Лидл 87

• 122 364
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Дали във Варна има останали от четките за лице? Оказа се, че и сестра ми я иска, а не е могла да я намери.

# 481
И аз засега да похваля червения Ш и Б на Сиен.Косата ми днес изглежда супер и е приятна на пипане. bouquet
Обаче нали знаете, че са протеинови и лесно се предозират. Редуват се с хидратиращ шампоан. Peace

# 482
  • Перник
За чопърчето  може да знаете,но аз да си кажа Simple Smile Не се върти само в една посока,а напред-назад. Хваща се в двете ръце и се редуват посоките. Дано разбрахте Simple Smile  С 5-6 завъртания  глава лук + морков са готови .

Снощи установих, че се върти в двете посоки. Точно така - глава лук, морков и домат наряза за супата за секунди. Чопърчето ще ми стане пръв приятел.  Simple Smile А мъжът ми даже каза, че щял да вземе още едно  Crazy

# 483
И аз засега да похваля червения Ш и Б на Сиен.Косата ми днес изглежда супер и е приятна на пипане. bouquet
Обаче нали знаете, че са протеинови и лесно се предозират. Редуват се с хидратиращ шампоан. Peace
Те са толкова слабо протеинови Rolling Eyes въобще от този клас не очаквай предозиране или уау ефект. Най- обикновен ш и б Peace

# 484
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,да  bouquet

# 485
  • Варна
Направо все едно на китайски ми говорите, протеинови, хидратиращи Joy Изобщо не бях чувала за протеинов шампоан и защо трябва да се редува с хидратиращ.

# 486
Те са толкова слабо протеинови Rolling Eyes въобще от този клас не очаквай предозиране или уау ефект. Най- обикновен ш и б Peace
Ами да ти кажа, намирам го с една идея по-слаб от лореалския. И като се вземе предвид разликата в цената, определено си е находка! Но за моята коса трябва да го редувам с друг, може би вече доста съм "напротеинчена"  Laughing

# 487
Аз съм се заканила на зехтина в малката черна метална тубичка идната седмица. Уникален е.

За този ли говориш Скъпичък ми идва- 1 л е 16 лв, но пък ако наистина е много хубав, ще ги прежаля
Прекрасен е! Аз се запасявам като го пуснат. Ние много обичаме зехтин и сме пробвали всякакви видове, този ни излиза дори на сметка. Peace

# 488
  • Варна
Дали във Варна има останали от четките за лице? Оказа се, че и сестра ми я иска, а не е могла да я намери. 
В петък на Владислав имаше 5 и аз вземах едната, което ме навява на мисълта, че вече няма.
Ако отида аз за пейката ще погледна.

# 489
  • Пловдив
Който не чете темата редовно, пропуска... ooooh! Отидох днес да пазарувам и, разбира се, забравих да взема зехтин.  Crazy

# 490
  • София
Аз чета редовно и внимателно, и си набелязвам разни неща......, но това не ми пречи като отида в магазина и да забравя. Днес ходих с децата, щях да си взимам от червения балсам с кератин, но изключих тотално. Хем се въртях в магазина и се чудих какво още да купя, че да станат 20 лв. за пуста точка. Остават ни още 4 за да съберем за 2 играчки.  Tired

# 491
В петък на Владислав имаше 5 и аз вземах едната, което ме навява на мисълта, че вече няма.
Ако отида аз за пейката ще погледна.

благодаря ти  Hug

# 492
  • София
Аз чета редовно и внимателно, и си набелязвам разни неща......, но това не ми пречи като отида в магазина и да забравя. Днес ходих с децата, щях да си взимам от червения балсам с кератин, но изключих тотално. Хем се въртях в магазина и се чудих какво още да купя, че да станат 20 лв. за пуста точка. Остават ни още 4 за да съберем за 2 играчки.  Tired
Дидка-бандитка, писах на лични за точките.

Миналата седмица касиерката ме пита "Точки?", аз "Не.", а жената зад мен ей така  Shocked "Може ли да са за мен?". Подарих й ги, разбира се.

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 14:16 от Kristal

# 493
Мнения за сокоизстисквачката ? И аз търся четка за лица в Търново ако някой е виждал !?

За въпросната "Шира" я търсим от 2 седмици,обадих се на безпл.телефон и ми казаха,че ще я доставят,търсих я в магазина,но от там ми казаха,че повече няма да има играчката.Яд ме е,че хората ги вземат с цял търговия и за децата няма - /цената й е над 15-20лв/

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 14:25 от Sun_Ladyy

# 494
Като заговорихте за точки - трудна работа със събирането им. Имаме половината, другата половина едва ли ще успеем да ги съберем... А като гледам как успявате да съберете и за две играчки направо сте шампиони  Hug

Този грах, който похвалихте редовно ли е в асортимента?

Общи условия

Активация на акаунт