"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 008
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia

От морална гледна точка не виждам нито един свестен да има, ама нито един.
Явката Wink

# 391
  • Gotham City
И аз не харесвам Сабина, но не виждам разлика между нея сега и Рая, докато Дани беше с Галя (даже поведението на Рая беше много по-гадно). А и да им развали сватбата вината би била на Данчо.

Мен точно това ме шокира. Фенки на Райка (както примерно знам, че Sunshine я харесва), осъждат Ина за поведението и, докато Райка като правеше къде къде по-долни номерца за тях беше ок, че даже едва ли не хубаво от нейна страна.
За мен в случая Сабина не е направила кой знае какво, гледаше Даню за около 3 секунди преди питбула да се появи и това беше, ах, че лоша, погледна го!

Аз пък познавам една като Райка, еееййй мило и драго даваше да се пъхне в леглото на обвързан мъж/момче, на всичко беше готова, включително директни изказвания от типа "Хайде да ходим в другата стая да ме е***" . В случая не казвам, че Рая е отправяла директни покани, но всичко останало в поведението и е като на никаквицата, която познавах.

Скрит текст:
Имаше дори една случка, когато моя приятелка я беше взела със себе си на 8-ми декември, че онази нямало с кого да празнува (оу чудо, никой не я искаше в компанията си), на въпросния празник, колега на моята приятелка бил с дългогодишната си половинка, онази отишла, завирала си циците в лицето му, намеци правела, чашата преляла, като седнала в скута му , момчето я избутал и си тръгнал от заведението. Спирам историите за нея (безкрайни са), защото хич не са по темата.

# 392

От морална гледна точка не виждам нито един свестен да има, ама нито един.
Явката Wink
Малко ми е шушумига и той, но да, не е лошо момчето.
Въпреки, че да се лигавиш в колата с гаджето на друг, докато той за малко не ви вижда, пак леко ми бяга от морала, но той нали е още малък, пък и Симона разваля всичко, до което се докосне, тъй че ще го оправдая. То и Асен беше свестен до един момент... Mr. Green

# 393
  • somewhere near the sea
Аз имам предложения за роклята на как ви Лилянка
Скрит текст:

hahaha Joy Сякаш е направена от тоалетна хартия. Joy

# 394
И аз не харесвам Сабина, но не виждам разлика между нея сега и Рая, докато Дани беше с Галя (даже поведението на Рая беше много по-гадно). А и да им развали сватбата вината би била на Данчо.

Мен точно това ме шокира. Фенки на Райка (както примерно знам, че Sunshine я харесва), осъждат Ина за поведението и, докато Райка като правеше къде къде по-долни номерца за тях беше ок, че даже едва ли не хубаво от нейна страна.
За мен в случая Сабина не е направила кой знае какво, гледаше Даню за около 3 секунди преди питбула да се появи и това беше, ах, че лоша, погледна го!

+1

Почти всички жени в сериала не са светици. И Стела направи много простотии, Симона и тя, Софито 3ки прави, Марина даже спа с някакъв мачо..

Сабина е много красива, добра е, а също и мила и искрена.

За сметка на това Райчето е много, много, много нагло животно.

# 395
  • somewhere near the sea
Въпрос на вкус и разбиране, момичета, защо се дразните?

# 396

Аз пък познавам една като Райка, еееййй мило и драго даваше да се пъхне в леглото на обвързан мъж/момче, на всичко беше готова, включително директни изказвания от типа "Хайде да ходим в другата стая да ме е***" . В случая не казвам, че Рая е отправяла директни покани, но всичко останало в поведението и е като на никаквицата, която познавах.

Скрит текст:
Имаше дори една случка, когато моя приятелка я беше взела със себе си на 8-ми декември, че онази нямало с кого да празнува (оу чудо, никой не я искаше в компанията си), на въпросния празник, колега на моята приятелка бил с дългогодишната си половинка, онази отишла, завирала си циците в лицето му, намеци правела, чашата преляла, като седнала в скута му , момчето я избутал и си тръгнал от заведението. Спирам историите за нея (безкрайни са), защото хич не са по темата.

Е в случая този обвързаният мъж е отблъснал момичето, Рая никой не я е отблъсквал, напротив. Rolling Eyes В този пример не виждам нищо, което да ми напомни на Рая. Между Дани и Рая беше взаимно, Бранко също не изглеждаше да не му харесва. Rolling Eyes

Нито Рая харесвам,нито Ина, обаче Сабина ако реши да се меси в отношенията им съвсем ще ме издразни. В случая интересът очевидно не е взаимен. Ако Дани прояви някакви чувства към Ина, тогава ще прилича на някаква степен на случаите с Рая.

# 397
  • Gotham City
Не, аз между другото разказах историята, иначе като поведение си беше като Райка, все се натискаше на разни мъже, стига да са обвързани, и после се правеше на ни лук ял, ни лук мирисала

# 398
  • Sofia
   Отново всичко е въпрос на гледна точка – аз не съм видяла Рая да се е натискала на някого в сериала. Peace Дори напротив.

# 399
   Отново всичко е въпрос на гледна точка – аз не съм видяла Рая да се е натискала на някого в сериала. Peace Дори напротив.

+1. И аз това не го разбирам.

# 400
  • Sofia
   Спорещите просто тръгваме от изначално различни позиции, затова няма как да достигнем пресечна точка в разсъжденията си. Peace Шарен свят, шарени хора.

# 401
  • Gotham City
   Спорещите просто тръгваме от изначално различни позиции, затова няма как да достигнем пресечна точка в разсъжденията си. Peace Шарен свят, шарени хора.

Всъщност си права, мислех скрийншотове да пусна, но няма смисъл, вие сте го гледали също и поведението и за вас е било ок, значи имате друга гледна точка и е безсмислено да пускам каквото и да било.
За мен е противна, нагла и лека девойка, за вас обратното. Спора за мен приключи  Wink

# 402
Мен ми е дерт за Симона, Траян нали уж беше мн заинтересован, ревнуваше от Дан...Преспа с нея и айде ....

# 403
Извинете, ама как точно Сабина е по-долна от Рая  Joy Райка спа с гаджето на своя приятелка (Марио, докато ходеше с Поли), беше стриптийзьорка, открадна Дани от приятелката си Галя, отделно и с Бранко... ако има класация на моралните, Рая е на предпоследна позиция, на половин точка изоставаща от Стела.  Laughing
В интерес на истината, колкото и да е тъпа, Теди е от най-читавите  Laughing

# 404
  • Sofia
   То даже не е точно спор, всъщност, а просто всеки излага гледната си точка. Форум е, все пак – това му е целта. Simple Smile Просто е безсмислено да се опитваме да се убеждаваме или оборваме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт