Лидл 87

• 122 289
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дъщеря ми токущо се оплака,че нейните играчки били за момчета. Simple Smile Трябвало играчките и да бъдат момичета. Joy

# 571
  • София
Абе каква е тази истерия за Бък и Шира  newsm78, хайде за Шира донякъде разбирам, сладка е, ама Бък е голяма грозотия поне по мое виждане. Да доложа, в Люлин имаше всички останали 4 вида, без Бък и Шира, разбира се, а на Вардар имаше само Сид. Моето дете пък си искаше мамут и си го получи вече Simple Smile, има шанс да съберем и за още една и тя ще е Сид, ако успеем.

# 572
Да, ние взехме Сид, само него имаше, имаме и катерица..еми...толкоз
Може би очакванията ни към Лидл са много завишени  Confused

# 573
Мислите ли, че издирването на точки и плюшки интересува всички потребители в темата?
При наличие на нови отговори всеки си мисли, че е за артикул от магазина.
Влиза - и чете за поредната играчка.
Малко е досадно,  не чувствате ли?
И да има и да няма ние от тук не можем да направим нищо.

# 574
Чантата за пазар от идния понеделник...мисля, е я имаше и преди Rolling Eyes..ако е така, може ли отзиви за нея?
И става ли за носене на рамо? (тънката ми идея е да я ползвам за чанта за плаж Mr. Green)

# 575
  • на Мелмак
Мислите ли, че издирването на точки и плюшки интересува всички потребители в темата?
При наличие на нови отговори всеки си мисли, че е за артикул от магазина.
Влиза - и чете за поредната играчка.
Малко е досадно,  не чувствате ли?
И да има и да няма ние от тук не можем да направим нищо.

Темата е за Лидл , играта е на Лидл , форума е бг мама , предполага се , че масово са потребителки с малки деца , като не ти харесва - не чети.
Мен като не ме интересува нещо , което се обсъжда н- брой пъти , дай сега да се ежа ?

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 15:42 от etty775

# 576
Вчера видях, че има хранителни добавки, на чудесна цена - 8лв. Интересувам се от Магнезий и от вит. С + колаген. Някой да ги е пробвал вече?

Купух си магнезий (дневната доза по принцип е 500, а те са по 375..пия през 2-3 дни по 2бр) цената им е определено добра. Peace

Благодаря много!
Видях в хладилните витрини някакъв слакиш с морковен блат и бяла глазура. Дали е хубав, че много му се чудя Crazy
За магнезия е хубаво да се вземе предвид под каква форма е. Обикновено по-евтините варианти са оксид или карбонат, в които магнезият е  по-неусвояем от организма.

# 577
Кои са тези играчки? На брошурата ги виждам, но как да разбера кое как се казва?
Ние взехме мамут или каквото е там и ще ходим за друго сега.

# 578
Lemy, а в случая магнезият на Лидл каква форма е? И аз се бях засилила да го купувам и ще е добре да разбера дали си струва да го издиря...  Rolling Eyes

Вася, като влезеш в Лидл /в повечето магазини/ са закачени животните с имената над касите.  Peace

# 579
  • Ст Загора
Някой видял /купил ли е късите панталони от днес  хубави ли са като материя ? Чувала съм че стоките на ЛИДЛ са уголемени тези размери дали ще ми станат за М , според тяхната таблица съм М , и пише че може да ми е тясна

# 580
  • Перник
Някой видял /купил ли е късите панталони от днес  хубави ли са като материя ? Чувала съм че стоките на ЛИДЛ са уголемени тези размери дали ще ми станат за М , според тяхната таблица съм М , и пише че може да ми е тясна

Аз имам тези на цветята. Като материя не са кой знае какво - изкуствена, тънка и проветрива. За тази цена са ОК. За размера - те са с ластик и връзки, така че не мисля, че ще са тесни.  Peace

# 581
на страницата на Лидл има специално съобщение във връзка с играчките... прочетете го и се успокойте, действайте съгласно съобщението и ще се снабдите със заветната играчка Simple Smile браво на Лидл за адекватната реакция...

# 582
Бък е добрият и готин злодей - децата за това го харесват
днес имаше само катерицата и Сид, взех второто
но едвам измислих какво да купя за последната точка  Tired
последните седмици нищо не ми привлича вниманието в Лилд
децата искаха Бък и Шира, разбира се
Сид ще остане за мен, любим ми е

# 583
Много съм доволна от червения шампоан на Сиен.Ползвам протеинов шампоан на хималая в момента,който е два пъти по-скъп.
Още не съм ползвала балсама.

# 584
  • София
Мидите от Иберийската седмица стават ли да ги плюснеш върху паста? Че и аз се чудя какво да напазарувам за да вземем последната точка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт