"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 104
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Така като гледам снимката, Сабина се завръща  Simple Smile
"Неочакваното завръщане на добър стар приятел ще бъде посрещнато с вълнение, за да прерасне постепенно в сложна интрига с фатални последици."

Ноооо, виждам, че и Коко е там - явно круиза му се разминава....за пореден път  Laughing

# 241
  • Sofia
   Уф, Сабина ми беше най-неприятният персонаж в сериала, ужасна истеричка, дано не е тя, че никак не ми се слуша пак пуешкото ѝ кряскане. Laughing

# 242
  • Варна
   Уф, Сабина ми беше най-неприятният персонаж в сериала, ужасна истеричка, дано не е тя, че никак не ми се слуша пак пуешкото ѝ кряскане. Laughing
+1, но като гледам линка постнат по-долу, сигурно ще е тя. А това второ предложение за брак сигурно ще е между Боби и Лили.

# 243
И аз като гледам снимката със Събина и Коки...ми прилича, че тя ще се върне, той няма да замине.
Предложението за брак ще е на Боби към Лили.
А кой държи на Симона от всички тези младежи? Как кой Асен-шматката...
Ще видим, дали пък няма да има изненади...

# 244
Oх, на Симона как не и омръзна да ги върти сто човека, не ми е ясно  Rolling Eyes То бива адреналин в кръвта, ама чак пък толкова  Laughing

# 245
  • Gotham City
Къде видяхте снимка на Сабина?
Мен ме наведе на мисълта, че я видях на някакъв басейн с "Лили" и имаше тагове под снимката "sofiadeninosht; actorslife" аз пък искам да се върне, значително по-симпатична ми е половината женски, които са в момента там.

# 246
+1 , на 1000% съм на същото мнение Peace

# 247
  • Sofia
Къде видяхте снимка на Сабина?

Странното е, че съм почти убедена, че имаше снимка с нея и останалите съквартиранти в статията от линка, даден от Sweet bunny на предната страница. Thinking Странно – може би са се усетили, че така се издават кой ще е мистериозно завърналият се съквартирант и са сменили снимката с друга, в която Сабина не присъства. Но съм абсолютно сигурна, че видях налудничаво опулените очи на Събка – даже мислих да коментирам точно лудостта в погледа ѝ. tooth

# 248
  • ГО
Събинчето беше, даааа

# 249
Дъщеря ми от 1-2 седмици ми обяснява,че Събина се връща в серияла,а Райчето си заминава окончателно за Лом.Сега и от вас го чувам.Дано да не е така,че Събина ме изнервяше с начина си на говорене.За Коко съм почти сигурна,че няма да замине или пък ще се завърне много бързо.

# 250
  • Sofia
   Сабина може и да се върне, но ме съмнява Рая да напусне, дори и нещо да разтури годежа ѝ с Дани. Peace

# 251
Йееес, много харесвам Сабинчето. Party

# 252
# 253
Сабина пък е супер готина, тотален опонент на Райчето, за която мога да напиша ферман колко ме нерви. Радвам се, че се завръща, интересно ще е.  Mr. Green

# 254
  • Gotham City
Сабина пък е супер готина, тотален опонент на Райчето, за която мога да напиша ферман колко ме нерви. Радвам се, че се завръща, интересно ще е.  Mr. Green

+1

Наистина са се изложили слагайки тази снимка, и мистериозното завръщане  Joy обаче от погледа на бг-мама нищо не убягва, благодаря за скрийншота  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт