"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 057
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
е може Дани и Рая като младоженци да се изнесат. Joy А дано ,ама на дали  hahaha
Пък може и Сабина да е за малко ,ама ме съмнява доста.
Може със Стела да си наемат двете квартирата и да направят отбор ''Мразим Рая''  hahaha

# 286
Всички изненади в една серия...Коко се върна, Сабина също, Боби ще предложи брак на Лили, Симона спа с Траян  Mr. Green

А Коко с чии пари прави парти  ooooh!

Свободна стая има ли?

# 287
Интересно ще стане сега със Събинчето. hahaha

# 288
  • Gotham City
Дааа, определено интересно ще стане  Hug

# 289
Сабина да я сложат при Дани  Mr. Green

# 290
Ооо с нетърпение чакам Марио да разбере хубавата новина  Sunglasses

# 291

А Коко с чии пари прави парти  ooooh!

в много подробности изпадаш ... hahaha сценаристите не са помислили за такива въпроси  Laughing А и нали им е ''птиченцето'',сигурно другите черпят или сами си плащат.

# 292
Бившата стая на Рая не е ли свободна?
Опс, грешка, май Ана Мария е там.

Какво стана в колата с момичето, че не успях да видя? Rolling Eyes
И двамата се отказаха, за да не се скарат за нея.

Симона е голяма глупачка...

# 293
  • Бургас
Ох, този Медунчо бе Mr. Green ММ се плесна по главата като чу какво писала в дневника Simple Smile и това е 30+ жена  ooooh!
То остави само лигавиге блудкажи,които е писала , ами тия сърца и отпечатъци от устни  ooooh! Само не видях някъде да е написала Л+Б=ВНЛ.

# 294
  • Gotham City
Бившата стая на Рая не е ли свободна?
Опс, грешка, май Ана Мария е там.

Какво стана в колата с момичето, че не успях да видя? Rolling Eyes
И двамата се отказаха, за да не се скарат за нея.

Симона е голяма глупачка...

Девойчето се бореше за тройка, ама мачовците се уплашиха hahaha

# 295
  • I Love You 3000
.....................
Абе нали Сабина и Тедито не са се срещали в сериала преди .По принцип не би трябвало и да се познават....така се прегърнаха сякаш се познават от години и са първи приятелки  ooooh! Laughing

И аз това се зачудих, но после се сетих , че нали Теда й взе Марио. Т.е. засякоха се за ден два. Mr. Green

Много ми идват Теда тъпото и Сабина.Айде да разкарат някоя от двете по най - бързия начин! За какво правят кастинг като връщат стари мутри?

# 296
.....................
Абе нали Сабина и Тедито не са се срещали в сериала преди .По принцип не би трябвало и да се познават....така се прегърнаха сякаш се познават от години и са първи приятелки  ooooh! Laughing

И аз това се зачудих, но после се сетих , че нали Теда й взе Марио. Т.е. засякоха се за ден два. Mr. Green
Това май съм го пропуснала  #Crazy
Кога е станало? Не помня да са се засичали.

Дами, само да допълня, че преди ден два мернах една статия във вестника, която гласеше нещо като: "Митака от "София- Ден и Нощ" праща снимки на члена си на непознати момичета". Статията гласеше, че той си писал с момичета и след около час два им пращал снимка на.. Тялото си и искал техни голи снимки също, после им предлагал да имат "креватни забавления"...
На статията беше онази снимка на Митака, който някой беше пуснал във форума преди 10-15 стр., обаче тази снимка във вестника беше.... Нецензурирана  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Сигурно ако потърсите в интернет ще изскочи отнякъде. Та така, снимката е от оплакало се 23-годишно момиче, на което Митко също пратил негова снимка.

Но аз, умният детектив, поразгледах малко снимката и забелязах, че татуировката му в долната дясна част на корема, която изобразява следи от нокти, как да кажа  Laughing, я нямаше. Някой да предложи логично обяснение???

И междудругото, забеляьахте ли, че не той си е направил снимката, ами няиой друг го е снимал гол...

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 00:46 от Мяу и Бау

# 297
  • Sofia
   Не са се засичали. Peace

# 298
Интересно беше  Laughing Аз Събка в началото не я харесвах, после ми хареса, хареса ми че има някакви принципи, не че нямаше и тя фалове, ама все пак...

Сега Боби ще предложи на Лили на кон  Joy Joy Joy

Между другото това с фаталния край звучи страшно.... 

# 299
"Яде ми се китайско, много обичам суши"  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Много се смях и на гейчето с камерата.

Радвам се много, че Коки и Сабинчето се върнаха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт