Лидл 87

• 122 333
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Явно повечето касиери са в играта с точките. Реално би трябвало да се даде точка за 19.99лв, сигурна съм, че политиката на магазина в случая е в полза на клиента.

# 511
  • Варна
И за нас е така и за 4 стотинки не ни бяха дали точка, но правилата са ясни и нищо не можеш да кажеш.
За играчките днес ММ чул и той, че вече нямало да зареждат и освен Шира нямало вече и едноокия (ако не се лъжа е Бъг по име).

# 512
Ами така е, но пък толкова ли не можете да грабнете едно пакетче дъвки примерно... или нещо малко и дребно от касата - хем ще стигнат за точка по правилата, хем няма да чака опашката да се чудите с какво друго да допълвате.  Rolling Eyes
И ние сме правили така, и сега за играчките, и за стикита, и какво ли не.... пък 20-30-50 ст. къде ли не отишли.
Иначе и ние събираме още точки за другата играчка. Голямата много си чака катерицата.  Sad А от нашите, нито едната не поиска Шира.  Thinking

# 513
Аз чета редовно и внимателно, и си набелязвам разни неща......, но това не ми пречи като отида в магазина и да забравя. Днес ходих с децата, щях да си взимам от червения балсам с кератин, но изключих тотално. Хем се въртях в магазина и се чудих какво още да купя, че да станат 20 лв. за пуста точка. Остават ни още 4 за да съберем за 2 играчки.  Tired
Дидка-бандитка, писах на лични за точките.
Миналата седмица касиерката ме пита "Точки?", аз "Не.", а жената зад мен ей така  Shocked "Може ли да са за мен?". Подарих й ги, разбира се.
Миналата седмица бях на опашката зад мъж, който отказа точките две бяха. Попитах касиерката можели да ги даде на мен и тя с досада измърмори:ако господинът разреши. Стана ми чак смешно. Човекът секунди преди това каза,че не му трябват. Вече топката беше в нейните ръце, защото тя не му ги даде.

# 514
някой пробва ли калмарите?

# 515
teta75 а дано! Praynig

Някой хвалеше мидите в лидъл, а те в консерви ли са?

Видях едни по 3 в опаковка-консервички (в зехтин)..иберийската седмица. Преди бях взела на същата марка, но в някакъв сос..не бяха лоши. Peace Сега взех калмари, но не съм ги опитала още. (много малки тез консервички бе..маааалко по-големки да бяха, не такова гурме Crazy)
Взех и за проба от аншоа с магданоз и чесън (и то още неопитано)

Относно играчките-при нас нямаше от едноокия и лъвчето; взех жълтото..бък, май му беше заглавието Blush
Симпатяга е  
Wink

# 516
Да, 80 g.

отваряш наведнъж и 3-те  Joy

# 517
Аз не съм ги видяла още, но такива консервички си взех от Испания преди две седмици и когато отворих едната от трите, установих, че е с много сос и малко ядки. Мислих, мислих и реших   - това е добавка за паста. И днес си изядох следващата консерва точно така. Получи се доста добре.

# 518
Зехтинът в черните метални кутии Е екстра върджин (така пише на кутията).  Peace
п.п. Имам от предишна промоция.

Грах, замразен купувам от по - евтиния по препоръка от темата. Харесва ми. Ще пробвам и другия, щом го хвалите.  Peace

MTV, жълтата плюшка е Сид, голям сладур. Laughing

# 519
Oт Испания съм купувала и аз  Peace

От lidl  не съм

И с паста няма да е лошо, ще се пробва веднага  Wink

# 520
Някой има ли свободни точки за плюшените играчки?

# 521
Днес на касата една мила и усмихната касиерка младо момиче, клиентите пред мен мъж и жена с момиче на около 7-8год. направиха сметка 19.99 касиерката толкова мило и усмихнато им обясни че не им достига 1 стотинка за точка едвам се сдържах направо. Вярно че има условие за 20 лв. но ми се стори много гадно като знам как злоупотребяват.
На мен са ми давали точка за 19.30 / 19.50 и от сорта. Това в Бургас.
В Пловдив ме карат да си купувам шоколадче  Mr. Green

Понеже купувахме доста провизии за палатков лагер, събрахме за 4-5 играчки. Но ги употребявам разумно, само като подкуп за децата  Joy
Дребната вече получи 2 (Шира и Диего), баткото 1 (Бък).
Спят с тях и си ги влачат навсякъде, за мое учудване.
Да видим докога  Crazy

# 522
До следващата игра в лидл😃

# 523
Аз купувам от мидите в плик, замразени, изчистени, 400 или 500 грама за 7 лева

# 524
  • Бургас
Аз купих ориз за паеля, или паея Laughing Правих гарнитура към кебап с него, пропорцията 1:2 му е точна, много ни хареса. Сега съм решила в неделя да правя и паеля, та имам въпрос. Преди време имаше доста добри отзиви за замразените миксове с морски дарове. Какви продукти се съдържат в тях? Понеже смятам да взема отделно пресни миди и се притеснявам да не преобладават мидите в микса, както и да не би да има от онези рачешки недоразумения, които дори не са рачешки /ролцата/ Tired
В постоянния асортимент има ли песто? От италианската седмица се бях заредила, но онзи ден обикалях, зяпах, само червено песто намерих, а ние не го харесваме. Дано има и аз да не съм го видяла къде стои, че само за едно песто не ми се разхожда по другите вериги.

Общи условия

Активация на акаунт