Отговори
# 15
  • Sofia, Bulgaria

Добро утро момичета  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug   

Добро утро  Hug

ей сега вече си .... такова мамата  Mr. Green  - военно положение, 3 месеца  Sick

отиде ми заглавието  Joy Joy Joy 

Този път късметът не проработи в полза на Чачи  ooooh! ooooh!   3 седмици да се беше забавил, само 3  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

Ако е само заглавието ще го преглътнем Иве  Flutter Hug

# 16
налегна ме отчаяние  Sick ooooh!    промених заглавието  Joy

Бела  Hug Hug

# 17
  • Sofia, Bulgaria
налегна ме отчаяние  Sick ooooh!    промених заглавието  Joy

Бела  Hug Hug

След 3 месеца еднолична власт   Close Sick

Не смея да прогнозирам  Sick ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

http://sivridilli.com/haber/skandal-cagatay-ulusoy-emniyet-seridine-daldi/47713/ - от това пък направиха новина №1   Crossing Arms Angry

# 18
Mераба....................... Hug Hug Hug

Въпреки всичко............нека ни е гот............. Heart Eyes Heart Eyes Бела..... Heart Eyes Hug

ДжадЪ............. Hug action032 Нема да губим кураж........... Naughty

# 19
Ай, нова тема, след успешния  Confused , както стана ясно вече, преврат, честито!  bouquet bouquet

Бях си завряла главата в пясъка  hahaha hahaha , ама сте ме разкрили по лъсналото ду@Е... Ели  Heart Eyes Hug Hug  hahaha hahaha  Варненско лято в разгара си....  Sunglasses Sunglasses

Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Здрасти  Hug Hug

Чачи в домашните потреби може и списък за подаръци за сватба да е правил... чия ли... newsm78  и това го имат в услугите  hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички

ПП Изявлението на Чачи...   Heart Eyes Hug Peace  Heart  , но ...   Thinking

Скрит текст:
... четох, че онова подивяло водило е предупредило, че идва ред и на непослушните интелектуалци...  след уволнението на 15000 учители, 2500 декани!... забраната на учени да напускат страната, а пък съвсем конкретно-  във Варна пада днес концерт на пианистка и цигулар, забранили са им ... да излязат от Турция  Stop ooooh! 

Crazy Crazy

# 20

нЕма, нЕма, ама...  ooooh! Joy Joy

и стрес преживях да гледам очите на Крачола  Sick Sick ooooh!   Joy Joy 
 ударна доза ми трябва  Party Party   от товааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

# 21
здравеите пак от мен - не съм много деина в писането ама да псотна нещо коео подана на внианиеот ми - можеда е поредната лъжа но 4овек все се надява Simple Smile

http://www.gazetevatan.com/yeni-dizide-cagatay-ulusoy-ile-hazal- … i-953013-magazin/

# 22

нЕма, нЕма, ама...  ooooh! Joy Joy

и стрес преживях да гледам очите на Крачола  Sick Sick ooooh!   Joy Joy  
 ударна доза ми трябва  Party Party   от товааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes
Tогава го повтарям веднага..................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ей тез очи гледай бе................. Crazy Crazy Crazy Crazy

И едното само е достатъчно да ти омекнат шенкелити............... Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

А тук с часове мога да чЕкам да ме погледне................ Crazy Crazy Crazy Crazy

Да не се наложи безвреме да вадиш продължението на заглавието............. Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 23

И едното само е достатъчно да ти омекнат шенкелити............... Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

А тук с часове мога да чЕкам да ме погледне................ Crazy Crazy Crazy Crazy

Да не се наложи безвреме да вадиш продължението на заглавието............. Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha   много ще ти хареса продължението  Mr. Green

muci18, тук в този подфорум има друга тема  Peace  където също като теб се надяват  Joy  и вярват в чудеса  Mr. Green
Тук изгубихме надежда  hahaha hahaha  Joy Joy

# 24
  • София

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha   много ще ти хареса продължението  Mr. Green

muci18, тук в този подфорум има друга тема  Peace  където също като теб се надяват  Joy  и вярват в чудеса  Mr. Green
Тук изгубихме надежда  hahaha hahaha  Joy Joy

Peace

Joy Joy Joy Joy Joy

# 25
# 26
Ааа!  Crazy Shocked  Нещо му е влязло в окото на заглавието...  Confused Confused Cry  spoko

Я да повдигнем духа...  Peace Peace

Най-очакваните турски сериали през есента на 2016  Party

http://vbox7.com/play:305345dcc9

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 20:49 от Анонимен

# 27
  • Sofia, Bulgaria
Ааа!  Crazy Shocked  Нещо му е влязло в окото на заглавието...  Confused Confused Cry  spoko

Я да повдигнем духа...  Peace Peace

Най-очакваните турски филми през есента на 2016  Party

http://vbox7.com/play:305345dcc9

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лу Simple Smile Hug дай боже да ги видим наесен  Praynig Peace

Скрит текст:
Някъде в Станбул,преди час са застреляли един шофьор,щот отказал да си даде документите на цивилни полицаи  Sick ooooh! ooooh! ooooh!

# 28
Crazy Crazy Crazy Crazy

Тамън докато свърши чикердека............и ще сме получили нЕкви гюзел хабери........... ooooh!

# 29
  • Sofia, Bulgaria
Crazy Crazy Crazy Crazy

Тамън докато свърши чикердека............и ще сме получили нЕкви гюзел хабери........... ooooh!

Бойчеее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт