Лидл 87

• 122 361
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Всички слънцезащитни продукти предпазват от UVB, но не всички предпазват (ефективно) от UVA, затова UVA се споменава изрично. Peace
[/quote]
/благодаря за информацията, и аз се рових из интернет да разбера за тези UVA и UVB лъчи, но това не го срещнах. По скоро се стреснах, заради евентуалните последствия в дългосрочен период за здравето, тъй като и двата вида лъчи хич не са безобидни. Много страхлива съм станала от слънцето, като се замисля, че има хора, които никога не се предпазват. Shocked

# 421
И аз съм така...не се излагам на слънце ненамазана...

# 422
Слънцезащитните средства също са вредни.

# 423
  • Пловдив
Само аз ли се оказах карък с тези четки?? Thinking
В четвъртък си взех една и вечерта реших да пробвам - да, ама не.
Няма тръгване, братче, с каквито и да било батерии, разбира се правилно поставени.
В петък вечерта реших да заменя уреда с работещ, но втората, която взех - още в магазина реших да я пробвам. Е, не тръгва #Cussing out
Да не би да има някакъв трик, който не съм разбрала или просто партидата при нас в Пловдив е  Sick

# 424
  • Варна
Само аз ли се оказах карък с тези четки?? Thinking
В четвъртък си взех една и вечерта реших да пробвам - да, ама не.
Няма тръгване, братче, с каквито и да било батерии, разбира се правилно поставени.
В петък вечерта реших да заменя уреда с работещ, но втората, която взех - още в магазина реших да я пробвам. Е, не тръгва #Cussing out
Да не би да има някакъв трик, който не съм разбрала или просто партидата при нас в Пловдив е  Sick
Трябва да натиснеш копчето за включване и да задържиш за няколко секунди и тогава тръгва. Peace

# 425
Копчето за включване трябва да се натисне продължително, поне 4-5 секунди. Само това ми хрумва.

# 426
  • Варна
Другото е неправилно поставени батерии, но щом за тях си сигурно остава копчуто както са писали. Дано тръгне! При други не е имало проблем. Ако нямат работеща помоли да и изтеглят от друг град и да заменяте.

# 427
  • София
Гушанската боза от 2л (със захар) не се ли предлага и в 1л?  Rolling Eyes

# 428
  • София
Сдобихме се със Сид Simple Smile Малкия него си избра от трите налични вида плюшки. Понеже не е гледал филма,  не му е чак толкова интересно и май аз повече се радвам на играчката   Mr. Green
Купих авто аксесоари,  от които половинката не остана във възторг. СД-тата се съсипвали,  като стоят на сенника, а противоплъзгащата поставка за телефон и поставката за чаши били измишльотина Confused Времето ще покаже кой крив, кой прав. Взех и едно кантарче за новата кухня, но още не съм го разопаковала.
От новите промоции ми хареса само филе то от сьомгова пъстърва. 
Доколкото знам бозата със захар е само в големи бутилки от 2 литра. Аз купувам такава. За съжаление,  у нас не се пие чак толкова и редовно  изхвърлям поне половината  Blush

# 429
Вземали ли сте диня? Последно гледах, че имаше само големи дини, не зная дали да рискувам да купя..хич не ги познавам,нито по цвят, нито с почукване, та да не се окажат неузрели и несладки. Вярно е, че едната ако е сладка, другата може да не е, но споделете все пак.  bouquet

# 430
  • Варна
2 пъти вземахме и бяха ужасни. Розови и с вкус на вода. Sad Вярно, че беше преди месец, но и тогава от всички други места, от които вземахме бяха хубави.

# 431
  • на Мелмак
От кога е филето от сьомговата пастърва?
Нещо съм го пропуснала. 

# 432
  • Варна
Преди няколко страници някой пишеше за "страчело" newsm78,и да го опитаме задължително.
Обяснете какво е това Thinking

Вземали ли сте диня? Последно гледах, че имаше само големи дини, не зная дали да рискувам да купя..хич не ги познавам,нито по цвят, нито с почукване, та да не се окажат неузрели и несладки. Вярно е, че едната ако е сладка, другата може да не е, но споделете все пак.  bouquet
Преди малко разрязохме една,бих казала че е леко безвкусна ,по-скоро не е сладка.Иначе на цвят е докарана ,алено-червена Mr. Green.

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 14:54 от Velina_p

# 433
Сдобихме се със Сид Simple Smile Малкия него си избра от трите налични вида плюшки. Понеже не е гледал филма,  не му е чак толкова интересно и май аз повече се радвам на играчката   Mr. Green
Купих авто аксесоари,  от които половинката не остана във възторг. СД-тата се съсипвали,  като стоят на сенника, а противоплъзгащата поставка за телефон и поставката за чаши били измишльотина Confused Времето ще покаже кой крив, кой прав. Взех и едно кантарче за новата кухня, но още не съм го разопаковала.
От новите промоции ми хареса само филе то от сьомгова пъстърва. 
Доколкото знам бозата със захар е само в големи бутилки от 2 литра. Аз купувам такава. За съжаление,  у нас не се пие чак толкова и редовно  изхвърлям поне половината  Blush
От кога са аксесоарите за кола? От кога дебна противоплъзгащата лепка за телефон ние на нея си държим очилата много е удобна

# 434
  • WonderLand
Aйде и аз в кюпа на доволните от слънцезаяитните на Cien. Ползвах спрея който е 20 фактор - лесно се разнася, не е много мазен, леко мирише на спирт и никой не изгоря с него. С Нивея 30 фактор изгоряхме, а с лидълския спрей не. Но и почти не почерняхме, не знам защо  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт