Милано - 6

• 110 328
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
regina di cuori, благодаря за инфото.

# 361
Резервирах точно през тях и ще сме в Best Westarn Milton Hotel.Много съм доволна и от локацията, и най-вече от сумата, на която ми излезе 5 дневния престой.
И ние сме в Милтън 3-8.11. за 5 нощувки срещу 250 евро с вкл. закуска + 50 евро градска такса. Резервирах директно през сайта на хотела с възможност за плащане на място.

# 362
  • Milano
Поправям се, ще има стачка от 8.45ч до 15ч и от 18ч до края.

Здравейте! Знаете ли дали стачката ще обхване и жп-транспорта? Шатълите от Малпенса до Милано дали ще се движат?

Да, и ж.п. транспорт и въздушен транспорт.

Железопътният стачкува от 9 до 17ч (с изключение на стрелите - ле фречче), държавен и частен сектор (Итало също).

За шатълите нищо не пише.

Стачкуват и училищата и здравеопазването...и аз имам запазен час точно тогава, уф.

# 363
Здравейте на всички ! От извесно време следя с интерес темата за Милано . Решихме се с приятели да патуваме за няколко дни - неможахме да устоим на евтините билети Simple Smile . Имам един въпрос към по-активните дами , знам че не е много конкретно за Милано, но ще съм благодарен ако ми отговорите. Дата за патуване наближава доста бързо и ме интересува как стоят нещата със закопуването на билети за влак онлайн. Искам да прекам няколко часа във Венеция  и съм решил да заведа моята половинка на еднодневна разходка в градът на каналите. Намерих сайт от където мога да си закупя билети , но тъйкато не съм стигнал до плащане незнам как стоят нещата със самия билет - ще ми го пратят ли на майла или ще мога да го получа на самата гара? И доколкото разбрах от темата - билетите трябва да се валидират - това как би станоло ако билета ми е онлайн закупен ?

Best regards

# 364
Не знам Реджи от къде ги  купува тези билети за шатъла по 7 евро,но ние и в двете посоки пътувахме за по 8  евро в посока.Не че има голямо значение де.В посока Милано купихме от шофьора,а обратно от нещо като сергийки точно преди шатълите от страната на гарата.Имаше билети за три компании.Нашият шофьор беше официално облечен с вратовръзка и не продваше билети.Simple Smile))Пътувахме с различни компании и все на тази цена.

# 365
Еднопосочният билет струва 8 €, а двупосочният 14 €.

# 366
Здравейте на всички ! От извесно време следя с интерес темата за Милано . Решихме се с приятели да патуваме за няколко дни - неможахме да устоим на евтините билети Simple Smile . Имам един въпрос към по-активните дами , знам че не е много конкретно за Милано, но ще съм благодарен ако ми отговорите. Дата за патуване наближава доста бързо и ме интересува как стоят нещата със закопуването на билети за влак онлайн. Искам да прекам няколко часа във Венеция  и съм решил да заведа моята половинка на еднодневна разходка в градът на каналите. Намерих сайт от където мога да си закупя билети , но тъйкато не съм стигнал до плащане незнам как стоят нещата със самия билет - ще ми го пратят ли на майла или ще мога да го получа на самата гара? И доколкото разбрах от темата - билетите трябва да се валидират - това как би станоло ако билета ми е онлайн закупен ?
Best regards
До Венеция се пътува със скоростни влакове. Колкото по-рано си купите билета, толкова по-ниска цена можете да намерите. В тези влакове са пътува задължително със запазено място и билета е за конкретен влак. Купувайки си билета, вече ще имате място. Не е необходимо да го валидирате! Пътуването е около два часа и половина в посока.
Аз купувам винаги от Trenitalia.

# 367
  • Milano
dejv, Неди Иванов ти е отговорил, купувам двупосочни билети - от ''сергийките'', от шофьора (преди да ги изместят от другата страна на гарата), когато пътувам сама (иначе колата се оставя на паркинг там).

Ще има и манифестация в петък от 9.30ч, която тръгва от Кайроли (пред Замъка) и автобуси и трамваи в центъра (които решат да вървят) ще имат изменения в маршрута, докато трае.

За Мими:

Скрит текст:
Новата песен на моята любов.... Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=wje3YznJs2U

Фантастичен...

# 368
regina di cuori  Heart Eyes

Скрит текст:
Ах този глас!!!  Blush
По повод стачката - май досега не съм чувала да стачкуват шатълите от/до летищата? Така ли е?

# 369
Влизаш, където е бар Мотта и слизаш на -1 етаж.

Благодаря ти за всичко regina di cuori !!!!

Само да попитам - бар с името Мотта откривам до Централна гара и до парк Семпионе-къде точно имаш предвид

# 370
  • Milano
Зорчи, имах предвид този на Дуомо, който е на ъгъла с Галерията:

https://www.google.it/search?q=bar+motta+duomo+milano&biw=10 … KHY1pAo4Q_AUIBygC

Тоест Мондадори и Фелтринелли са от двете страни на Дуомо - едно срещу друго.

Аз ще мина за билети до банката, че искам 3 анелло россо (3 червен кръг и на сайта не ги продават).

Мими, незнам за шатълите.
Момичето, което вчера пита им е писала мейл и са й отговорили, че незнаят.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 11:00 от regina di cuori

# 371
 Цитат: Неди Иванов ти е отговорил, купувам двупосочни билети - от ''сергийките'', от шофьора (преди да ги изместят от другата страна на гарата), когато пътувам сама (иначе колата се оставя на паркинг там).

Сега ,след като разнищихме всичко до основа дано на всеки е ясно! Мноого благодаря за безценната помощ,Реджи! Като се замисля аз и наполовина не знам толкова за Пловдив колкото ти за Милано,а ми е роден град все пак. Simple Smile  bouquet

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 13:00 от dejv

# 372
  • Бургас
Резервирах точно през тях и ще сме в Best Westarn Milton Hotel.Много съм доволна и от локацията, и най-вече от сумата, на която ми излезе 5 дневния престой.
И ние сме в Милтън 3-8.11. за 5 нощувки срещу 250 евро с вкл. закуска + 50 евро градска такса. Резервирах директно през сайта на хотела с възможност за плащане на място.
Ние сме от 10-15.11. Цената беше същата 250евро с закуска,но аз от недоглеждане и разсейване резервирах без закуска 239 евро и ме яд.Не знам там дали ще можем да доплатим за закуска.Ще трябва значи да приготвим и още 50 евро за таксата.

# 373
Може да се доплати на място срещу 4 €/човек, т.е. още 40 €.

# 374
Здравейте на всички ! От извесно време следя с интерес темата за Милано . Решихме се с приятели да патуваме за няколко дни - неможахме да устоим на евтините билети Simple Smile . Имам един въпрос към по-активните дами , знам че не е много конкретно за Милано, но ще съм благодарен ако ми отговорите. Дата за патуване наближава доста бързо и ме интересува как стоят нещата със закопуването на билети за влак онлайн. Искам да прекам няколко часа във Венеция  и съм решил да заведа моята половинка на еднодневна разходка в градът на каналите. Намерих сайт от където мога да си закупя билети , но тъйкато не съм стигнал до плащане незнам как стоят нещата със самия билет - ще ми го пратят ли на майла или ще мога да го получа на самата гара? И доколкото разбрах от темата - билетите трябва да се валидират - това как би станоло ако билета ми е онлайн закупен ?
Best regards
До Венеция се пътува със скоростни влакове. Колкото по-рано си купите билета, толкова по-ниска цена можете да намерите. В тези влакове са пътува задължително със запазено място и билета е за конкретен влак. Купувайки си билета, вече ще имате място. Не е необходимо да го валидирате! Пътуването е около два часа и половина в посока.
Аз купувам винаги от Trenitalia.

Благодаря ! Въпроса ми е как ще ги получа ?

Общи условия

Активация на акаунт