"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 917
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Gotham City
Не се ли разбрахме всеки да си има неговото мнение?

# 511
  • Бургас
Малее, Събина като направи многострадална физиономия, веждите й заприличват на гонещи яйцеклетка сперматозоиди.

# 512
Това не е Сабина от първите епизоди, това е някаква кукумявка!  newsm78

# 513
Малее, Събина като направи многострадална физиономия, веждите й заприличват на гонещи яйцеклетка сперматозоиди.
hahaha Joy

# 514
Да си събира багажа и да си ходи, Дани какво отива пак да говори с нея и да я гушка... Сега пак ще си въобрази някакви неща.

Точно Сабина от първите епизоди си е, аз не виждам никаква промяна. Rolling Eyes

# 515

Laughing Laughing Laughing

# 516

Joy

За малко се уплаших Теда и Марио да не се целунат. Mr. Green Stop

Опаааа, ще бъде интересно следващия път. Райка се прибира, Дани пиян и Сабина отгоре му.

# 517
Нее, онази Сабина си имаше позиция... достойнство. Гледам ги сега и ми е съвсем прясно. Тормозеше (се за) Дани, но не с цената на всичко.
И само да ви припомня, че Рая целуна - тя първа, да! - Данчо, докато той ходеше със Сабина и всички го знаеха. Идете ме убедете, че не е най-голямата  Whistling в сериала.  Wink
Опааа, в следващата серия Райка ще види Сабина и Данчо  Joy Joy

# 518
  • Sofia
край със сватбата Mr. Green

# 519
Леле утре ще е интересно с любовния триъгълник  Grinning

# 520
Тъкмо се зарадвах, че златоградската пача ще се омита  Laughing

Точно Сабина от първите епизоди си е, аз не виждам никаква промяна. Rolling Eyes
Peace

Скрит текст:
Не се ли разбрахме всеки да си има неговото мнение?
аз възнамерявам да не чета твоите постове, моля те да направиш същото.

# 521
  • Sofia

И аз. Peace

# 522
  • I Love You 3000
Абе, най ще си подхождат Теда и Данчо. И двамата тъпи - та дрънкат ooooh!

Как ще я спреш бе? Нямало влак.  Whistling Ами как дойде посред нощ, преди два дни?! Айде влачи сега!

Усещам как пак ще тропаме на Галкината врата! И така цял живот Галя - Рая - Съба! Галфон!

# 523
еее голямо к*рве тая Сабина  бе .Егати кърлежа.След всичко и пак му се натресала докато е пиян.Да си беше заминала и да не я дават повече с лигавито и к*рвенско държание.Ба*ти изнерви ме тая.Толкова ли пък не се самоуважава.Няма ли достойнство.Егати неначесаната. #2gunfire #Cussing out

# 524
Няма да се изненадам, ако Сабина го е напила по този начин. Rolling Eyes Рая поне не се е влачила след хора, които не й обръщат никакво внимание и ясно й казват, чене се интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт