С какво ви дразнят свекървите- 67

• 90 529
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
нали знаете, че трябва да си пазим съвестта чиста? Това значи много-много да не я употребяваме, че да не се захаби. Laughing

hahaha hahaha hahaha

# 61
  • при късмета
  Ама ти не разбра ли, че дори ДИВАН още не съм купила? Офлянквам се, а Негова Светлост се гърчи на стар изкорубен диван. Как ще завъди гадже без ДИВАН? Как???!!!

Ти сега заради един диван ще сдаваш фронта! Дръж се, гледах реклама по ТВ в някоя от веригите имаше намаление. Сега ти е шанса  Laughing

# 62
  • Бургас
Послушай ма ко и отивай бързо за дивана. Само не забравяй да направиш списък /задължително ламиниран/ с неща, които трябва да направи синковеца, за да заслужи да отърква седалище в драгоценния диван.

# 63
  • където ми харесва
Послушай ма ко и отивай бързо за дивана. Само не забравяй да направиш списък /задължително ламиниран/ с неща, които трябва да направи синковеца, за да заслужи да отърква седалище в драгоценния диван.
Списъка включва ли това, снахата да е по вкуса на мама, или ще преглътне, но ще си го върне с диван по нейн си вкус?
Уиш  bouquet

# 64
ДИВАНА!!! Идвам!!! animal037
На настоящия етап от еволюцията на Мамин Златен и Безценен, за да ми хареса, бъдещата снаха трябва да е яка мома, въоръжена с оше по-яка сопа, за да налага бръснатата му куфелница сутрин, обед и вечер с превъзпитателна цел.

# 65
А в случай, че имат неблагоразумието да си купят сами диван (като нас), веднага трябва да се купи и втори !!! , нищо, че на 23 кв.м. трябва да събереш кухня, трапезария и хол .. И още по-задължително е да кажеш, че не желаят да ходят с теб по магазините за да могат да правят "каквото си искат", и че са ти взели парите и са добили кураж!  Naughty

# 66
ДИВАНА!!! Идвам!!! animal037
На настоящия етап от еволюцията на Мамин Златен и Безценен, за да ми хареса, бъдещата снаха трябва да е яка мома, въоръжена с още по-яка сопа, за да налага бръснатата му куфелница сутрин, обед и вечер с превъзпитателна цел.

Уиш,
Готова си за свекърва. Ако направим литературен анализ в стил "какво е искал да каже авторът", бихме написали "колко мило, колко свекървенско изказване", защото:

1. Очакваш снахата да е по твой образ и подобие (по-страшна и от най-страшния учител).
-  В частност, във вашия случай, това носи допълнителен бонус - да е по-серт и от мама, за да остане МАМА най-добрата на света.

2. Очакваш снахата да изпълнява "превъзпитателна цел".  #Crazy
Явно снахата се явява помощник на МАМА и под ценните съвети на свекървата, снахата трябва да превъзпитава мамин златен. Да свърши работата, в която МАМА не успяла.
Аз наивно си мислех и продължавам да си мисля, че младите се събират по лИбоФ, а любовта има други цели.
Мислех си, че снахата трябва да възпитава техните деца (заедно с мамин златен).
Ама няма да ставам свекърва и явно съм в голяма грешка.
Явно концепцията е друга - свекървата възпитава първите 20-25 години (и синове и внуци, затова дава нареждания как да й гледат внуците), а след това снаха със сопата трябва да направи финалните възпитателни щрихи.
Мдам, колко много имам да уча.  Peace

# 67
Хаха Joy
Чудесна илюстрация как при желание под всеки вол може да се намери теле!
А Уиш се самозалъгва, че ще е свекърва мечта! Няма на света такова животно като свястна свекърва Mr. Green

# 68
  • Най-красивата страна
Има ,аз познавам свястна свекърва.Обаче не е българка. Mr. Green
Снахата е българка.Двете са приятелки.

# 69
  • където ми харесва
Настоящата ми свекърва е слънчице. И двете сме приятелки. Бившето влечуго обаче, то е въплъщение на Сатаната! Simple Smile
Уиш, много си готина!

# 70
Говорейки за дивана се сещам как преди няколко години като се нанасяхме в апартамента и отидохме с нея и нейна приятелка заедно с ММ за пердета. Купихме и тънки и дебели, като и двамата харесахме тънките, а за дебелите той хареса повече едни, а аз други, които накрая поръчахме. Та идва свекървата със същата приятелка като вече са сложени пердетата и приятелката казва: "Е не са чак толкова грозни пердетата" Simple Smile))). Аз съм убедена, че хареса тези, които синчето хареса. Ако аз бях харесала другите, то те щяха да са грозните Simple Smile

# 71
  • София
Има свестни свекърви. На прима виста се сещам за една, приятелско семейство на нашите.
В средата на 80 те синът забременява приятелката си. Женят се. Да ама бъдещият татко е курсант във военно училище на 300 км от родния си град. Това не е обикновено студенство. За да си дойдеш трябва да ти разпишат отпуска. Булката минава задочно и вместо да стои при майка си, се мести при свекърите под предлог, че таткото като си идва в отпуска да е винаги с детето си и че там има повече място. Истината от устата на снахата: Да не съм луда да се върна при нашите. Майка ми постоянно ми намира кусури, а със свекървата винаги може да се разбереш и като искаш да поизлезеш с приятелки никой не ти дудне, че вече си омъжена жена и не може просто ей така да се разхождаш без детето.
И сега се сещам за още една наша близка - там младите пак се взеха рано, във втори курс. Веднага си родиха бебе. И свекървата на всяка сесия идваше в София да гледа бебето докато младите учат, че да не прекъсва майката. Изрично и специално искаха точно нея, не тъщата. Жената в 5 курс вече викаше ура като завършиха. Беше й много трудно, защото живееха в една стая четиримата с бебето в Студ. град. Сутрин младите се изнасят към библиотеката, вечер като се приберат са като в дядовата ръкавичка.
И на една моя приятелка свекървата е готина - спомням си веднъж като каза в някакъв разговор, че на младите няма какво да им помага и да им се меси, защото те страхотно се справят. Направо ми падна ченето! А те са най-обикновено семейство - нито са преуспяли, нито по високи позиции. Абе справят се с живота ту добре, ту лошо. Нормални хора.
А моята свекърва винаги знае кое е най-добре за нас и как трабва да си живеем живота. Ние сме 40 и отгоре годишни, а тя миналата година му пращаше обяви за работа на моя мъж. Нито е молил, нито е искал, нито дори е намеквал, че има нужда. Обаче тя винаги е загрижена и винаги знае по-добре Close
И като й каза, че обявите нямат нищо общо с неговата квалификация, беше много очудена.
Вече ми е смешно, ама то са сто такива неща. Не е едно. И с годините се трупа, трупа, и ние поостаряхме и нервите ни са поопънати и трудно вече преживяваме свекървената "загриженост".

# 72
  • Оптимист по принуда
Уиш, ако диванЯ не е от поне 2000 лв ( скъпа мебел  bowuu) и не е с механизъм за седене с опънати крачаци, хич недей се засилва. После снаха ти да реве тука - тая какъв смотан диван ми е купила.

# 73
Скрит текст:
Уиш,
Готова си за свекърва. Ако направим литературен анализ в стил "какво е искал да каже авторът", бихме написали "колко мило, колко свекървенско изказване", защото:

1. Очакваш снахата да е по твой образ и подобие (по-страшна и от най-страшния учител).
-  В частност, във вашия случай, това носи допълнителен бонус - да е по-серт и от мама, за да остане МАМА най-добрата на света.

2. Очакваш снахата да изпълнява "превъзпитателна цел".  #Crazy
Явно снахата се явява помощник на МАМА и под ценните съвети на свекървата, снахата трябва да превъзпитава мамин златен. Да свърши работата, в която МАМА не успяла.
Аз наивно си мислех и продължавам да си мисля, че младите се събират по лИбоФ, а любовта има други цели.
Мислех си, че снахата трябва да възпитава техните деца (заедно с мамин златен).
Ама няма да ставам свекърва и явно съм в голяма грешка.
Явно концепцията е друга - свекървата възпитава първите 20-25 години (и синове и внуци, затова дава нареждания как да й гледат внуците), а след това снаха със сопата трябва да направи финалните възпитателни щрихи.
Мдам, колко много имам да уча.  Peace
Биборана, бе, не ме карай да цвиля от смях! И без това лявата ми страна е схваната след 2 упойки и прясно изваден мъдрец. Знаеш ли какво е да се хилиш с половин уста? М? Joy
Птица, аз мога да съм свекърва-мечта само на Сатаната или на някоя по-голяма гад от него. Mr. Green

# 74
  • Най-красивата страна
Моята свеки си има диван отпреди 40 години ,на който обаче е забранено да се сяда.Никой не е седял на този диван от както е купен Mr. Green
Има си маса и столове.Само там може. Mr. Green
Сега да не си помислите ,че горката жена не е имала пари да си смени дивана.Има,но не смята за нужно да го прави.
Има и  огромна секция,заемаща двете стени и отрупана със сервизи,които не се ползват.
Сега свеки вече е инвалид ,количката не може да мине през хола.Опитвахме се да обясняваме,че трябва да се махнат поне половината мебели.Не и не,тръшка се,не дава. Twisted Evil
И сега трябва да обикаля през другите стаи за да отиде до тоалетната или до кухнята.
Наложи се да преместим един огромен шкаф от коридора,защото нямаше как да я изкараме от вкъщи и да я заведем на лекар.
Тя изпадна в нервна криза.Крещя,вика,целия вход разбра....

Общи условия

Активация на акаунт