Лидл 87

• 122 299
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Вземи шапоан и балсам червени на Сиен, около два лева и нещо са, но много приятно ме изненадват с качество за тази цена.
 За следващата седмица ще има стелаж за обувки на много сносна цена 16 лв., сигурно ще е мъничък, за това е толкова евтин.

# 586
  • Mediterraneo
Това минавало ли е в бг Лидл? Става ли за нещо или е поредната безсмислена джиджавка, която да пълни чекмеджетата в кухнята  newsm78

# 587
  • Варна
Скрит текст:
Благодарим Ви за гигантския интерес към нашата промоционална кампания Ледена епоха!
Като казваме „гигантски“, не преувеличаваме – интересът е толкова голям, че очакваме първоначално поръчаното значително количество от играчки скоро да бъде изчерпано. Ние обаче държим всеки верен фен, събрал нужните точки, да получи желаната от него/нея плюшена играчка. Ето защо взехме решение да поръчаме необходимото допълнително количество от Вашите любими герои. В тази връзка организираме специално записване за тях
и молим всеки, който е събрал 10 точки и иска да получи своята плюшена играчка, а в посетения от него магазин на Lidl тя вече не е налична, да се обади до 28.08.2016 г. включително (последния ден на кампанията) на клиентската линия на Лидл България на телефон 0800 14141, където да посочи конкретната играчка, която желае да получи, магазин на Lidl, от който му е удобно да я вземе, както и да остави свои две имена и телефон и/или имейл за контакт. Веднага след като играчките бъдат доставени, ние ще се свържем с всеки клиент, направил заявка, за да го уведомим, че вече може да получи заявената играчка в посочения от него/нея магазин.
За вземане на играчката в магазина следва да бъде представена картата с попълнените 10 точки.
Тъй като допълнителното количество лицензирани играчки не е налично на склад при производителя, а ще бъде допълнително произведено, разчитаме на Вашето търпение.

Накрая, напомняме, че клиентската линия на Лидл България работи от понеделник до четвъртък
между 8:45 и 18:00 часа и петък между 8:30 и 15:00 часа.

Искрено Ваш,
Екипът на Lidl

# 588
  • на Мелмак
И аз получих това  Grinning
Ще се записвам Grinning Laughing

# 589
  • Берлин
Мидите от Иберийската седмица стават ли да ги плюснеш върху паста? Че и аз се чудя какво да напазарувам за да вземем последната точка Simple Smile

Защо да не стават? Иначе за последната точка можеш да се "запасиш" с брашно, захар, олио...зависи колко не ти достига

# 590
Lemy, а в случая магнезият на Лидл каква форма е?
Нямам представа.  Peace

# 591
  • София
Мидите от Иберийската седмица стават ли да ги плюснеш върху паста? Че и аз се чудя какво да напазарувам за да вземем последната точка Simple Smile

Защо да не стават? Иначе за последната точка можеш да се "запасиш" с брашно, захар, олио...зависи колко не ти достига

супер, че не ми се готви днес.

Ауу сакъъън, ние сме модерно семейство хаха, такива неща като брашно, захар, олио не влизат при нас hahaha

# 592
на страницата на Лидл има специално съобщение във връзка с играчките... прочетете го и се успокойте, действайте съгласно съобщението и ще се снабдите със заветната играчка Simple Smile браво на Лидл за адекватната реакция...

(нямаше го по обяд) БРАВО за което! Peace

# 593
Харесах си якетатаSoftshell - някакво мнение за тях? И туристическите обувки изглеждат добри - ще ги погледна Wink

# 594
Аз от туристическите обувки съм много доволна. Има такива waterproof и във въдни потоци съм ги пробвала, в големи дъждове, и снегове. А за зимата нямат грешка.
 Сравнявам ги с една Лова, но в тях краката все ми бяха студении разликата в цената беше огромна.
 За якетата - леки са, но спират вятъра. Има някои, които са с воден стълб, пише вътре на етикетите - те издържат и на дъжд.
 Екипировката им е много добра и на изключително изгодна цена. НЕя съм я пробвала. Многа са качествени нещата.
 От някъде бях чула, че дрехите ли , екипировката в Лидъл минавали лабораторни проби за качество, но не знам до колко е верно това.

# 595
  • Варна
Стойката за обувки от четвъртък пускана ли е? Доста добра идея да пести място, но дали е удобна  newsm78

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 22:37 от eli70o0

# 596
Ако е тази дето е 16 лв, тя е другата седмица.

# 597
  • Варна
Да, казах четвъртък, но имах предвид новата брошура за следващия четвъртък.
Стойка за 40лв  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=44396

# 598
Тази стойка според мен става само за терасата. Толкова много обувки на едно място..дали няма да ухаят? Laughing

# 599
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тази стойка според мен става само за терасата. Толкова много обувки на едно място..дали няма да ухаят? Laughing
И на мен това ми дойде на акъла на първо време   Joy

Общи условия

Активация на акаунт