На море в Турция - тема 45

• 163 811
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the Frontiers
Вчера ни се обадиха от ТА да ни съобщят, че хотелът е дублирал стаята ни. Поради това  ни предоставят по- голяма стая без доплащане и за компенсация ни осигуряват индивидуален трансфер от летището  както и ъпгрейд на ултра инклусив .

newsm78

Ми, супер. Стават грешки.

# 391
В Бодрум ще бъдем в х-л LATANYA PARK RESORT - 4+* -  като сме платили за 12 нощувки.

https://www.youtube.com/watch?v=52y9lRDgRpc

http://www.booking.com/hotel/tr/latanya-beach-resort.bg.html?aid … 1;highlight_room=

Отзивите на руско говорящите от тази година са , че хотела си е хубав отвсякъде. Бях веднъж в Бодрум преди 2 години в х-л GOLDEN AGE 4* - и си изкарахме добре.

# 392
  • София
На 12.08. заминаваме за Бодрум - 10 нощувки в LIGHT HOUSE RESORT & SPA 4*. Някой друг натам?

# 393
  • Пловдив
Моля ,някой да сподели за Кушадасъ ,къде може да се отиде с корабче да се разгледа някой залив или нещо интересно .

# 394
Здравейте! Аз съм се насочила към Light house resort Bodrum в края на септември. С нетърпение ще чакам отзиви Simple Smile, тъй като мненията са доста противоречиви в tripadvisor и booking.

# 395
Моля ,някой да сподели за Кушадасъ ,къде може да се отиде с корабче да се разгледа някой залив или нещо интересно .

от опит казвам,че корабчетата от Кушадас карат  в заливчетата около и преди Йоздере,така се пада най-пряко от единия бряг на отсрещния  , в самия залив както се е образувал в Кушадъс. Хубаво е,бистра вода,хубава растителност и яко гмуркания  Peace

# 396
Преди 4 години направихме круиз с кораб целодневен в Кушадасъ , тръгнахме на север на около 15 км от Кушадасъ няколко корабчета . Закараха ни в едни заливчета и да сме се хвърляли от кораба  newsm78
Еми с изключение на 4-5 тинейджъра никой не влезна в морето. След като и та тях им  писна да скачат , дойде време за обяд .Обяда бе : скумрия печена на грил-скара със салата и ябълки за десерт. Някой се пекоха на горната палуба, но повечето стояхме на сянка на долната палуба. Този круиз е от 9-10 сутринта до 17 часа следобяд.  Помолихме капитана да ни закара до пристанището по - рано , тъй като ни омръзна да стоим и си губиме времето ...Уви точно в 17 часа ни стовари на кея на пристанището в Кушадасъ. С две думи : На някой им хареса ..но за мен това си е просто губене на време .Цял ден на този кораб ... не си заслужава . Въпрос на избор ?!

# 397
Скъпи мами, някой пътувал ли е с Дорис до Турция, независимо с какъв транспорт? Как са автобусите, как е обслужването?
Пътуваме само с тях. Вече сме писали. Доволни сме и в края на август отново с Дорис /:pray:/. Може да погледнете отзивите ми за почивките - има и за агенцията. С една дума препоръчвам, но зависи от къде тръгвате.

# 398
  • Варна
В Бодрум ще бъдем в х-л LATANYA PARK RESORT - 4+* -  като сме платили за 12 нощувки.

https://www.youtube.com/watch?v=52y9lRDgRpc

http://www.booking.com/hotel/tr/latanya-beach-resort.bg.html?aid … 1;highlight_room=

Отзивите на руско говорящите от тази година са , че хотела си е хубав отвсякъде. Бях веднъж в Бодрум преди 2 години в х-л GOLDEN AGE 4* - и си изкарахме добре.
На 30.09 ще пътувам от Варна за този хотел. Моля те сподели впечатления след твоята почивка.

# 399

Paperinа, питай за LATANYA PARK RESORT каквото поискаш. Бях там от 10.06. тази година.

# 400
  • Варна

vanq_6119, хареса ли ти хотела?
Много ли е отдалечен от града? Има ли къде да се разходи човек /освен по плажа/? Чисто ли е, каква е храната и има ли интернет?

# 401
Na Na - пишеш ,че на 30.09. ще пътуваш за този хотел и Бодрум . Това значи ,че към 10-11 ч Вие , ще бъдете в хотела на рецепцията а ние ще си стягаме по това време багажа , тъй като към 13-14.00 часа ще си тръгнем . Имаме 3-4 часа и може да се видиме на рецепцията. Когато съм на почивка почти не използвам интернет. Не обичам по цял ден да стоя с таблет в ръка - нали съм на почивка ? Каквото има да научавам , българите около нас ни го казват . Хотела от отзиви изглежда добър, затова вдигнахме тази година и дните на 12 . Само ,че се опасявам че фирмата няма да може да осъществи трансфера на 18.09. Съмнявам се да се съберат хора за 1 автобус.  newsm78 Но дотогава има още малко време и дано поне тази година това което искам се осъществи. Последните ми 2 почивки в Турция се провалиха . Ако и тази по разни причини не се осъществи ..еми тогава като ще давам 1000-1100 лв., по - добре да си хвана самолета и в Италия знам къде да отида .

# 402
  • Варна
Скъпи мами, някой пътувал ли е с Дорис до Турция, независимо с какъв транспорт? Как са автобусите, как е обслужването?

С автобус на ДОРИС до Голдън Ейдж.На отиване нов автобус с индивидуални монитори , на връщане - по старичак , но пак добър.Те имат собствен автобусен парк и го подържат добре.Не са голяма ТА и повечето им автобуси разпределят за няколко хотела.Това бави с 2-3 часа , но пък е добре , че по време на 10 - 20 мин. слизане/качване имахме възможност да огледаме хотелите и да си съставим мнение за бъдещи гостувания.Освен всичко друго на връщане обменихме много допълнителна информация.От ДОРИС бяхме няколко човека в нашия хотел , от ТУРС КЛУБ - 3 автобуса пълни.Различна е ситуацията с ТА които нямат собствен автобусен парк като ЕМЕРАЛД , те наемат външни превозвачи и повечето пъти са ни се случвали скапани автобуси.

# 403
"Честито" на всички, които смятаха да пътуват с Емералд - чартъри от Варна! Всичките полети от 05,09 нататък през Bulgarian Air Charter са отменени! Телефоните на Емералд дават заето, а до понеделник трябва да доплатим. Въобще веселбата е пълна, а преди 2 дена се кълняха, че всичките им програми се изпълняват!

# 404
  • Варна
"Честито" на всички, които смятаха да пътуват с Емералд - чартъри от Варна! Всичките полети от 05,09 нататък през Bulgarian Air Charter са отменени! Телефоните на Емералд дават заето, а до понеделник трябва да доплатим. Въобще веселбата е пълна, а преди 2 дена се кълняха, че всичките им програми се изпълняват!

За съжаление това се знаеше отдавна,смотльовци,нищо не им пречеше да си напълнят самолетите комбинирано.

Общи условия

Активация на акаунт