешка. Бях по дълъг протокол и цикъла ми продължи 12дни, като силно беше 4-5. Вероятно от там е другата причина, която може да е паднало

# 283
Правила съм изледвания в Лаборекспрес, Варна не бях доволна от тях.
Трябва да си намериш и добър хематолог, и когато ги правиш изследванията да не си приемала в близост витамини от В групата или железни препарати.
Желязото пада, ако те предозират с витамини от В групата и най-вече В12.
Пънче, Шакира и момичетата  от Варна  могат да ти дадат съвет къде да отидеш.

# 284
Теди, да няма някаква грешка ?
Ако имаш възможност ги повтори в др.лаборатория. Изследвала ли си се за Хашимото ? От стимулацията се покачва ТСХ. Имаш ли негова стойност от преди 1-2м., той се променя бавно.
ТСХ последно март съм го изследвала и беше 1.43. Тат и мат са в норма, за това мисля, че не би трябвало да имам проблем с Хашимото.
Утре ще пусна нови да видя дали ще се препокрият с днешните

Общи условия

Активация на акаунт