Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 77 985
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Айде, гале, след всичко това най-често се забременява естествено. Само трябва да вярваш, че чудото ще се случи на теб.
 А, тия сраствания около тръбите откъде ли са се получили.На мен хирург ми обясняваше анатомично, че едно малко срастване на тръбите и яйцеклетката не може да влезе и да достигне матката.
За срастванията,обяснението което имам е,че като ученичка имах хронично възпаление на единия яечник.Като ми дойдеше не ми спираше с месеци.Тук гинеколозите нямаха обяснение на какво се дължи и ме тъпчеха само с противозачатачни,без ефект.Като студентка намерих доктор в Пловдив той каза че това е хронично възпаление на десен яечник и не се лекува с противозачатачни.Дълго време ме лекува и от тогава не съм имала проблем.Като започнахме да правим опити за бебе и неставаше,реших да направя цветна снимка.Направихме я в Шейново,много ме боля.Там ми обясниха че имам сраствания и съмнение за запушване на тръбата.И че такова срастване се получава при дълго нелекувано възпаление.Казаха че трябва да се направи лапароскопия.записах час в Надежда.Разказах всичко на доктор Шефкетова,тя погледна диска със снимката и каза,че тръбите са проходими и не съм за лапароскопия и почваме с други изследвания.Сега след като направихме всички изследвания и от никъде нищо неизлезе настоях за лапаро и хистеро и доктор Цветков се съгласи.Добре,че го направихме.можеби трябваше да започнем с това.Но е минало вече дано вече стане.

# 316
Колко ти струваше цялата операция?
Как се казва лекарят, който те е лекувал  в Пловдив, явно е бил много добър?

# 317
Колко ти струваше цялата операция?
Как се казва лекарят, който те е лекувал  в Пловдив, явно е бил много добър?
1100 лв с направление е лапарато с хистерото.Казва се доктор Кръшков,много е добър наистина само той ми помогна.Има частен кабинет на булевард  Руски и работи в клиника селена.

# 318
  • София
Мацки,минавам да докладвам, че днес ми дойде и звъннах в клиниката, за да питам дали случайно др Персенска няма да е на работа на 15ти за да ми изместят часа с ден по-рано (от 16ти за 15ти) и се оказа, че няма проблем и ме презаписаха Crazy Много съм хепи, защото така че съм при нея на 15ти ден от МЦ и няма да е късно за ЗЕТ, от утре ще си почна Естрофема, дай Боже да ми върви всичко гладко, както преди 4 години по това време Praynig Praynig Praynig

На всички ви пожелавам успех, остана още малко и клиниката ще поднови работа с пълна сила bouquet

# 319
Мацки,минавам да докладвам, че днес ми дойде и звъннах в клиниката, за да питам дали случайно др Персенска няма да е на работа на 15ти за да ми изместят часа с ден по-рано (от 16ти за 15ти) и се оказа, че няма проблем и ме презаписаха Crazy Много съм хепи, защото така че съм при нея на 15ти ден от МЦ и няма да е късно за ЗЕТ, от утре ще си почна Естрофема, дай Боже да ми върви всичко гладко, както преди 4 години по това време Praynig Praynig Praynig

На всички ви пожелавам успех, остана още малко и клиниката ще поднови работа с пълна сила bouquet

buena, желая ти успех и дано скоро се сдобиете с братче/сестриче  Simple Smile (дано правилно разбирам, че вече си имате детенце).

# 320
  • София

buena, желая ти успех и дано скоро се сдобиете с братче/сестриче  Simple Smile (дано правилно разбирам, че вече си имате детенце).

Мерси много, Фиоре, да , имаме син на 3 годинки и сега се надявам да го зарадваме с братче или сестриче Praynig Praynig Praynig
На теб много успех на теста bouquet

# 321
Буена, пожелавам ти успешен опит, да поведеш дъъъъългата колона от следотпускарски бебета, пу-пу  Hug
Аз в сряда съм при Ослеков, да видим защо ми идва толкова често, усещам и нещо в левия Я, дано не задържа фоликул  Rolling Eyes

# 322
  • София
Буена, пожелавам ти успешен опит, да поведеш дъъъъългата колона от следотпускарски бебета, пу-пу  Hug
Аз в сряда съм при Ослеков, да видим защо ми идва толкова често, усещам и нещо в левия Я, дано не задържа фоликул  Rolling Eyes

Страшно ти благодаря, Тара bouquet Дано на прегледът ти не се открие нищо притеснително (този Ослеков за пръв път го чувам)  Praynig Hug
Определено се очертава да е доста натоварено на докторите след отпуските, дано се върнат отпочинали и готови за дълъг работен ден  Crazy

# 323
Момичета да питам аз.Искам да си пуснем с мъжът ми изследвания за хламидия, уреаплазма и т.н.За мен е ясно все някой гинеколог от болницата ще ми вземе секрет,но на мъжът ми има ли кой,при кой да си запишем час.

# 324
Буена, Ослеков само горе в отделението съм го виждала, като лежах за лапарото, както и по коридорите. Имаше свободни часове при него и Белкин, но при Белкин вече бях, затова реших да събера впечатления и от Ослеков  Wink
Наистина ще е лудница след отпуските, а и ще са с Шефкетова по-малко, дано са готови за бейби бума, който им готвим  Praynig Wink
ivanaivanova, просто кажете на регистратура или по телефона, че искате да изследвате тези неща в еякулат и ще ви дадат час, не е нужно да минете през андролог, процедира се като при спермограма.

# 325
  • София
Тара, дай Боже да има бейбибум bouquet

Според мен няма как да останят така нещата, с намаления АРТ лекарски състав, най-вероятно ще преквалифицират някой от общите гинеколози, така мисля.

# 326
Благодаря ти Тара,а ако има проблем при мъжа гинеколога ли изписва лечението.Аз от 3 месеца имам Кандида и не мога да се отърва.Искам и друго мнение,но този път и мъжът ми да изследват.Че и ние искаме есента да почнем поредното ин витро, а това ще ни пречи.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 16:10 от ivanaivanova

# 327
Буена, ако искаха да обучат друг лекар- вече трябваше да е готов, както направиха с Цветков, явно са преценили, че могат да се справят, дано е така  Crazy
ivana, гинекологът може да изпише лечение и за двамата  Peace А гъбите са доказани с микробиология, нали? Мен ме мъчеха по няколко пъти в годината, но успях да ги преборя със следните мерки и много рядко ме навестяват- ограничих до минимум сладкото (гъбите го обичат почти колкото и аз  Grinning), бельото ми е памучно, гладя го след всяко изпиране, пера с гел за чувствителна кожа, интимния ми гел е Вагизан или Себамед (и от двата съм доволна), пия пробиотици, като усетя дискомфорт- правя седящи бани или се поливам (само външно) с отвара от смрадлика или сода бикарбонат във вода (редувам ги), ако пия антибиотик- задължително пия и пробиотик.

# 328
[ivana, гинекологът може да изпише лечение и за двамата  Peace А гъбите са доказани с микробиология, нали? Мен ме мъчеха по няколко пъти в годината, но успях да ги преборя със следните мерки и много рядко ме навестяват- ограничих до минимум сладкото (гъбите го обичат почти колкото и аз  Grinning), бельото ми е памучно, гладя го след всяко изпиране, пера с гел за чувствителна кожа, интимния ми гел е Вагизан или Себамед (и от двата съм доволна), пия пробиотици, като усетя дискомфорт- правя седящи бани или се поливам (само външно) с отвара от смрадлика или сода бикарбонат във вода (редувам ги), ако пия антибиотик- задължително пия и пробиотик.
[/quote]

Да с микробиология,и пих и  антибиотик и някакви други за гъбички и глобули слагах и след това май беше за възстановяване на микрофлората,ако не се лъжа и т.н.Пера бельото и се къпя с бебешка козметика,гладя и сода и смрадлика ползвам и няма отърване.Ама не съм ограничила сладкото.Това ще е следващото.Интимен гел не ползвам от години,питала съм си гинеколози и казаха че е достатъчно само с вода.
Иска ми се да ги пусна и в друга лаборатория и да чуя и друг лекар какво ще ми каже и ще е добре да са от Надежда,че и аз се нареждам от есента да бременея Simple Smile а преди това трябва да ги  #2gunfire

Само да питам аз по принцип съм пациентка на Персенска ама незнам дали да си запазвам час за нея или при друг.И кой ще ми препоръчате.

# 329
Охх, само с вода не бих се мила, несигурно ми се струва.
Много е важно да ограничиш сладкото до минимум!
Не пречи да запазиш час за който и да е гинеколог в Надежда, кажи, че трябва да пуснеш микробиология и нямаш претенции за определен лекар, ще ти дадат час, пък Персенска може да ти назначи лечението, като излезе резултата. Аз съм пациентка на Цветков, но в сряда съм при друг лекар, ще пусна и мб, пък, не дай Боже да изскочи нещо- ще го коментирам с Цветков.

Общи условия

Активация на акаунт