"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 821
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Дай пример за сдържаността на Рая, моля.  Не се заяждам, стана ми интересно просто.  Peace

Абсолютно всичко в поведението ѝ. Peace Наистина не знам как да ти отговоря, защото не разбирам точно какво ме питаш. Simple Smile Дай някакъв конкретен пример.

# 661
Дай пример за сдържаността на Рая, моля.  Не се заяждам, стана ми интересно просто.  Peace
Снощи!!! Ето пример! Хвърля пръстена и си тръгва! Аз бих размазала оня златоградски миндил! #2gunfire

# 662
И аз не разбрах точно какво имаш предвид под "сдържаност, предвид начина, по който изглежда ". Blush Wink

# 663
  • Sofia
   Имах предвид, че в реалния живот жени, изглеждащи толкова сексапилно, колкото Рая, далеч не са така скромни, както представят образа на героинята ѝ в сериала – и в частност (спрямо мъжете), и като цялостно поведение. Peace

# 664
Аз не намирам Рая за секси. Peace Новата съквартирантка ми е много по- секси; без да е вулгарна като русата танцьор/ка. Wink

# 665
Хайде да спрем темата за Рая, че вече става досадно.

За мен не е нито сексапилна, нито пък сдържана.

Дайте да обсъдим някой друг в сериала, например мислите ли, че Симона и Асен ще се съберат?

# 666
Когато Сабина се натиска на обвързан мъж, поведението й е к**венско. А когато Рая го правеше не е, така ли? Докато Дани беше с Галя няколко пъти се натискаше с него и то умишлено.
И уж не й беше приятно Бранко да я сваля, пък спа с него и без грам възражение прие да й прехвърли фирмата.

# 667

Дайте да обсъдим някой друг в сериала, например мислите ли, че Симона и Асен ще се съберат?

Аз мисля, че Асен пак ще и прости и пак ще стане някой скандал, тъй като сега нали Траян ще и е кавалер на бала  Laughing Като омагьосан кръг са ми отношенията на Симона с Асен и Траян, хем искам Асен, ама пък си искам и Траян. Като Траян ме мина и ме остави бях тъжна, ама пък Асен дойде и бях добре. Да ама, Асен разбра, какво съм вършила и ме остави и той. Бях тъжна, докато не се появи Траян  ooooh! Какви ги върши това момиче изобщо  Mr. Green

# 668
Честно да си призная, аз я разбирам Симона. Много е малка, на 18, хем обича Асен, хем вече й е омръзнал, както се казва живее й се.

Аз се надявам да се съберат, макар да ми харесва тръпката й с Траян.

Между другото, като вкараха Ана Мария си помислих, че ще завъртят нещо покрай нея. Например нещо с Митко. Ама нищичкоо. Някак скучен й е образа, по - скучен и от на Теда.

# 669
Не одобрявам поведението на Симона и не мога да я оправдая, заради възрастта...не е като да е на 13г...
Според мен тя просто иска нещо, което не може да има, когато го получи вече не ѝ е интересно...
Ето сега Асен е сърдит, не ѝ ходи след гъза да я моли и на нея ѝ е тъпо...
Появява се Траян с който спа и му се разсърди, но като я потърси, тя вече забрави за Асен и колко го обича...вече щастлива, че някой ѝ е обърнал внимание...
Супер неадекватно поведение...гадже с Асен, зарязва го в сервиза, лъже го, за да отиде при Траян...целува се с Дан, за да накара Траян да ревнува...използва Явор да „учели”, за да се навърта покрай Траян...Просто ги иска всичките...
Дано се осъзнае Асен и да се хване със съквартирантката, тя поне го харесва, не като Симона само да го използва, като няма друг на хоризонта...
Толкова глупости и прости, унижава се, заради нея, щеше детето ѝ да гледа, което беше от друг...тя пак не го оцени, ама то обикновено така става, не оценяваш този, който прави всичко за да си добре и иска да е с теб, ами гониш вятърни мелници...

# 670
  • И аз не знам къде
Честно да си призная, аз я разбирам Симона. Много е малка, на 18, хем обича Асен, хем вече й е омръзнал, както се казва живее й се.

Аз се надявам да се съберат, макар да ми харесва тръпката й с Траян.

Между другото, като вкараха Ана Мария си помислих, че ще завъртят нещо покрай нея. Например нещо с Митко. Ама нищичкоо. Някак скучен й е образа, по - скучен и от на Теда.
Абе ще излезне нещо с Ана Мария ,ама да видим каква боза ще е  Thinking
На мен пък друго ми е интересно - как върви съжителството между Галя и Стела , нище не дават (или аз съм изтървала) ?

# 671
В тяло Поли беше най-добре, като изключим силиконовия бюст, който не беше от най-естествено изглеждащите. Направо ме учудва, че никой не спомена ръста на Събина, който е потресаващо скромен. Но за сметка на това има много красиво лице и най-вече усмивка.
Аз харесвам Рая, има нещо много предизвикателно в нея, освен кръшното тяло.
Ана-Мария също е красива.
Галя ми харесваше много, но е доста слаботелесна, чак главата й изглежда огромна на фона на останалата част от тялото.
Симона е мнооого сладка, трапчинките й са просто пленяващи.

# 672
+1 към горния пост, само Ана Мария и Рая не харесвам

По визия харесвах и Ани, на Коко

# 673
И аз не разбрах точно какво имаш предвид под "сдържаност, предвид начина, по който изглежда ". Blush Wink
😂😁😂ще ме уморите от смях.Но и на мен ми стана чудно,що за сдържана жена е,като не сме го разбрали.
Да кажеш,че Рая е сдържана жена,все едно да кажеш,че Даню е успял  и известен фотограф.

# 674
Рая няма бюст за какъв сексапил говорим, ниска и трътлеста, с едри бедра, не ми харесва. Теди горе долу същата работа, къде видяхте красиви момичета тук , освен Симона не знам. Галя ако си изтрие макияжа на нищо не ще заприлича,Теди също. Ана Мария бива, Лили не ща да я коментирам, тя е куха лейка и само я мята тая проскубана коса. Друго ме терзае мен тия актьори по дефекти в говора и по бързо говорене ли ги избират, та то не им се разбира бе  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт