Лидл 87

• 122 398
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Нищо не писахте за резервни глави.

# 376
Момичета, тези четки за почистване на лице подходящи ли са за всички типове кожа? Чета, че сте ги изпробвали на нормални и сухи кожи, а за мазни има ли приставка? newsm78

дори за мазна са най-подходящи
и мазната кожа допуска по-честа употреба от сухата
гелът - всякакъв, не е нужно да е лидлски

bubanka  и ♥ HAPPY ♥bouquet

# 377
  • София
За котешката къщичка - мисля,че е най-добре да я вземеш, за да видиш дали ще я хареса твоето коте. Нали можеш да я върнеш.
Нашата си  стои като мебел, купувана е отдавна. Дъщеря ми и е намерила ново приложение - прибира си в нея дезодорантите.  Simple Smile

# 378
  • Варна
Кои бисквитиери/бонбонери в метални кутии хвалехте? Имам спомен за няккви лилави "А...." ?

# 379
Нищо не писахте за резервни глави.

писаха, имаше линкове към фирмения сайт на сарантис, порови назад

# 380
# 381
  • Варна
Извинявям се! Нещо не съм довидяла. След малко отивам, ако някоя четка ме чака.

# 382
А апликаторът за грим пробва ли го някой и има ли отзиви?

# 383
  • София/Дружба
айде и аз в клуба с четките  Mr. Green
няма отваряне таз гад обаче!
споделете как става  Rolling Eyes

# 384
  • Варна
И аз вземах, чакаше ме. 5 имаше на Владислав. Сега я връчих на ММ да и сложи батерии.
Вземах и Диего. Шира докато и кажа името и последва "няма я". Имам 3 точки и за втора, ще видим коя ще е.

Едит: четката аз я отворих и е супер лесно, но трябва да се държи точно както е показано, иначе е невъзможно.

solley, хвьщаш я с гърба(лилавата част) към теб, капака с два пръста и дърпаш и накланяш надолу едновременно.

Супер е четката! Много съм доволна, а си направих и експеримент. Сложих измивна пяна, а не гел и после не се намазах с крем, за да видя какъв би бил лошия резултат. За щастие няма такъв.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 18:21 от eli70o0

# 385
  • Варна
айде и аз в клуба с четките  Mr. Green
няма отваряне таз гад обаче!
споделете как става  Rolling Eyes

В упътването виж как трябва да я вземеш-хоризонтално в ръката.
И натискаш надолу ,като слагаш пръста ,голямия, на тези вълнички ,изпъкналите .Дърпаш и надолу.Пробвай Peace

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 19:55 от Velina_p

# 386
Тея пусти играчки... Мисля да пиша до Лидл, че това е безумно. Излиза 200 лв една плюшена играчка.

Я, пак...излиза 200 лв една играчка, ама като бонус получаваш храни и аксесоари за цял месец...

Какво е това пресмятане и безумство от Лидл, незнам. А има хора, които гладуват! А те подаряват храна като си купиш играчка за 200лв за същата стойност. Жалко, че всичко отива в тоалетната....

hahaha

За едно семейство с 2-3 деца е трудно да се съберат точки, особено като децата искат три различни играчки.
Освен това мисля, че всеки има право на мнение и право да го изрази тук. Иронията ти в случая е излишна.

Някой попита за апликатора за грим. Аз го пробвах тази сутрин. Много бързо и добре разнася. Само гъбичката трудно се изпира, но не е болка за умиране.

# 387
Страчелото е божествено. Който не го е опитвал...е крайно време да го направи. Тъмно синя кутия. bowuu

# 388
Момичета, търсих в темата, но не открих мнения за слънцезащитните продукти на Сиен. newsm78
Помня, че бяхте писали хубави неща, днес си взех детско 30 фактор. Дано съм доволна, че в сравнение с Нивеата са си направо без пари.

# 389
Вярно ли търси и не намери  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт