"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 108
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • I Love You 3000
Май беше нейният гаден глас...

Тя си беше. По бе-кането я познах  Mr. Green

# 211
Хапките за изпращането на Коко сигурно са събирани от някое парти в Нова телевизия. Те затова бяха набучени-да не се вижда, че са нахапани.

# 212
  • София
Вие хапки ли видяхте? На мен ми се стори, че са плодове, тип 'хавайско парти'. Поне мандарини имаше 100%

# 213
  • София
Вие хапки ли видяхте? На мен ми се стори, че са плодове, тип 'хавайско парти'. Поне мандарини имаше 100%
И ананас :Д , Коко явно ще е човека напуснал квартирата , очевидно Марио и Теди се разделиха , а приятелството ще е между Стела и Анна Мария , а Рая уж си хареса скъпарска рокля , пък на Дани по телефона му каза ,че и шият роклята в Лом...?

# 214
  • somewhere near the sea
Колата явно е била предварително потрошена. Забелязах, че номерът ѝ беше замъглен. Явно е взета назаем от сервиз.

От квартирата тръгнаха двама(Мирчо и Коко), а промотираха един- значи единият няма да замине. Така показва кристалната ми топка.

# 215
  • Sofia
Миро и Коко къде ще ходят без подписан договор не ми е ясно.

# 216
На Ана Мария наистина не й личи дали плаче или се смее.

Ще ми липсва Коко, надявам се да не замине или да се върне скоро.

Много готино без Райчето, ако отиде и Данчо в Лом, супер ще е.

# 217
Дали наистина ще махнат Коко? Някак не мога да го повярвам... Твърде хубаво е за да е истина...

# 218
Дали наистина ще махнат Коко? Някак не мога да го повярвам... Твърде хубаво е за да е истина...

И аз така  Laughing

# 219
Вярно,че без Райчето е много приятно.

# 220
Маргото участва като танцьорка в новия клип на Райна - Нахално хубава.

# 221
Маргото участва като танцьорка в новия клип на Райна - Нахално хубава.

В тоя сериал всички ли са танцьорки в реалния живот  Laughing

# 222
  • ВАРНА
Теди и Марио голи на покрива, а Коко докога ще ходи с това зелено яке. То не е ли зимно?

# 223
Гледам старите серии отначало и забелязах, че в началото - точно когато Митака си тръгва - Коко казва, че може да шофира и дори закара един свой приятел с една от колите от сервиза.  Laughing

# 224
  • Sofia
Шофира,но без книжка Mr. Green
Нали се пазареше да я вземе за 1-2 кормувания и за 100лв

Общи условия

Активация на акаунт