"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 924
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Оу, Събина имала приятел. И тя се е запътила към отбора на к**вите.
Каза, че лъже  Wink
Тя доста отдавна е в отбора  Laughing

# 496
  • Бургас
Каза, че лъже  Wink
Тя доста отдавна е в отбора  Laughing
Това съм го пропуснала. И на мен ми се стори странно като се заобяснява, че нямала негова снимка, после нямала фейсбук.
Тази от както е дошла само простотии прави. И за какво лъже, че има гадже. За да изглежда още по-жалка и долна ли?

# 497
Теодора : Познавам Марио много добре! Веднага ще позная дали ме лъже или ми казва истината! Joy Joy Joy

Сабина: Исках да си закрепим приятелството първо, а после другото само ще дойде. Joy

# 498

Има тя, въображаем приятел  Joy

Сега двете бивши на Марио ще се съюзят, за да му оправят бакиите. После може и тройка да си спретнат  Rolling Eyes

# 499
Сабина си мисли, че Дани ще я ревнува според мен  ooooh!
Като ѝ слушам плоските разсъждения, точно това е очаквала, лъжейки за гаджето Peace

# 500
  • I Love You 3000
Асенчо за 38 път къса окончателно и необратимо със Симона  Mr. Green
Ето един "фатален" край  Laughing Laughing

Ама те не бяха ли скъсали, Симона като спа с Покемона/Траян? ( много ми прилича на този жълтия "главния" покемон.  Laughing За протокола - не ловя покемони  Mr. Green , но ми бликат отвсякъде новини за ловци на покемони, та ги научих Laughing )

Трета вечер не бойкотирам вече , защото ме мързи да сменя канала  Grinning Бях на път и съм гроги.Имам сили само да пиша , но не и да сменя канала на тв-то.   Joy Или просто чистото любопитство ме загриза и не смея да си го призная Wink

За темата Рая, да се изкажа и аз Laughing Гледам на това като сериал (тип латиноамериканска-турско-индийска сапунка), т.е. нищо от сюжета не възприемам за реалност. Приела съм Рая и Дани за главните герои и затова ги приемам такива каквито са. Не гледам на действията им като на реални случки. Да, възможни са подобни сюжети и в реала, но всичко на куп много рядко се случва. Така че я срещнем хора точно 1:1 с Рая и Дани , я не! Та свиркайте си и ги приемайте като главните от един сериал - Те са главните и това е!

# 501
Браво на Дани  Peace

# 502
Митко : ти какво си се накукушинил  Laughing

# 503
Евала на Дани, добре и го каза.

# 504

Изпроси си го, всеки ден му се слага и ходи при него уж да му помогне  Confused

# 505
  • Бургас
Тая Събина е егати плазмодия. Ходи като психопат след Даню и все едни и същи тъпи реплики. Честно казано се чудя как мопса се сдържа да не й вкара един в тъпата муцуна. То бива тъпо и нагло.
Хороскопът на Коко не казва ли нещо за "фатален край". Да го "убиват" и да го махат вече, че много имбецили на едно място станаха.

# 506
Оххх Коко олигофрена ще ме умори hahaha JoyПълен ненормалник. hahaha Joy

# 507
  • Gotham City
Митко : ти какво си се накукушинил  Laughing

Joy

Теодора : Познавам Марио много добре! Веднага ще позная дали ме лъже или ми казва истината! Joy Joy Joy

Ей на това как се смяхме  Joy Joy Joy

Да, браво на Дани, Сабина заслужава много повече от него, с Райка са си чудна двойка Peace

# 508
  • I Love You 3000
Митко : ти какво си се накукушинил  Laughing

Митко нали пискаше като му боядисаха ризата розова? Сега какво прави с розова тениска? Mr. Green

Ох, малоумника пак започна ooooh! Докога бе, келеш? #Cussing out #2gunfire

# 509
Да, браво на Дани, Сабина заслужава много повече от него, с Райка са си чудна двойка Peace
ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт