"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 107
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Има ли ги някъде първите епизоди, защото в нова плей ги виждам от 100 нагоре?

# 226
И на мен ми стана странно като каза Рая ,че това е нейната рокля и пробва сума и рокли уж ,а накрая ще й шият в Лом  Shocked Имам чувството ,че двама скарани сценаристи ,които не си говорят пишат сериала  hahaha
На мен Коко няма да ми липсва,но не вярвам да го махнат завинаги.Ще се върне след някой друга серийка.Най-вероятно заминава някъде.То ще излезе по жълтите писания.
Боби не забрави ли тая Лили.Все си мисля ,че са я махнали и ...пак я дават с хленчещия глас и кифленско държание и фръцкане... #2gunfire

# 227
  • густо майна Филибето
Според мен Коко в последния момент ще се откаже и ще се върне, от сериала ще изчезне само братовчеда на Софи.

# 228
Шофира,но без книжка Mr. Green
Нали се пазареше да я вземе за 1-2 кормувания и за 100лв
Не само, че нямаше книжка, но и не можеше да шофира - имаше и реплика от Митко, че Коко не знае кое е съединител и кое спирачка (или нещо такова). След 2-3 часа кормуване и малко обучение реши, че вече е готов и в резултат помля колата, защото не беше дръпнал ръчната.  Laughing
Епизодите ги има във вибокс на части, намирала съм и цели като напиша кой епизод ми трябва - в някакъв странен сайт беше, не успявам сега да го намеря  Embarassed

# 229
Според мен Коко в последния момент ще се откаже и ще се върне, от сериала ще изчезне само братовчеда на Софи.
Или ще се окаже,че документите му не са ок и няма да го качат на кораба.Митето ще иде до морето да си го прибере,и ще гледаме някоя друга простотия по морето ,и ще си се върнат в квартирата

# 230
Той замина за Италия, не за морето. Според мен наистина го махат за известно време.

# 231
  • София
Имам чувството ,че двама скарани сценаристи ,които не си говорят пишат сериала  hahaha

newsm10

# 232
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Коки уж няма книжка,а така професионално държи волана с лявата ръка,а дясната му е все на скоростния лост!!!! LaughingМного съмнително поведение и как пък не му направи забележка инструктора как да държи волана???

# 233
Дали наистина ще махнат Коко? Някак не мога да го повярвам... Твърде хубаво е за да е истина...
Ааа, не, не си го давам! Той е от типа герои, които са ми толкова противни, че чак ми харесват  Mr. Green
Но братовчеда може да си ходи Peace

# 234
  • Бургас
Дали наистина ще махнат Коко? Някак не мога да го повярвам... Твърде хубаво е за да е истина...
Ааа, не, не си го давам! Той е от типа герои, които са ми толкова противни, че чак ми харесват  Mr. Green
Но братовчеда може да си ходи Peace
Идеята на сценаристите сигурно е била Коке да е забавен, но вместо това го превърнаха в тотален измекяр с престъпни наклонности, което никак не е забавно. Мързелив, тъп, нагъл, безпардонен егоист - как да не го харесаш  Confused

# 235

В канала им във Вбокс7 ги има всички епизоди.

# 236
  • густо майна Филибето
Сега ще чакаме да се върне прероден - да започне работа,да намери стабилна приятелка, да чисти квартирата и т.н.  Laughing

# 237
  • Gotham City

В канала им във Вбокс7 ги има всички епизоди.

Не са всичките, там където са писали "Епизод 1" е всъщност епизода с рождения ден на Сабина, Рая вече пристигнала и т.н.

Уффф липсва ми Сабина, ако я върнат ще ми е много интересно

# 238
  • густо майна Филибето
Не вярвам да я върнат. Тече реклама на нов кастинг, би трябвало да видим нови лица.
Искам да завъртят някоя мацка покрай Митето. Не може такъв мъж да стои без фенки. Grinning

# 239

Общи условия

Активация на акаунт