"София - Ден и Нощ" - 13

• 57 342
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Някой може да ги е снимал от съседните сгради,имаше по-високи от покрива на който се съвокупляваха Mr. Green

# 151
Теда се била тагнала във Фейсбук и София видяла, че вместо да й помага, както е обещала - тя отишла на покрива с Марио. И много ясно, София се разбесня Simple Smile

# 152
  • Бургас
Теда се била тагнала във Фейсбук и София видяла, че вместо да й помага, както е обещала - тя отишла на покрива с Марио. И много ясно, София се разбесня Simple Smile
Представям си тага - "Теда тъпото се чувства обичана - с Марио ебльото".

# 153
Снощи не гледах ,някой ще обясни ли набързо какво стана  Peace

# 154
  • София
Наистина ме ядоса Марио , защото колкото и да се правеше на идиот , "зад кадар" все повтаря - " да я аз я обичам, Теди си е моето момиче и тн " и мислех ,че поне този път колкото и да се прави на идиот поне да не и изневерява.

# 155
  • somewhere near the sea
Такаааа, взех, че се замислих...

Откъде се взе новото завещание и как така Софи не е знаела за тоя чичо или вуйчо, както не е чувала за брат'чеда Миро. И как баща му му завещава половината??? Голяма мистерия за малолетни. ooooh!

Мирчо отиде да оправя документите за круизния кораб, където по цял ден ще си лежат...ха-ха-ха  Joy Личната карта Naughty нали уж беше изгубил..., какви документи.

Майка му донесе нотариален акт без заверка, но не му даде пари да си плати квартирата. А, да Naughty Той даде ултиматум на Софи.

Софи е готова да плати на Миро- от к'ъв зор? (Ама изглежда му плати, защото в промото Кокича тържествено съобщава, че заминава да работи на кораб. Може и да го пуснат на акулите с неговия мързел.)

Стелка е готова да си легне и с крайпътно дърво, стига да я почерпи и да носи панталони. Иначе побърза да съди- "Ти си лицемерна. Не може да харесваш всички" А тя пък как го разбра?

Сценарист(к)ите ли са идиот(к)и или за такива смятат зрителите. Crazy newsm78

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 10:53 от Marsia

# 156
На Марио май най-истинските му чувства бяха към Сабина - единствено там се беше кротнал и не поглеждаше друга жена /дори отказа на управителката/  Peace

София, колкото и да не я харесвам беше права - помолила е Теда да помогне, онази обеща, но не го спази обещанието си. София разчита на нея в този момент. Ако толкова не можеш наистина, още от самото начало откажи и София да си бере грижата - друг ли ще моли, сама ли ще се оправя, но поне ще знае  Crazy

Много странно завещание. Доколкото помня, този Миро дори не беше припознат от баща си  newsm78, а София я потърси адвокат за завещанието /тя беше наследница, защото чичото няма други наследници/ и изведнъж... бам, майката на Миро /който е незаконен син/, носи някакво второ завещание. От де го извади пък тя  Rolling Eyes. Аз може да съм боса в юридическите неща, но как така две завещания - не е ли последното завещание да прекратява действието на предходните.... Тук много не доизмислено. Ама кво ли се чудя, като си спомня какви бяха измислиците покрай апартамента на Боби, закупен дни преди развода му и документи оставени при бившата съпруга  ooooh!.

И последно - татуиста така или иначе предлага на София пари. Защо е необходимо да го продава студиото в такъв случай? Или студиото става тяхна обща собственост, или парите които ѝ ги е дал, да се приспадат като бъдещи наеми...

