Лидл 87

• 122 303
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Асеновград
В неделя вечерта преди затваряне ходих с надежда да взема висящия стол, не бяха заредили, но на касата ми казаха че имат всички играчки.В понеделник с отварянето на магазина и покупка на стола и попълнен талон, момичето твърдеше че имали само две, останалите били изчерпани.Дори не си направи труда да провери.Останали им били единични бройки.За втора играчка няма изобщо да се пъна да събирам точки току виж останала само тази която я имаме вече.Иначе е симпатична и малкия и се радва.

# 541
Не се ядосвайте за тия играчки, то помните ли цирка покрай играта по Коледа...
И ние взехме висящия стол, е чудесен е, лошо само че не съобразихме много добре мястото и малко е близо до един ръб, та днес ходих за протектор за ръб по бебешките магазини( ръба е далече и шанса да го закачиш е минимален, но аз съм си паника) 

# 542
  • Асеновград
Не се ядосвайте за тия играчки, то помните ли цирка покрай играта по Коледа...
И ние взехме висящия стол, е чудесен е, лошо само че не съобразихме много добре мястото и малко е близо до един ръб, та днес ходих за протектор за ръб по бебешките магазини( ръба е далече и шанса да го закачиш е минимален, но аз съм си паника) 
И има защо, на терасата имам подобен + хамак.Познай каква игра пада и скачане от хамака.Добре че има стар матрак на земята под него.Този го искам в спалнята за отмора пред телевизора и дремване в него, и затова още пресмятам къде да се ституира та хем да не пречи, хем да се люлеят .

# 543
  • Варна
Как ги закачате тези висящи столове newsm78 #Crazy

# 544
Има си комплект дюбели и джаджи, здраво е
Много е удобен и хубав  Peace

# 545
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Успях, взех Диего.На Мир магазина има четири вида, без последните два.

# 546
  • Варна
Още 4 точки ми трябват за втора и за трета изобщо няма да мисля. Едва ли ще има и играчки до 28.08 както са започнали.

# 547
  • София
Още 4 точки ми трябват за втора и за трета изобщо няма да мисля. Едва ли ще има и играчки до 28.08 както са започнали.

Днес бях в два магазина в София и играчките бяха свършили.Защо ли не съм изненадана  Whistling

# 548
  • Варна

Скоро в Лидл пускаха ли такъв уред?

Редовно им следя брошурите, но като не ми е трябвало... Сега се разтърсих за подарък.  Crazy

# 549
  • WonderLand
Много ми хареса обезмаснената извара на Пилос, тази която е 2% - много вкусна и кремообразна Simple Smile

# 550
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Днес в магазина в София кв. Гоце Делчев нямаше играчки. От тел. на потребителя казаха, че след 2 дни ще има зареждане на играчки в София - Сит, Диего и ... не запомних ... За Шира - ще има НОЕМВРИ  Shocked Записаха ми имена и телефон - ще звънят - с поръчка е ... Уф ... Ще чакам - пък дано им направя на щерките коледен подарък с таЗ Шира Simple Smile Питах какво става, ако си запазя талоните, а не ми се обадят ноември ... Отговор: "Ще има играчки Шира ноември и ще Ви се обадим!" Ще видим ...

# 551
Я камилата, я камиларя Joy

# 552
  • София
И в същото време в OLX търговия с играчки по 10 лв. и точки по 5 лв. В една от обявите имаше точно написано "Шира ще има през ноември."

# 553
Бък в Олх върви по 25 лв.. страшен бизнес правят..

Ние също търсим въпросния Бък, но за сега удряме на камък..

# 554
Аз утре мислех да ходя за играчка в магазина в кв. Гоце Делчев Sad ще трябва да изчакам явно.

Общи условия

Активация на акаунт