Господ за мен не е някакъв старец с бастун, който седи на небето

В действителност е много трудно да се определи на какво ниво си, но факта, че те вълнува темата вече говори, че си поела по пътя нагоре. От твоето желание зависи с каква скорост ще напредваш. След едно покачване следва пауза за асимилиране, после пак покачване и така следва едно след друго. Поне при мен е така. Дали при теб ще е същото? Вероятно. Както казах пътя е индивидуален. Няма двама души еднакви по душа и възприятия.
Сънищата са особено състояние и до сега няма ясно становище по въпроса като какво се случва в действителност. Това, което се знае е, че съобщенията идващи в сънищата са чрез символи, а не в "прав текст".
ЪН, вероятно не си ме разбрала добре. За да извървиш пътя към себепознанието и съвършената божествена искра, каквато всеки от нас притежава и е нашето истинско, съвършено АЗ, нашата есенция, не се иска никакво позволение от никого. Това всъщност е нашата крайна цел на съществуването ни като земна материална същност. Колко време ще ни отнеме, това зависи само от нас. Веднъж достигнал до края на целта вече не се налага да се връщаш за живот в материално тяло. Тъй като все още си сред нас, съмнявам се, че си достигнала това ниво.