С какво ви дразнят свекървите- 67

• 90 522
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
О, ММ е такава свекърва от сега, че представям си как ще го нареждат снахите, ако има такива  ooooh!
Той на свекито е свекърва, много обича да дава нареждания и се чувства длъжен да каже на всеки какво да прави и как точно да го прави. Прави го защото е грижовен и иска на всички да им е добре, но е способен да те вбеси с това. С майка му често го храним на тази тема  Blush
Не знаех, че има такъв зор за бутане на колички...моята никой не е искал да я бута, може би защото и не съм родила деца, които да стоят в колички  Crazy Обикновено такива викове кънтят отвътре, че не е особен повод за гордост бутането  Laughing Не знаех и че бащата трябва да бута  newsm78 Аз къде да си държа ръцете в това време?

# 31
Ааа, ще му почне цикълът после Mr. Green После климактериумът... Няма спасение при мъжете над 40  Naughty

# 32
  • Най-красивата страна
Аз пък си мисля,че поне в началото,всяка бъдеща снаха би искала да намери общ език със свекървата и свекъра. Thinking
После започват конфликтите.

# 33
То  и всяка бъдеща свекърва  се радва да посрещне снаха.
Обаче идват различията  от възрастта,възпитанието,средата,развитието на живота,очасмавията ,опита и неопитността.И всяка мисли,че тя е правата.

# 34
Аз в началото се разбирах със свекървата, само ми беше малко досадна. Всеки път ме хващаше за слушател (аз не всичко слушах де Simple Smile) - бая хранеше дъщеря си и начина й на гледане на детето и като искаше да каже нещо на сина си на мене го казваше, когато смяташе че той ще й се скара. В един момент започнах да се опитвам да "прекъсвам" разговорите за дъщерята и детето понеже не смятам, че ако имат проблем аз съм човека, на когото трябва да споделя тези неща. И до момента продължава да "храни" дъщеря си и не само пред мене, въпреки че аз специално се правя че не чувам или не реагирам. Сега съм убедена, че и мене ме "храни" Simple Smile))))
Пиша всичко това, за да кажа че при мене, а и при много други проблема не е, че ми е свекърва (майка на мъжа ми), а в това какъв човек стои отсреща. Както и в живота има хора, които не ти допадат. За потвърждение дъщеря й и сина й за много повече неща й се карат. Аз гледам да не реагирам в много от случаите, но понякога не се сдържам, когато пробва да се наложи за неща, които не тя трябва да определя.

# 35
То  и всяка бъдеща свекърва  се радва да посрещне снаха.
Обаче идват различията  от възрастта,възпитанието,средата,развитието на живота,очасмавията ,опита и неопитността.И всяка мисли,че тя е правата.

Не всяка Свеки се радва. Много рИват само при мисълта, че "някоя ще им вземе синчето"

Уиш и Ма ко
- (със закъснение) честити празници. Да дочакате снахи и зетьове на снахите и зетьовете.

# 36
  • Варна

Не всяка Свеки се радва. Много рИват само при мисълта, че "някоя ще им вземе синчето"

Потенциалните снахи на такива свекърви, ако имат грам мозък в главите си ще си плюят на петите и беж с 200 по-надалеч от синчето и маминка.

# 37
Само която го притежава.С малко  ум ,да не употребявам друга дума,  се сещаш че един човек не е притежание.В случая един син.Да  го отглеждаш с тази мисъл е патологично.нормалното е да му дадеш  всичко,на което си способен да тръгне сам  по пътя си.И да се молиш  да е живи  здрави  щастлив.
Когато се зажени,вече е  минало времето да си патерица.
То  и от това са най-гадните конфликти,да прехвърлиш на партньора му собственическото мислене към детето си,стават пакет.Когато не си успял да го пуснеш.
Да  го пуснеш  не значи да не те интересува,напротив,въпреки че боли и искаш да виждаш  всяка негова стъпка.И да не го правиш.
Сега ми е малко тъжно ,защото рядко общуваме, много рядко.Но  знам,че сега е  нужен на семейството си  и живи  и здрави ,пак ще общуваме повече време.Гадно е на самата мен да изнудвам за време.Защото нямат.
Другото е да ми виснат на врата,да искат моето време,дето  вече тече различно от болести и възраст и това висване е  обратна страна на обсебване,намеса  и  конфликт.От тях към мен.Също би било яко дразнещо.

# 38
Запис и от мен.
За поредна година на морската ни почивка свеки ми се обажда всеки ден да ме пита днес какво сме яли и да ми напомни да гледам децата да не се удавят!

# 39
Запис и от мен.
За поредна година на морската ни почивка свеки ми се обажда всеки ден да ме пита днес какво сме яли и да ми напомни да гледам децата да не се удавят!

защо допускаш такова общуване?Ежедневно. Да се обясняваш кой  какво ял и кога с"рал с извинение.

# 40

Vermilion, Biborana, благодаря за пожеланията!
Crazy Dolphin, мерси за виртуалното афтърпарти!
Антигона, и на теб благодаря! И да знаеш, че нямам наченки на свекърва все още, само защото не се е намерила будала да се обвърже със Свинско Прасе, взривяващо кафемашини и тенджери под налягане, пълни с боб. А, и защото съм безотговорна майка, която още не е купила ДИВАН! Laughing

Данче, като се обади следващия път, кажи:"Удавих ги и двамата. Те се съпротивляваха, но аз им натисках главите, докато спряха да бълбукат" и после затвори телефона.

# 41
  • Бургас
Запис и от мен.
Аз пък се чудя за какво въобще й вдигаш.

# 42
  • Варна
... и да ми напомни да гледам децата да не се удавят!
Ти пък й кажи: "ААааа, да бе, ще гледам. Аз съм на почивка. Да се спасяват по единично." ...  Laughing

# 43
Данче, като се обади следващия път, кажи:"Удавих ги и двамата. Те се съпротивляваха, но аз им натисках главите, докато спряха да бълбукат" и после затвори телефона.
Laughing Това съм го правила! Миналата година има два големи скандала, на които гръцката телевизия отдели доста ефирно време- един българин си сготвил детето и една българка държала мъжа си във фризера, за да му взима пенсията! Та по това време свекърва ми се обаждаше често- кога да пита как е детето и дали все още е живо, кога за сина си! В зависимост за кого питаше получаваше и съответният отговор- "Нарязах го на парченца и го готвя, но е много жилав! и "Тъкмо го сложих във фризера! За няколко месеца няма да мисля за храна на кучетата! Ще си имат доста кокали да глозгат!"  Twisted Evil След като чу 3-4 пъти това спря да пита дали има живо поколение!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 44
  • Варна
Хахаха, писали сме едновремено с Уиш... Тя е по-брутална, както винаги...  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт