Лидл 87

• 122 341
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
...
В постоянния асортимент има ли песто? От италианската седмица се бях заредила, но онзи ден обикалях, зяпах, само червено песто намерих, а ние не го харесваме. Дано има и аз да не съм го видяла къде стои, че само за едно песто не ми се разхожда по другите вериги.

При нас има, значи би трябвало да има навсякъде. Червено и зелено, с босилек.
Стои при консервираните домати и сосове.

# 526
  • у дома
Гледам, че хвалите разни неща, да се включа и аз. Много ми харесва бобът в консерва с доматен сос. Peace

И на нас много ни харесва-гледам да имам винаги по 1-2 кутии от него.

# 527
Вече ме е яд на игрите и играчките на ЛИДЛ. Crossing Arms

# 528
  • Бургас
Гледам, че хвалите разни неща, да се включа и аз. Много ми харесва бобът в консерва с доматен сос. Peace

И на нас много ни харесва-гледам да имам винаги по 1-2 кутии от него.
Може ли картинка, моля?

# 529

MTV, жълтата плюшка е Сид, голям сладур. Laughing

ooooh! Хич ме няма с имената  Laughing

Аз купувам от мидите в плик, замразени, изчистени, 400 или 500 грама за 7 лева

Как ги приготвяш? (най-вече колко време ги вариш, защото като се преварят стават едни тричави Sick)

# 530

ooooh! Хич ме няма с имената  Laughing

Аз купувам от мидите в плик, замразени, изчистени, 400 или 500 грама за 7 лева

Как ги приготвяш? (най-вече колко време ги вариш, защото като се преварят стават едни тричави Sick)
Имената на плюшките ги има в Лидл при касите - отгоре имат като картинки с тях, отдолу са им изписани имената /дано ме разбра/.
Мидите не повече от 5 минути след завиране. Вчера правих, но пресни. След 5-тата минута, колкото повече ги вариш, толкова по-жилави стават.  Peace

# 531

Има ли го някъде в София?
Луди ни направиха с тези плюшки  ooooh!

# 532
  • София
...
В постоянния асортимент има ли песто? От италианската седмица се бях заредила, но онзи ден обикалях, зяпах, само червено песто намерих, а ние не го харесваме. Дано има и аз да не съм го видяла къде стои, че само за едно песто не ми се разхожда по другите вериги.

При нас има, значи би трябвало да има навсякъде. Червено и зелено, с босилек.
Стои при консервираните домати и сосове.

Да добавя, че стоят в едни и същи кашончета. Тъй като зеленото се изчерпва по-бързо, често горната кутия е само с червено, защото са събрали бурканите от полупразните кашони. Трябва да се повдигне и да се потърси в долните.  Wink

# 533
Вчера видях, че има хранителни добавки, на чудесна цена - 8лв. Интересувам се от Магнезий и от вит. С + колаген. Някой да ги е пробвал вече?

# 534
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И мен хич ме няма с имената на плюшките,още не сме гледали филма.Но стискайте палци днес да взема Диего.Във Варна забелязах,че не във всеки магазин са сложени над касите животинките със имената.

# 535
Вчера видях, че има хранителни добавки, на чудесна цена - 8лв. Интересувам се от Магнезий и от вит. С + колаген. Някой да ги е пробвал вече?

Купух си магнезий (дневната доза по принцип е 500, а те са по 375..пия през 2-3 дни по 2бр) цената им е определено добра. Peace

6tastliva, има ги, ама аз пак толкова ще ги запомня   Mr. Green цифри по ми се отдават от имена Peace

# 536
  • на Мелмак
За тези играчки- хубаво събрахме точки , ама не можем да си вземем това , което ни харесва , моите двамата искат две различни ,които разбира се ги няма  Close
Опитвам се да свържа по тел  да питам къде ги има - не мога , писах на формата за контакт , дано имам отговор.
Като са казали - играчка по избор да е така наистина , да се избира от 6 а не от 2  ooooh!
Оплаках се  Mr. Green
Май съм за другата тема .

# 537
За тези играчки- хубаво събрахме точки , ама не можем да си вземем това , което ни харесва , моите двамата искат две различни ,които разбира се ги няма  Close
Опитвам се да свържа по тел  да питам къде ги има - не мога , писах на формата за контакт , дано имам отговор.
Като са казали - играчка по избор да е така наистина , да се избира от 6 а не от 2  ooooh!
Оплаках се  Mr. Green
Май съм за другата тема .

Аз също им писах,отговориха ми на следващият ден,че играчката /Шира/ е в магазина само трябва да отида да я взема,обаче бяхме на почивка и казах,че ще ида този вторник и познайте отивам при управителя питам за въпросната играчка / като му казах,че са ми потвърдили че я има и ще я пазят докато я взема/ - та отговора му беше не няма такова нещо ,уж отиде да провери и каза,че играчка не е получавана. Ами не ми се занимава вече,голямо търсене и обикаляне за тази Шира , а днес казаха,че никъде вече я няма и няма да има/ до изчерпване са /.

# 538
  • Бургас
Таня, Лалка, благодаря! Червеното го намерих, значи ще ровя там да търся и зеленото Sunglasses

# 539
  • на Мелмак
И ние търсим Шира и Бък Crazy
Бяхме на почивка и като се върнахме обикаляме като луди магазините  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт