"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 115
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Скучен епизод...нищо интересно не се случи...раздялата на Теди и Марио я даваха на промото и там нямаше изненада.
Партито беше готино, тематично...
Посмях се със Стела и Ана Мария...на физарядката и на вечерното парти...
Ми то друго нямаше за обсъждане...

# 196
  • Gotham City
Този наистина май ще замине  Shocked

# 197
  • I Love You 3000

И на мен на това ми прилича.  Thinking Но според мен е с цел да предизвика "феновете" да поискат да го върнат , както стана с Митко. Не вярвам , че ще е завинаги.

# 198
  • Gotham City
Но феновете мълчат...

# 199
Сценарият е зациклил,сериалчето става супер скучно,нищо интригуващо не се случва-стари муцуни,стари истории,никакво развитие.С този круизен кораб трябва да заминат една голяма част от съквартирантите.

Сценаристките са в летаргия,що спят-трябват нови герои с нови взаимоотношения.

Епизодите стават все по-тъпи и скучни! smile3516 newsm11 smile3507

# 200

Може да се върне бързо - бързо  Joy

Определено скучен епизод. Ана Мария пък изобщо не я разбирам дали плаче или просто говори, някой написа , че би била добра актриса, аз съм на точно обратното мнение. Абсолютно безизразна физиономия.

# 201
  • И аз не знам къде
И на  мен ще ми липсва Коко. С вечните му простотии и подкрепата от Митака все пак ми бяха забавни. На моменти доста дразнещи, но им симпатизирах. Аз си мисля,че като с Поли се отказва от сериала и го изпращат нанякъде. Нали и кастинг тече за нови попълнения

# 202
Нали казаха, че една двойка ще се раздели, един съквартирант ще напусне квартирата /ние мислихме, че ще изгонят Коки след случая с колата, а те с почести го изпратиха/ и Стела ще си намери нова приятелка. Ето случиха се тези три неща  Peace

# 203
  • Sofia
   А какво даваха в анонса за следващия епизод, че го пропуснах?

# 204
СПА почивката на девойките се оказа в Специализирана болница за долекуване и продължително лечение- Панчарево Joy
 Имаше благодарности към тях в надписите на финала. То нали докторите изведоха бишия на Ани от там.
Явно нямат бюджет след като ги пращат в  санаториум , а не в СПА хотел.
Пазаруват от Лидл за квартирата и все филии с шоколад, сладко и пастет ядат.
Ама за Коко се намират пари и за неговото парти имаше хапки, поръчани от кетъринг фирма.

# 205
Димитър Илков-Дани в истински истории  Laughing :

http://www.btv.bg/video/shows/istinski-istorii/video/istinski-is … d-35-1-chast.html

# 206
   А какво даваха в анонса за следващия епизод, че го пропуснах?

Показаха как Коки се сбогува и Боби как тича след Лили и едно момче, като му казва да се махне от нея Simple Smile май това беше, може и да пропускам нещо  Grinning

# 207
  • Sofia
   О, мерси! bouquet Значи ще продължат сюжетната линия с любовта на Лили и Боби – според мен, пак ще се съберат скоро. Wink

# 208
  • И аз не знам къде
Аз пък си мисля,че това не е Лили,че се е объркал.

# 209
  • София
Май беше нейният гаден глас...

Общи условия

Активация на акаунт