Лидл 87

• 122 464
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Как така червен?На мен точно балсам ми трябва,а утре за зехтин ще ходя.

# 451
# 452
  • Асеновград
Висящия стол е страхотен, окомплектован си е с всичко необходимо -видии, комплект за окачване и допълнителни въжета.Ако някой още се чуди стола си струва.Имаме подобен от Кауфланд, но този е определено по изпипан като изработка.Това им харесвам на стоките в Лидъл не се налага да търсиш после куки за окачване и др. а всичко си е в комплекта. Малкия се уреди с плюшка  Grinning .

# 453
Пердетата доста прозрачни ли са? Ако може мнение, защото нямам възможност да отида днес... Hug

# 454
Пердетата доста прозрачни ли са? Ако може мнение, защото нямам възможност да отида днес... Hug
да,прозрачни и хубави,взех от белите с цветенца в долната част и така чаканата пейка.Оле!!!😃😃😃

# 455
  • Варна
На тази пейка и аз измислих място. Дано ме чака до утре и ми хареса на живо.

# 456
Пейката е готина, ще ти хареса на живо вероятно...имай предвид, че е плитичка обаче Peace

# 457
  • Варна
Мерси! Аз я искам за в коридоро да прибера някои неща и дребен да сяда на нея да го обувам. Тъкмо плитка ще може лесно да сяда Simple Smile Дано ме чака до утре, че днес имам рожденик и Лидл ще ми се размине Simple Smile

# 458
  • София
Мерси! Аз я искам за в коридоро да прибера някои неща и дребен да сяда на нея да го обувам. Тъкмо плитка ще може лесно да сяда Simple Smile Дано ме чака до утре, че днес имам рожденик и Лидл ще ми се размине Simple Smile

Точно за сядане и обуване на обувки в коридора я ползваме и ние, много съм доволна, че я взех при предишното пускане- вече не влизат в хола да се обуват с оправданието, че няма къде да седнат.  Stop

# 459
И аз ще ходя за пердета, имам едни от миналата година, още чакат да ги сложа. Crazy Сега искам и за другата стая, като изчистя ще ги сменя с новите. Flutter
Много хубаво парче гърди взех вчера от варено-пушените.Нарязано на тънко и изпържено с яйца и салата е страхотно. Heart Eyes
Готвих и от граха-1,29 лв. Явно много хора са го чакали, на другия ден беше свършил, после пак докараха.Ако ме питате и този от 1,09 не е лош.

# 460
  • Варна
Супер! Тъкмо ММ ме обяви за луда, че искам пейка в коридора, но явно не съм единствена  Mr. Green
Утре сутрин съм за нея, сладолед и круши  Laughing

Моля ви, не купувайте всички пейки във Варна!  Laughing

За граха и аз много го харесах как стана, а не обичам грах, но за малкия готвя и съответно опитвам. Ние замразени зеленчуци вече само на Chira купуваме. Не ми отстъпват от Бондюел, а цената им е в пъти по-ниска.

# 461
Пейката я чаках дълго, на една разпродажба я имаше и се вдигнахме вечерта, след работа, но откакто я имаме много се ползва. Много е хубава.

# 462
И аз се записвам с плюс за слънце защитния спрей  с 20 фактор на CIen. 9,90 е май . Купих си го вчера защото имаш нужда. Пържих се на басейн почти цял ден и днес нито съм изгоряла , нито кожата ме сърби. Препоръчвам. НО трябва да се пръска сравнително чест. Все пак е 20 фактор  - тоест ефекта му е по краткотраен.

# 463
По принцип на всеки 2 часа се нанасят слънцезащитните продукти, независимо от фактора.За възрастен човек количеството е около 3-4 супени лъжици.Ако се пести количество, не се постига оптимална слънцезащита.След къпане, плуване-също се нанася отново.Нанасянето на слънцезащитен продукт не дава право кожата да се излага на директна слънчева светлина в периода 11-16 часа.

# 464
  • Перник
Аз си взех ръчния чопър. Пробвах го веднага с няколко орехови ядки за таратора. Не стана. Ножът ги гонеше из купичката, но това, което успя да нареже, беше почти като смляно. С по-голямо количество продукт вероятно ще е по-добре.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт