Отговори
# 660
Тези тримата, както и още няколко ключови за турската дози индустрия лица, са направили толкова за страната си, колкото милиони турци за целия живот, че и поколенията им, не биха могли. За това трябва да са там, да покажат че лицето на Турция, младите и успелите подкрепят Партията. Луксозна, но все пак манифестация е това шоу днес hahaha

Peace Peace Peace

Гале, йенгето вече я омъглиха, за да останат само ашкъмите  Joy

# 661

Гале, йенгето вече я омъглиха, за да останат само ашкъмите  Joy

тъй-тъй  Peace Laughing Laughing Laughing ако ги намерите нейде сами двамцата, лютфен  Praynig Praynig Praynig Praynig

Тези тримата, както и още няколко ключови за турската дизи индустрия лица, са направили толкова за страната си, колкото милиони турци за целия живот, че и поколенията им, не биха могли. За това трябва да са там, да покажат че лицето на Турция, младите и успелите подкрепят Партията. Луксозна, но все пак манифестация е това шоу днес hahaha

Peace Peace Peace

Рени,  Heart Eyes Hug

И ще е първи номер лъснат  smile3544 smile3544 smile3544 еее, значи чекаме ода за главицата  Crazy Crazy Crazy

# 662
  • Sofia, Bulgaria
Тези тримата, както и още няколко ключови за турската дизи индустрия лица, са направили толкова за страната си, колкото милиони турци за целия живот, че и поколенията им, не биха могли. За това трябва да са там, да покажат че лицето на Турция, младите и успелите подкрепят Партията. Луксозна, но все пак манифестация е това шоу днес hahaha
ПП И брадата май е скъсена... Или така ми се струва Laughing

Ние всъщност чрез тях опознахме повече Турция  Naughty Peace
 Или поне повечето от нас  Simple Smile Peace

# 663

Sick Sick Sick

Башак не е отишла. Браво на нея.  Peace

Sick Sick Sick Sick

пууууу, гадост!

# 664
Скрит текст:

Sick Sick Sick

Sick Sick Sick Sick

пууууу, гадост!
love001
По-добре да беше заминал за Рио, нали?  Party Party Joy

Ние всъщност чрез тях опознахме повече Турция  Naughty Peace
 Или поне повечето от нас  Simple Smile Peace

Искра, ти наистина ли вярваш, че това, което показват по сериалите е Турция?  newsm78

# 665

и гадост, и радост, Ивче,  Hug Heart Eyes  - факт  Peace

# 666
Скрит текст:

Sick Sick Sick

Sick Sick Sick Sick

пууууу, гадост!
love001

Абсолютно!  Laughing  и там да му откраднеха тъпата шапка, блузка и всьо плат   Mr. Green

Гале  Hug   много ми мазнее тоя факт  Sick

# 667

йенгето се опитват да я изтрият по всякакъв начин  Joy и пишат: Взехте ни Къванч, взехте ни Кенан, но няма да ви дадем Чаатай.  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Sick Sick Sick

Sick Sick Sick Sick

пууууу, гадост!
love001

Абсолютно!  Laughing  и там да му откраднеха тъпата шапка, блузка и всьо плат   Mr. Green

Гале  Hug   много ми мазнее тоя факт  Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 668
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:

Sick Sick Sick

Башак не е отишла. Браво на нея.  Peace

Sick Sick Sick Sick

пууууу, гадост!
love001
По-добре да беше заминал за Рио, нали?  Party Party Joy

Ние всъщност чрез тях опознахме повече Турция  Naughty Peace
 Или поне повечето от нас  Simple Smile Peace

Искра, ти наистина ли вярваш, че това, което показват по сериалите е Турция?  newsm78

Не Ани,не вярвам Naughty
 Но не отричам,че именно сериалите им ме накараха да се позаинтересувам малко повече
за тяхната история,бит и култура  Naughty Peace
Именно това ме накара да изявя желание да посетя страната Peace Simple Smile
Уверявам те,че видях и двете лица на Турция  Naughty Peace

# 669

Party Grinning Grinning

Гумичката и ножичката си ги намерила  Joy , Гале, сега моливчето...  Peace че да не скокне някой на раменете им...  Grinning Grinning Grinning

йенгето се опитват да я изтрият по всякакъв начин  Joy и пишат: Взехте ни Къванч, взехте ни Кенан, но няма да ви дадем Чаатай.  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy 

# 670

йенгето се опитват да я изтрият по всякакъв начин  Joy и пишат: Взехте ни Къванч, взехте ни Кенан, но няма да ви дадем Чаатай.  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha    те пък и двамата си показали халките  ooooh!  
това ми е първата снимка, която нЕма нито да лайкна, нито RT  Sick   Crossing Arms

# 671
  • Sofia, Bulgaria

йенгето се опитват да я изтрият по всякакъв начин  Joy и пишат: Взехте ни Къванч, взехте ни Кенан, но няма да ви дадем Чаатай.  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha    те пък и двамата си показали халките  ooooh!  
това ми е първата снимка, която нЕма нито да лайкна, нито RT  Sick   Crossing Arms

Да ти имам проблема Иве  Grinning да ги махнат ли  Joy Joy Joy Joy

# 672
охоо, косицата я няма, изобщЕ  Laughing Laughing

https://pbs.twimg.com/media/CpRhULOXYAAIfHf.jpg

# 673

ааа, както предположих.  Peace остава да разберем съдбата на брадата  hahaha

# 674
  • Sofia, Bulgaria

newsm03 newsm47

Сигурно и брадата ще си замине  Crazy Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт