"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 008
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Новата интрига Сабина-Дани много нерви.

# 421
Никой ли не помни Сабина как в началото се разхождаше по потник без сутиен и долни гащи в пълната квартира? Rolling Eyes Или Стела по прозрачна нощница и сутиена и бикините й се виждат. Май само Рая ще ви избоде очите. Mr. Green Пак казвам, че не харесвам никое от момичетата, и това ме прави неутрална.

# 422
Ех тая Сабина, бе  Laughing Ама хайде нещо ново да вкарат вече, Сабина и Дани ми е банално вече  Tired

P.S Коки е сменил зеленото яке  Mr. Green

# 423
  • Бургас
Тая танцьорка в бара, която се задява с Марио, е егати чакала.
Сабина какво цели всъщност? Дори Даньо да й падне на колене и да я моли да се върне при него, тя какво ще направи? Ще се отрече от обещанието към баща си и ще остане в София ли? Прилича ми малко на онези комплексирани пачаври, които умират от кеф да разделят двойки - не толкова, че искат мъжа, колкото си чешат егото, че видиш ли, някой мъж е зарязал половинката си заради тях.

# 424
Я, Коко е с нова грейка.  Flutter
Много тъпа серия до сега.

# 425
Да се връща Рая, да става по - голям скандал. Mr. Green

# 426
  • Sofia
Училището е 105 СОУ в Дианабад. Зимата ги виждах докато снимат пред него.
Имаше сцени на двора, после Асен краде кола пред блока.
Действащо е, ремонтирано. По избори го посещавам за гласуване - прилично е и от вътре.

Наистина ли? Значи аз нещо не съм преценила добре – от ъгъла, от който снимат, точно на училището, за което споменах, ми заприлича. Peace

# 427
Ама точно😂,Райчето ще завърти очи и дупе ще намери друг,ама тоя мухъл дето една стена боядисва втори месец и дето има фото студио,па фотоапарат няма,коя ще го вземе не знам.

# 428
Тая Невена е голяма актриса  Laughing.

# 429
Тая Невена е голяма актриса  Laughing.

Да бе. Дъщеря ми се преструва по-добре като плаче.  Laughing

# 430
Марио си намери леко майстора с тая. Laughing

# 431
Сигурно ли е, че танцьорката на Марио е жена?  Rolling Eyes

# 432
Тая танцьорка в бара, която се задява с Марио, е егати чакала.

smile3521

# 433
Ама точно😂,Райчето ще завърти очи и дупе ще намери друг,ама тоя мухъл дето една стена боядисва втори месец и дето има фото студио,па фотоапарат няма,коя ще го вземе не знам.
е Сабина ще го вземе, коя. И между другото Стела най ме кефи вече. А Теди не е най- свястна и тя спа на Боби с приятеля. Всички са еднакви май....

# 434
  • Варна
Това, което ми харесва в Стела е, че има силно чувство за справедливост и се хвърля да защитава дори и хората, които тя не харесва. Въпреки че Марио си заслужава един тупаник, не се наигра това момче, евала на Стела.
Тая Невена е голяма актриса  Laughing.

Да бе. Дъщеря ми се преструва по-добре като плаче.  Laughing
Тя тази не плачеше, тя се смееше по едно време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт