Отговори
# 45
  • Sofia, Bulgaria
Hug Hug Hug Вивчо  Hug Hug много благодаря за Андре Рийо  Heart Eyes Heart Eyes
Клунито е отбелязал във фейса 1 седмица от опита за преврат и е писал: Ние ще продължим да работим страната си. Каквото и да значи това. Ако трябва да работят по правилата на онзи гадняр ..  Sick Sick Sick

Освен чичко ви вчера, днес един друг е писал: Това, което направи в Истанбул, би ли го направил в ЛА, Чаатай? Освен това не бил чул да са му наложили глоба  ooooh! ooooh! ooooh!
Това ще да е най-големия проблем на комшиите, нарушението на Чачо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Изобщо тези дни в Т, явно и не само там, медиите се опитват да отвлекат вниманието на хората от продължаващите арести на най-различни хора, които едва ли имат връзка с метежа.

Аз разбрах за това писание от Дениз в Т (това момиче все повече ме кефи  Heart Eyes) Милата, такива неща му е писала хубави, ама надали ще я разбере  Joy Joy

На мен ми минава една доста неприятна мисъл по отношение на Чаатай,
 предизвикани вследствие тези публикации  Sick  ooooh!
 Господ и съдбата да са на негова страна и да го пазят от всяко зло  Praynig Peace

# 46
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 47

Добро да е!  Hug Hug Hug Hug Hug Ани

Изкушаваш рано-рано в неделя, а?  Crazy Crazy

# 48

Добро да е!  Hug Hug Hug Hug Hug Ани

Изкушаваш рано-рано в неделя, а?  Crazy Crazy

newsm53 newsm53 newsm53

# 49
# 50
# 51
  • Sofia, Bulgaria
               Добро утро на всички!

Опс  Blush обърнах моментите  Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 11:30 от Iskra Pandova

# 52
  • Яко в Матрицата...
Crazy Crazy Crazy
Добър ден Hug Hug Hug

Благодаря на всички ви  Heart Eyes за всичко споделено, преведено и коментирано bouquet bouquet bouquet
Какво да кажа - не знам, много неща се случиха тези две седмици. Положението при комшиите само дано от извънредно не се превърне във военно...
В Турция сериалите си вървят, хората си ги гледат, нови започват, дано имаме новини за Чачовия Peace

# 53
Crazy Crazy Crazy
Добър ден Hug Hug Hug

Благодаря на всички ви  Heart Eyes за всичко споделено, преведено и коментирано bouquet bouquet bouquet
Какво да кажа - не знам, много неща се случиха тези две седмици. Положението при комшиите само дано от извънредно не се превърне във военно...
В Турция сериалите си вървят, хората си ги гледат, нови започват, дано имаме новини за Чачовия Peace

Hug Hug Hug love001 love001 love001

да ти кажа като гледам рейтингите, май не им е до сериали много  Laughing то е нормално де ..  каквото, такова. Само дано не стане нещо още по-лошо при комшиите, че става лошо и за нас  Crossing Arms

# 54
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes Heart Eyes, не са им кой знае колко високи рейтингите, но си ги гледат... Може би тийновете предимно се развличат.  

Обаче на какви коментари в И се начетох, нямам думи ooooh! Sick Това си е чиста злоба и завист, няма нищо общо с религия, патриотизъм или политика. Някои хора там чакат повод само, за да си излеят злобата Sick Колко много им се иска да са на мястото на тези известни хора, да са така свободни, да имат такъв живот... Ама сори - това е за хора от друг сорт Naughty Пожелавам на интелигентните и прогресивни хора там да имат спокойствие на духа, яснота на ума и много търпение, за да могат да издържат Peace

# 55
Crazy Crazy Crazy :crazy

И Рени........... Hug Heart Eyes си дошла.....??????????

Явно семките сте натиснали..........  Thinking Joy Joy Joy Joy  щом ви нЕма ...... Mr. Green и много правилно..........докато чЕкаме по-добри времена и хабери.............. Hug Hug Hug Hug

# 56
  • Sofia, Bulgaria
Crazy Crazy Crazy :crazy

И Рени........... Hug Heart Eyes си дошла.....??????????

Явно семките сте натиснали..........  Thinking Joy Joy Joy Joy  щом ви нЕма ...... Mr. Green и много правилно..........докато чЕкаме по-добри времена и хабери.............. Hug Hug Hug Hug

newsm47 love001

Ама пък и Чаатай добре се покри,ни вест ни снимка за него

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 22:34 от Iskra Pandova

# 57
  • София
Ей, Ренка  Hug Heart Eyes добре си дошла! Днес точно си мислех за теб и веднага ти пускам повода  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Ани  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
в събота имах време и почти целия концерт изгледах на Рийо. Случайно попаднах на него  Peace

Само не разбрах какво е направил Чачо в центъра на Стамбул града, че са го заяли  Thinking

# 58
  • Sofia, Bulgaria
Ей, Ренка  Hug Heart Eyes добре си дошла! Днес точно си мислех за теб и веднага ти пускам повода  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Ани  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
в събота имах време и почти целия концерт изгледах на Рийо. Случайно попаднах на него  Peace

Само не разбрах какво е направил Чачо в центъра на Стамбул града, че са го заяли  Thinking

http://www.gecce.com/haber-cagatay-ulusoy-edsyi-tanimadi-kacarken-kural-tanimadi  Sick

# 59
  • Яко в Матрицата...
Привет мацки! Party Party Party

Скрит текст:

Виви Hug Heart Eyes, тук съм си вече Hug Хубав повод да се сетиш за мен Party Hug Hug Hug

Няма новини, няма снимки... пълно затъмнение Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт