Лидл 87

• 122 293
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, нечий благоверен купил ли си е къртача (199 лв.)? Пробвал ли го е? Наистина ли е 15 джаула?

За мидите - купих си килограм пресни през уикенда. Дадоха ми листовка рецепти. Пише, че се махат от огъня, когато черупките се отворят - след 3-4 минути. Освен останалите мурафети, толкова време ги варих.

# 556
О, къде в Лидъл има пресни миди?

# 557
  • 1st floor
Някой да има от туритическите обувки? Държат ли се прилично? Пише, че са водоустойчиви...Важно ми е и да са здрави и да не се пързалят.

# 558
Огледах се в прахосмукачката в събота. Някой да я има или съвет дали си заслужава?

# 559
Мидите са замразени и са изчистени, без черупки

# 560
  • София
Някой да има от туритическите обувки? Държат ли се прилично? Пише, че са водоустойчиви...Важно ми е и да са здрави и да не се пързалят.
Моя приятелка си беше взела туристически обувки миналата година. Каза, че е много доволна. Не бих й се доверила напълно, тъй като не е голям планинар, но ги беше обула на екскурзия през зимата и не се оплака, че са й мокри краката.

Извинявай, ако съм те подвела -
Скрит текст:
пресните миди ги взех от пазара Римската стена. В събота идват хора от една ферма от Созопол.

# 561
Вчера видях, че има хранителни добавки, на чудесна цена - 8лв. Интересувам се от Магнезий и от вит. С + колаген. Някой да ги е пробвал вече?

Купух си магнезий (дневната доза по принцип е 500, а те са по 375..пия през 2-3 дни по 2бр) цената им е определено добра. Peace

Благодаря много!
Видях в хладилните витрини някакъв слакиш с морковен блат и бяла глазура. Дали е хубав, че много му се чудя Crazy

# 562
  • Асеновград
Имам на марката от две години и половина.Не са мръднали.Подходящи са за планина, но лятото запарват, ако си с тях цял ден после краката ти са като сварени.Тези сега са по различни визуално.За мокро съм ги тествал в дъжд, не пропускат. По мой спомен бяха 35лв. а на разни разпродажби са ги пускали и на 23лв. предните модели.

# 563
  • 1st floor
Да, и за си спомням, че бяха по-евтини предишните модели. Това, че спарват не ми харесва.  Thinking Предимно лятото ще ги ползваме. Ще ги мисля... Tired

# 564
Аз такива бях взела на малкия на разпродажба, ходеше с тях зимата из града и на училище и много си ги харесваше
За лятото не знам, наистина само за по-височка и студена планина

# 565
  • Асеновград
Да, и за си спомням, че бяха по-евтини предишните модели. Това, че спарват не ми харесва.  Thinking Предимно лятото ще ги ползваме. Ще ги мисля... Tired
Висока туристическа обувка е само за планина и то за хладно време или голяма надморска височина.Имам 5 чифта различни марки, лятото при продължително ходене в жега и на по ниска надморска височина все спарват.Миналата есен взех тур. летни на кенгуро- нещо средно между маратонка и сандала, въпреки отворите и те спарват и отделно,че веднага започнаха да се разлепват. Каквото и да избереш все ще има някакъв кусур.Ако съм с колата шофирам по сандали и обувам туристически само при преход, но ако съм с автобус не ми се влачат в чанта и тогава топло не топло ги търпя на краката си.На моите не ми е удобно само ако има катерене по скали, дебелата подметка не е подходяща за това и се чувствам нестабилно.

# 566
Три зими изкарах с тур. обувки и може би още ще изкарам. Никаква вода не пропускат, но спарват. За дишащи и непропускащи цените са към 200 май...

# 567
И мъжът ми си купи от тур. обувки уж за зимата - много му държат топло и сигурно ги е носил само в най-студените дни. Иначе е доволен.  Peace После купи и на свекър ми.

Срам, не срам, и аз ще помоля за точки, ако на някого не трябват.  Blush Hug

# 568
  • София
ние днес събрахме и последната точка за 2 играчки. Ако съберем още ще ти изпратя.
Бък и Шира няма никъде, ще им взема квото има.

# 569
ние днес събрахме и последната точка за 2 играчки. Ако съберем още ще ти изпратя.
Бък и Шира няма никъде, ще им взема квото има.

Ще съм благодарна, ако имате.  Hug Даже ние сами ще дойдем да ги вземем, помня, че сте в Надежда.
Ние пък събираме за катерицата на голямата - учудвам се на избора им, ама така са решили. Нито едната не поиска Шира.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт