Лидл 87

• 122 385
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Разместили са магазина, който ми е най-близо и от който пазарувам. Ужасно е! Обикалям като луда докато намеря каквото ми трябва. Във всички магазини ли е така?

# 391
Вярно ли търси и не намери  Laughing
В тази тема не, сега погледнах в предната и там пишеше. Не помня кога са ги пускали та да знам в коя тема да търся. Мислех, че тук ще има мнения. Не знам дали трябва да го приема като заяждане, но просто попитах.

# 392
  • Варна
Вярно ли търси и не намери  Laughing
Joy

# 393
Ще ме просветлите ли кое е толкова смешно? На гърба на другите е лесно да се забавляваш или ме взехте за мезе нещо?  ooooh! newsm78

# 394
Ще ме просветлите ли кое е толкова смешно? На гърба на другите е лесно да се забавляваш или ме взехте за мезе нещо?  ooooh! newsm78

Поне в няколко страници назад се коментираха, върни се и прочети, ако трябва от началото на темата и няма да ти се смеят

# 395
Моля, не се смейте на момичето. Peace
Невито, друг път пусни търсачката не само в настоящата тема, а навсякъде. Peace

# 396
Ще ме просветлите ли кое е толкова смешно? На гърба на другите е лесно да се забавляваш или ме взехте за мезе нещо?  ooooh! newsm78

Поне в няколко страници назад се коментираха, върни се и прочети, ако трябва от началото на темата и няма да ти се смеят
Търсих в темата, както е написано на първата страница и не открих нищо почти. Миля, че сме големи хора, ако някой беше казал да се върна просто и да прочета вместо да се постват безсмислени подигравателни коментари. Винаги съм помагала както мога тук.
За друг път ще знам да търся и по другите теми. Признавам си вината. Както и да е, просто не ми стана приятно по какъв начин се отнесоха с мен. Tired

# 397
  • Варна
 nevituuu, не приемай нещата толкова навътре. Жега им е на жените, петък вечер е, забавляват се някак, пък ти дойде сгодна в случая. Най-лесно е да чукнеш за каквото и да било директно в Гугъл, там ще ти излезе всичко, за да не губиш време в търсачката на мамата. Поне на мен така ми е по-удобно и бързо.

Да не дрънкам излишно - всички у дома сме много доволни от Сиен. Ползваме ги от няколко години, няколко вида имаме, щото всеки е с различни нужди. Последно преди два дни си купих безцветния спрей с фактор 20. Мирише ми много приятно, защитава добре. Вече имам достатъчно тен, за да не се мажа с по-висок такъв, освен това не ми оставя бял слой по кожата, както е с лосионът (или мляко се води, че му забравих името). Най-труден за нанасяне е 50 фактор на децата, с пръскалка. Стои по-сух, но аз правя масаж упорито и не се отказвам, все пак са деца. Като съотношение качество/цена няма какво повече да искам. Не мисля да търся и алтернативи. Дано съм ти била полезна!

# 398
  • Варна
Май всички детски или просто висок фактор са така. Ние сме с Биодерма и пак пада голямо търкане.

Днес бях в Лидл и не беше разместен. Явно не е навсякъде. На мен сега ми е трудно да намирам някои неща, а какво остава при разместване...
Да се оплача:в метални кутии имаше само маслени бисквити в червена кутия на цена 6,.. лв.
Само тези ли са в постоянния асортимент или съм хванала "промоцията" на липсата на други? Домързя ме да ходя до друг Лидл, но ако ме обнадеждите утре отивам  Laughing

# 399
  • София
Някой питаше по- напред за котешката катерушка- моята котка почти я разглоби, непрекъснато я ползва.
Събрахме точки за 2 играчки и двама от трима са уредени, не знам как ще се справя за третия.  Rolling Eyes

Моля да ми кажете дали още има останали четки за лице в София, защото утре се прибирам и ми се иска да си взема.

# 400
В слънцезащитните продукти с по-висок фактор има по-високо съдържание на физични филтри-цинков окис и титанов диоксид.Те придават белия цвят и трудно се размазват.Другият вариант е олио със слънцезащитен филтър.

# 401
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нещо съм ви изтървала,да се похваля купих така мечтаните ролери на щерката.В голяма еуфория е,сега се чудя откъде да и взема протектори,моля за помощ. bouquet

От къде ги взе моята от кога иска лидалски. Кой номер са?
Купихме ги вчера от Варна,на ул.Мир.Имаше много,бях се зарекла догодина ама сега заради тези точки се подлъгах.Номер 29-33 са.

# 402
  • София

Моля да ми кажете дали още има останали четки за лице в София, защото утре се прибирам и ми се иска да си взема.
Рано тази сутрин в Лидл - завод Витоша имаше десетина четки. Поразгледах ги и отминах.
Сега ще мисля до утре.

# 403
  • София

Рано тази сутрин в Лидл - завод Витоша имаше десетина четки. Поразгледах ги и отминах.
Сега ще мисля до утре.

Много благодаря!  bouquet Този ми е и сравнително удобен.

# 404
Сега забелязах, че на слънцезащитния лосион пише, че предпазва само от UVA лъчи. По принцип на всички съм виждала, че предпазват от UVA+UVB. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт