Милано - 6

• 110 299
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Днес купих билети за "Тайната вечеря" на Леонардо от vivaticket и си разпечатих каквото излезе на финала.Искам да ви попитам само тази ли разпечатка нося на място? Предварително благодаря! bouquet

Може ли линк ?

# 391
Днес купих билети за "Тайната вечеря" на Леонардо от vivaticket и си разпечатих каквото излезе на финала.Искам да ви попитам само тази ли разпечатка нося на място? Предварително благодаря! bouquet

Може ли линк ?
http://www.vivaticket.it/index.php?nvpg[evento]&id_show=63954&idt=744

# 392
Цитат:Привет, моля те разкажи на връщане къде точно чакат шатълите за Малпенса ?
Шатълите за Малпенса според ММ тръгват от същото место,на което пристигат. Simple Smile

# 393
Цитат:Привет, моля те разкажи на връщане къде точно чакат шатълите за Малпенса ?
Шатълите за Малпенса според ММ тръгват от същото место,на което пристигат. Simple Smile

Чудесно, благодаря за инфото.

Не ни остана много време до пътуването,  така че нека ходилите вече споделят-
твърде амбициозно ли е да планирам Дуомо + двореца Сфорца за един следобед, пристигаме 12,30 ч. на летището, така че докато се придвижим, настаним ....

И ще съм благодарна за всякаква информация за хубави пицарии в района на Централна гара.

# 394
  • Бургас
https://partnershop.ticketone.it/spl-civicimilano/#/
Възможност за посещение на изброените музеи,аквариума,замъкът Сфорца за 12 евро.
Кои от музеите си заслужават да се видят?
Сфорца и Аквариумът задължително съм намислила да посетим.

# 395
Включвам се и аз . Бяхме в Италия от 22-27 септември като пристигнахме в Милано от Малпенса слетобяд към 15.00 часа и веднага отидохме до Дуомо. Билети за метрото е най-изгодно да се вземе карнет от 10 билета за 13.80евро.  
Първия ден бяхме до езерото Комо -купихме си онлайн билети .
С корабчета спирахме и пак се качвахме и така обикаляхме - Менаджио ,Беладжио , Лено..... Втория ден бяхме на Гарда. Там също с корабчета се придвижвахме от градче до градче. Сирмионе е разкошно. Третия ден бяхме на Маджоре .
Също имахме купени онлайн билети .Там посетихме Изола Бела , Рибарското селище , Стреза ....минахме покрай скалния манастир Санта Катерина.
Четвъртия ден отделихме за Бергамо и венецианските канали във Милано. След всичките красоти по езерата Бергамо ми се стори много постно. Посетихме стария град но не останах много впечатлена , може би защото правехя някакъв ремонт ,подрязваха дървета .
Каналите на Милано не бяха нещо особено.
Петия ден рано тръгнахме обратно за България. Страхотно преживяване с момичетата.
Благодаря сърдечно на regina di cuori която ни ориентира в избора на апартамент. Апартамента който резервирахме се оказа разкошен , луксозен, а хазяйката много мила.  
Милано е хубав град , но езерата ,езерата са разкошни.

Здравей, може ли повече инфо за езерата, откъде хванахте корабчето ... къде слизахте, как продължавахте нататък ... уф, не ми е много ясно Simple Smile

# 396
  • Бургас
Здравейте! Имам един въпрос. Дали е добра идея да си резервираме полет за 31.12 за Милано, да отседнем в някой хотел за 3-4 дни и да празнуваме Нова година там на площада? Днес ми хрумна идеята, но нямам никаква представа дали си струва да бъде осъществена. Някой може ли да помогне с информация? Предполагам, че ще има организирано нещо в новогодишната нощ. А по заведенията дали ще има свободни места? Приемам всякакви идеи. Не съм ходила в Милано до сега.

# 397
Лудница е на площада навръх НГ. Даже опасно заради безразборните фоерверки. Иначе за 20 лв. билет си заслужава Милано, но хотелите за ЧНГ са доста скъпи.

# 398
  • Пловдив
Езерата са невероятни . Но мисля че корабчетата вървят до 2 октомври само . Иначе става студено да си навън на палубата . Така че, не знам дали вървят вече. Иначе си купуваш един билет който ти вкючва частична обиколка на езерото като включва определени спирки. То е като воден транспорт. Слизаш на спирка -градче разглеждаш и след около час примерно идва друго корабче и отиваш на следващата спирка.Последната спирка хващаш корабче което да те връща на първата спирка. Повече от 4 спирки обаче не знам дали може да се видят в един ден.

# 399
  • Milano
Неди Иванов, ти от какъв опит говориш, никакъв?? newsm78

Миналата година площада беше отцепен и не можеше да припариш до него преди един определен час (май 20ч. беше), всеки един човек биваше проверяван преди да бъде пуснат вътре.

Бира, шампанско и т.н. е забранено да се продава в стъклени бутилки от мерки за сигурност, слагат ти всичко в пластмасови чаши.

Фойерверките бяха забранени на площада, полиция колкото искаш, за да те арестува...

Друг път не го отцепват така, но заради атентата в Париж мерките за сигурност бяха изключителни.

Опастност не съм усетила никога.

Зорчи, купи ли билетите?

Редеми,

Скрит текст:

# 400
Опитът ми е от преди 2-3 год. Беше като на война, такова чувство имах. Но явно се променят нещата, сигурно и хотелите за НГ вече са по 20 евро Wink

# 401
Не, ще купувам в деня на мача,само проверявах дали мога онлайн.

П.с. Между другото сина ми каза, че с въпроса какво е" курва суд" съм проявила абсолютната си некомпетентност  Laughing Laughing

# 402
Езерата са невероятни . Но мисля че корабчетата вървят до 2 октомври само . Иначе става студено да си навън на палубата . Така че, не знам дали вървят вече. Иначе си купуваш един билет който ти вкючва частична обиколка на езерото като включва определени спирки. То е като воден транспорт. Слизаш на спирка -градче разглеждаш и след около час примерно идва друго корабче и отиваш на следващата спирка.Последната спирка хващаш корабче което да те връща на първата спирка. Повече от 4 спирки обаче не знам дали може да се видят в един ден.
Много благодаря Simple Smile
Може ли някой да ми каже как да проверя дали корабчетата ще се движатв края на Окт. ?

# 403
  • Бургас
http://www.navigazionelaghi.it/eng/c_crociere.asp
Аз проверих ето тук.До 6-ти ноември има корабчета,ако правилно съм разбрала.За съжаление нашите дати са малко след това.

# 404
Още един въпрос ... Откъде хванахте корабчето ... т. е от Милано кой влак взехте ?

Общи условия

Активация на акаунт