"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 079
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • I Love You 3000
Педе*угата е ВЕЛИК!!! hahaha hahaha hahaha Да му дадат повече сцени:)

# 271
  • Sofia
"Яде ми се китайско, много обичам суши"  Joy Joy Joy

Е, изпреварила си ме – точно мислих и аз да цитирам същото. Mr. Green Joy

# 272
Божеее, аз чакам да пишете, пък вие цяла тема сте изписали  Joy Joy Joy
Гейтачето е добър  bowuu

# 273
  • Gotham City
Иначе като цяло епизода зверска скука...

# 274
  • I Love You 3000
Ох, този Медунчо бе Mr. Green ММ се плесна по главата като чу какво писала в дневника Simple Smile и това е 30+ жена  ooooh!

# 275
Скучната серия завърши чудесно.  Sunglasses

# 276
А честита ви Сабинка  Mr. Green

# 277
  • Gotham City
Скучната серия завърши чудесно.  Sunglasses

Дааа, супер, много се радвам

# 278
  • Sofia
   Какво стана в колата с момичето, че не успях да видя? Rolling Eyes

# 279
  • I Love You 3000
Ужас! Спирам да гледам , само ще ви чета.. Айде някой да напредне , бе. Стига са разваляли всичко! Данчо и Рая да се бяха оженили поне и да си заминават. Едно хубаво нещо да се случи на някой #Cussing out

# 280
  • Бургас
Събина сега като разбере за Рая и Дани леле майко..  а тя как ще е в квартирата като всичко е заето?

# 281
Ееее ,айде Сабинчето се появи ,Дани като наакан отстрани.Май сватба няма да има. newsm78 Laughing Само ,където Райчето ходи бяга да оправя в Лом.
Абе нали Сабина и Тедито не са се срещали в сериала преди .По принцип не би трябвало и да се познават....така се прегърнаха сякаш се познават от години и са първи приятелки  ooooh! Laughing
Мм позна ,че Коки ще се върне бързо ,бързо.И как разправя на мацките - бил се върнал от път,обикалял целия свят.Върнал се ...до автогарата не стигна  hahaha hahaha hahaha
ЛилитУ и тя дневник имала.Сега ще ме гризе ко пише .Кифлите и дневници си водели  hahaha

# 282
Хайде пак триъгълник се заформя тъкмо ни отърваха от един сега друг се заформя с участието на Дани и Рая аман вече  Crossing Arms

# 283
Сабина сега като разбере за Рая и Дани леле майко..  а тя как ще е в квартирата като всичко е заето?
Ааа хамака на Коко е свободен.  Laughing
Между другото тъкмо се замислих, ако Коки беше заминал сигурно никой няма да иска да му наеме стаята...тя малко, като катун...

# 284
  • Gotham City
Дано си остане за постоянно Ина, да не е само временно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт