"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 010
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Такъв само един познавам, +60 е вече, и вече иска, и брак, и деца, ама... няма.
Скрит текст:
Ами, те си се женят – въпросът е, че не е точно по тяхна воля и не пропускат да го изтъкнат като факт при всеки удобен случай. Peace

# 361
  • Gotham City
От другата седмица, наистина, сериала ще се излъчва само по половин час  Tired

Як автогол ще си вкарат, то сега е кратко с тоновете реклами, а сега? 30 минути епизод, от който 15 минути реклами?!?!?!

# 362
От другата седмица, наистина, сериала ще се излъчва само по половин час  Tired

Як автогол ще си вкарат, то сега е кратко с тоновете реклами, а сега? 30 минути епизод, от който 15 минути реклами?!?!?!

Много странно решение наистина, съкращават времето на единия сериал за да пускат други два  Laughing

# 363
  • Sofia
   Може би ще е с половинчасово излъчване само за през август.

# 364
Дано поне няма реклами в тези 30 минути..
Иначе има ли смисъл да се гледа, се чудя.

И аз познавам такива като Лили.

Много плоско го измислиха това с влюбената Сабина в Данчо. Тя наистина вече не го искаше, а и с Марио се занимаваше. По - добре с него да се хване.

Данчо пък какво я гледа като опърлена кокошка, в крайна сметка какво като му е бивша, той се н@кендза като я видя.

# 365
  • I Love You 3000
The Black Cat, мерси bouquet

А разбрахме ли причината, поради която е дошла Събка? За какво е в Сф и какво стана със завета на Али Реза?

# 366
Имала 2-3 дни отпуск, така и не разбрах какво работи, и решила да дойде малко в София.
Скрит текст:
Цитат
Ами, те си се женят – въпросът е, че не е точно по тяхна воля и не пропускат да го изтъкнат като факт при всеки удобен случай. Peace
А, това ли... Просто комплексари, които се правят на големата работа пред други хора - видиш ли, аз съм супер, тя много ме искаше и аз ей така благородно го направих. А всъщност са се влачили по корем, докато я спечелят Mr. Green

# 367
Данчо пък какво я гледа като опърлена кокошка, в крайна сметка какво като му е бивша, той се н@кендза като я видя.
Ох, падна ми компреса на гърдата от смях с теб 😃
Липсваше ми Ина, веждите й са уникални творения, отдавна не я бях виждала да плаче. Познавам я задочно (била е гадже на мм преди години), а и сме работили на едно място, и в живота си е същата, като изключим честите циврения. Много красиво момиче, можеха да й дадат по-сносна и постоянна роля.

# 368
  • somewhere near the sea
 В кого по-точно е влюбена Лилянка? В Боби или в мечтата си? А, бе, влюбила си се в застаряващ рокер, разведен с голямо дете, обичащ чергарския живот, купоните и запоите, как си мислиш, че можеш да го промениш?
Какъв живот ги чака, не ми се мисли. Ако въобще нещата не се разпаднат отново преди венчилото.
чака отсега е ясно- започна се с претенциите.

На Симонка отново й се размина- остана си с едното е***е. Явор й прости, Асен чак се напрегна(как не му попречиха рогцата). До следващия път doh

Наистина веждите на Ина са уникални. В един момент стърчат право нагоре- такива вежди си рисуват клоуните, а в народните песни ги наричат "гайтан вежди". Тя щеше да влезе в стаята при Дани, добре че я спря София.

В крайна сметка мисля, че и двете сватби ще се прецакат за неопределен период. Някой по-горе беше споменал, че ако се следва европейският сценарий, Събина все пак ще внесе интрига между Дани и Рая. Очевидно на него някой трябва да му "свие сърмите", защото не издържа на "бившите".

# 369
  • Варна
В крайна сметка мисля, че и двете сватби ще се прецакат за неопределен период. Някой по-горе беше споменал, че ако се следва европейският сценарий, Събина все пак ще внесе интрига между Дани и Рая. Очевидно на него някой трябва да му "свие сърмите", защото не издържа на "бившите".
Ще се внесе някаква интрига, щом и в рецензиите от понеделник и вторник пише, че посещението на Сабина ще се превърне от въодушевление в "сложна интрига с фатални последици". Според мен Дани дори и да не поддаде и да не направи някоя глупост, като се стигнат нещата до ушите на Рая ще има викове и скандали.
Възможни спойлери  Stop

Скрит текст:
В Берлин ден и нощ еквивалентите на Дани и Рая в този момент ( когато Сабина се връща) не са сгодени. Общо взето сценарият на София ден и нощ и берлинския не са чак толкова едно към едно. Има някакви промени, но доста от основните идеи и случки си съвпадат. Например предложението на кон го има и в двата формата, докато случката с киното в BTN Meike (Рая) не участва.

# 370
Не мисля че поведението на Лили е нормално, не мисля, че е нормално да му подаряваш плетени пуловерчета, кукленски чаршафи, а във вечерта, в която ти е предложил брак да започваш да го заливаш с информация, въпроси и напътствия относно многобройната сватба на плажа в лилаво и златно.

Не знам дали мъжете искат брак, според мен съвсем не го правят заради жените. Моя поне не ми е казвал никога , че не иска брак (ние имаме брак де, но преди това имам предивид) .

# 371
Лили е влюбена в мечтата си , не в Боби. А Боби според мен просто не му се занимава да си търся друга, затова още търчи по Лили. И той не знае какво иска, иска нея, но не и нещата които тя иска. Не ги виждам заедно, да бяха ги разделили и да му бяха намерили някоя дърта рокерка да си пасват.
Новата (стара всъщност Сабина) , понеже не съм я гледала преди и ми беше интересна първите 5 минути. После взе да хленчи и ми стана противна. А, София има някаква мания да знае всичко и да решава за всички, вместо тях...

# 372
  • Бургас
На Дани му било неловко с нея, значи още има чувства! Shocked
Да, желязна логика  ooooh! Макар, че мопса с тия негови слаби ангели и мото в живота "Всяка втора е жената на живота ми" , като нищо ще хлътне пак по Събка.

# 373
И двете сватби ще се провалят. Не знам защо, но още от началото съм убедена, че на финала Боби ще е със Софи, а Дани с Рая. А дотогава ще има всякакви врътки и чупки, за да се отлагат тези събития.
Софи най-много подхожда на Боби като начин на живот, но аз предпочитам той да се събере с Марина. Мъчно ми е за нея, защото е като самотна птичка, която от време на време долита в общото гнездо. А Лили да си потърси някой, който стоически ще преглъща нейната мания по кичозни вещи. Crazy
Дани и Рая вече не ми харесват като двойка, преди наистина усещах някаква химия, която сега се е изгубила. И Дани наистина е заприличал на мопс, даже и на цвят го докарва - един посивял и повехнал тен на лицето, сякаш го е подгонила ранна старост. Не ме кефи, искам нещо по-засукано за Рая.  Simple Smile

Сабина да разваля сватбата и да изчезва, ако може. Неприятна ми е, само с нея не можах да свикна...
Ана-Мария пък е съвсем безинтересна. Хубава жена, но засега стои в сериала като саксия с цвете на прозореца - само за декорация. Онзи Миро да беше взел нея на круиза, а не Коки. Тъкмо два излишни
образа да се разкарат от раз и сценаристите  да се пробват с нещо още по-ново и надявам се, по-интересно. Rolling Eyes

# 374
Дойде Събчето и всичко се развали.Пак започнаха гадните писъци и ревове,как ходи търси да развали нещата.Малка к*рвичка.Въобще не я търпя,ще развлаи сватбата на Дани и Рая.Дано Дани да устиска и Рая да се върне по-бързо.
А Софка каква е мазмантия....Върна се Събчето и забрави за ''приятелката''Такава е фурнаджийска лопата.
Божеее,горкия Боби.. hahaha И там сватба няма да има ,няма да изтърпи много ,много  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт