Лидл 87

• 122 405
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Момичета ,много се дразня с тези играчки ,стикита,книги и прочие.Всичко е с цел да пазаруваме точно от Лидл.
Нашето момче е голямо,а момиченцето-малко и спокойно можеше да минем без истерията за играчки,но тъй като често пазарувам от Лидл,аз им пуснах мухата,че ще събирам точки поне за една играчка.
Баща ми що машини накупи от Лидл,не е за вярване,но преди играта с точките.
Та пазарувам си аз за 35лв. и ми дават една точка.След ден -два пазарува майка ми, пак за 35лв. и на нея дават една точка,но тъй като хората преди нея били правили сметки от по 40-60 лв.,тя се помолила за още една точка.Не можело,давали само за сметки от по 20лв. и повече.И тя като се ядосала ,попитала,защо не са дали на хората преди нея,а си ги заделят за тях.Била с голямото ни дете и казала :"Дайте ги на децата,какво си ги стискате за вас."
Та въпроса е,че няма грам човещинка,само печалбарство ,после да ги пускат играчките в OLX,един вид крадени от на хората сметките.Тъй като и моя приятелка пазарувала за 80 лв .точно на 11-ти ,но още не знаела за промоцията, не и дали нищо.Ами 80лв.са си точки за половин играчка.То реално има начин да ги събера от раз точките ,но защо да се правя на ...
От новата брошура съм харесала белия топ - модел от H&M и акумулаторните батерии,всичко останало са хранителни,памперси,м.кърпи и слънцезащитен за децата.
Тази седмица купихме ръкавиците за колело ,синчеца не ги сваля,много си ги харесва.

# 331
  • Mediterraneo
Аз да си кажа за мини чопъра - този уред си заслужава!
[/quote За този става въпрос, нали

По препоръка от тук и аз го купих миналата седмица и съм ужасно доволна! Благодаря, че го препоръчахте! Лук, морков, краставица, чушки, тиквички, броколи- засега това съм пробвала, реже чудесно всичко! А, и орехи кълцах за един сладкиш.

# 332
И аз бавно трупам точки...имам едва 2 досега. За книгата лесно ги събрах, но сега нещо не ми върви пазара..
То като се замисля, защо се зоря, като детето не е гледало даже филма и не знае за прИмоцията...ама пусти хъс hahaha Абе я да се стягам Naughty няма пък да вземам играчка Crossing Arms

# 333
Тея пусти играчки... Мисля да пиша до Лидл, че това е безумно. Излиза 200 лв една плюшена играчка. С приятеля ми събирахме точки, за да си я вземем за нас, но решихме да ги дадем на една моя приятелка, която има 3 деца и само една играчка. Днес и дадох картончето и още четири точки, за да събират зс трета. Simple Smile
Днес взех две четки за почистване на лице за подарък и един автоматичен апликатор за фдт. Стана ми интересно, утре мисля да го пробвам. Simple Smile

# 334
  • София
Скрит текст:
Здравейте, видях по-назад в темата, че е голяма драма намирането на Шира от ледена епоха. Днес я търсих в лидл Люлин, но нямаше. Някой има ли информация къде я има или в кой ден от седмицата получават играчките, за да отида тогава? Като попитах в магазина беше много уклончиво, един път в седмицата, ама утре или пък в други ден... Явно трудно ще е, но много я искаме  Laughing

Здравей,
вчера вечерта обиколих 6 (шест) магазина за пустата Шира. Проверих в магазините в Люлин, Вагона, Зона Б5, Захарна Фабрика, Надежда и Свобода и никъде нямаше. Изхабих сума ти бензин да обикалям  Mr. Green
На Вагона ми казаха, че утре чакали зареждане, т.е. днес. Ако ти е близо - провери.
Тази сутрин дадох картончето на мъжа ми, защото той доста обикаля, да проверява в различни магазини. И познай - взел я е от първия магазин, в който е отишъл- в Зона Б5.
А вчера вечерта питах и казаха, че нямат, при това бях с детето, което видимо живо се интересуваше има ли я или не. Иска ми се да вярвам, че просто са заредили сутринта, а не че ги е мързяло да проверят.
Навсякъде имаше всички играчки - липсваха само Шира и т.нар. пират (с превръзката на очите, децата казаха, че се казвал Бък).
Успех!

Аз сега почвам наново събирането, защото се оказа, че и каката много иска, нищо, че е почти на 11. Добре поне, че тя иска Сид, дано той да не е толкова дефицитен.
Сутрината са заредили. Така ми казаха на "Екзарх Йосиф", но тигрицата в 17 часа вече я нямаше.  Laughing

# 335
Ние взехме Сид още първата седмица (това исках аз, малката нямаше против   Mr. Green). Много си го харесва, водихме го на почивка  Laughing . Добре, че ни помогнаха хора от опашката на два пъти, та да съберем точките (огромно благодаря на тези непознати   Hug), иначе нямаше да успеем, просто сезонът е такъв. Друга играчка няма да вземам, та ще пиша като имам точки, за да ги подаря на някой.

От другата седмица съм хвърлила око на скрина, значи правилно помня, че е бил на по- ниска цена. И със зехтин ще се запася.  Peace

# 336
  • София
Четката за лице е много тарикатска,малко трудно се отваря отделението за батериите,но предполагам е защото е водоустойчива.

# 337
  • София
Днес отидох специално до Лидл за спален комплект. Взех този:
Скрит текст:
Много ми хареса и на брошурата и на живо. Памука е хубав, в момента се пере и ще видя как ще изглежда и след сушилнята. Мисля следващия път като се появят в брошура да се възползвам и от чаршафите с ластик. Simple Smile
От другата седмица си харесах шивашките принадлежности. Точно онзи ден се ядосвах, че нямам читави игли и конци и това  в Лидл ми идва тъкмо навреме. Ии може би сьомговата пастърва. Има ли отзиви за рибата? newsm78

# 338
  • FR
Благодаря за съветите за Шира  Hug Няма да се отказвам и ще я търся.
Ledena`Kralica, наистина е скъпо 200 лв за играчка, но имах голям пазар в лидл и за една седмица ги събрах. Не ми се дават пари за играчка от olx като така или имаче имам точките. Утре рано сутринта пак ще ходя, дано и ние с щерката имаме късмет  Praynig

# 339
И аз преди няколко седмици купих от самозалепващото фолио. Днес дори го лепих на стара, грозна и неравна дървена каса на врата. Добре си залепна, не е паднало засега Laughing
А относно играчките едни англичани пред нас бяха напълнили две колички, и с детето чакахме да ги обслужат 10 мин. След като им дадоха точките, жената се обърна подаде ги на сина ми и му благодари за търпението(сина ми е на 2,5г. Laughing) И така от тях 7т., от мен три и детето си избра най-грозната играчка(катерицата с жълъда Simple Smile) прегърна я, целуна я и каза мойто  Laughing

# 340
Днес пазарувах за 110 лв. и не ми дадоха нищо.

Чак в къщи се сетих за точките. Колко трябваше да са?

# 341
# 342
# 343
  • София
Преди няколко дни пътувах в авт. 88, на седалката зад мене бяха 2 продавачки от Лидл. Коментираха си как спестяват точки, ако клиента не си ги потърси.
Имало после далавера да ги продават някъде си. Много неприятно ми стана за купувачите.
Иначе нямам малко дете и тия плюшки хич не ме интересуват, сметките ми са до около 15 лв. Та няма начин и да придобия поне 1 точка.
Подобни играчки не се ли продават по детските магазини?
Подлудиха хората - да изхарчиш бензин за 50 лв, за да докопаш играчка .......

# 344
  • София
На мои приятели преди дни в софийски Лидл са им предлагали талонче с точките за 10 лв. От младеж между стелажите. И аз си мисля, че касиерките са в играта с продаването на играчки, книги и талончета.

Общи условия

Активация на акаунт