# 157
Може ли да ми дадете линк с участието на Ана -Мария в Истински истории  Praynig

# 158
# 159
Абе то и към Сабина толкоз му беше любовта...отказа на шефката...преспаха веднъж със Сабина и уж много я обичаше, искаше...а срещна Теодора и набързо се хвана с нея...
Може би шефката не е била достатъчно настоятелна, както видяхме и сега Марио отказва веднъж, ама втори път му е трудно  Grinning Танцьорката му беше в скута в миналите епизоди, удържа се, имал гадже...ама сега беше още по тъпо...Теодора му каза обичам те, той и аз, пред камерата обяснява колко я обичал, била неговото момиче, незнам си какво и докато го обяснява, вече го дават да се награбват с русата...егати любовта разбираш ли...то секс да му липсва..преди час беше спал с Теодора на покрива, сутринта в хижата...толкоз пък да не може да отказва...там работата сигурно ще е друга, някакви драми отново със Сашо, нали тази сега май му е гадже...
И аз си помислих, татуиста, като ще дава пари на София, защо не ѝ стане съдружник? Ама то ще стане още по сложно, той ще има еди си каква част от помещението, пък работи там, ще трябва наем да плаща, ама колко да е наема след като притежава част от помещението...не върви да делят оборот, тъй като бизнеса си е негов...
Варианта да му ги приспадне от наеми, става, ама може би ще е дълъг период и може татуиста да не иска, нали каза, че имал заделени пари за друг бизнес...
Тя София още.отначало искаше да го продава, ама ако няма идея в какво да инвестира, ами си държи парите под дюшека хич не е на далавера...сега поне наем взима. Или ако пак реши да ги дава на някой „Андрей” язък ѝ за наследството.
Хич не са ми ясни нещата, Миро незаконен син ли е, имали право, майка му от къде взе завещанието, как София не знае чичо си и семейството му...но тука ми се струва твърде преплетено, за да го мъдря...та ще приема за сега, че София трябва да му плати половината помещение, преди да покажат развръзката по случая...
Ако го продаде...може нещо да станат комбина с Боби и да купят пак сервиза...не показаха за сега очакваното от нас, че ще имат нещо с новата собственичка на сервиза...продължават да го дават (сериза), така че вариант е да го купят Боби и София и пак да са си постарому...Митко и Боби поправят коли, София им „набива” канчетата за разходи и кой, къде ходи.
Другото е с тези бивши гаджета - преследвачи, станаха банални. То на Рая бившия, то на Лили, Марио заплашваше Рая, Самир изнудваше Галя, на Сабина пък брат ѝ идваше да я търси, бие и да иска да я прибира, сега на Ана Мария бившия я преследва...малко нереално ми е...в една квартира пък всички ги потърсиха бившите, дори Дани онази, дето му връчи детето...Боби и на него му връчиха вече порастнало дете...на София пък ѝ се натресе някакъв си братовчед...„стига глупости”

# 160
# 161
ални. То на Рая бившия, то на Лили, Марио заплашваше Рая, Самир изнудваше Галя, на Сабина пък брат ѝ идваше да я търси, бие и да иска да я прибира, сега на Ана Мария бившия я преследва...малко нереално ми е...в една квартира пък всички ги потърсиха бившите, дори Дани онази, дето му връчи детето...Боби и на него му връчиха вече порастнало дете...на София пък ѝ се натресе някакъв си братовчед...„стига глупости”

И Софка я преследваше бившият ѝ съпруг.  Laughing

# 162
ални. То на Рая бившия, то на Лили, Марио заплашваше Рая, Самир изнудваше Галя, на Сабина пък брат ѝ идваше да я търси, бие и да иска да я прибира, сега на Ана Мария бившия я преследва...малко нереално ми е...в една квартира пък всички ги потърсиха бившите, дори Дани онази, дето му връчи детето...Боби и на него му връчиха вече порастнало дете...на София пък ѝ се натресе някакъв си братовчед...„стига глупости”

И Софка я преследваше бившият ѝ съпруг.  Laughing
А верно, той имаше една стойка и физиономия, дето му прилягаше ролята на преследвач...

# 163
Снощи не бяха монтирали добре кадрите. Първо дадоха как София се обажда на Теда и я моли да иде в бара, да й помогне, че много хора имало и не знаела какво да ги прави. Следващата сцена е в квартирата, където сред всичкия какалък беше и София. Малко я бяха забравили, че е в бара, затрупана с работа, по принцип.  Whistling

Това и аз го забелязах, но гафовете са толкова много, че вече не ми се пише за тях. Ниско бюджетна продукция, със скапани актьори и сценаристи.

# 164
  • София
И като почистваха апартамента,нали София пита Теодора къде е отишъл Марио тя каза,че се е прибрал да си полегне,че го боли корем и след малко пак даваха квартирата нещо се разправяха с Коки май и Марио беше там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт