На море в Турция - тема 45

• 163 787
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
Свърах се с Емералд - твърдят, че полет ще има. Но на сайта на летище Варна в програмата за 05,09 такъв полет няма, а и разговарях с представител на Bulgarian air charter, който потвърди че такъв полет нямат. Много много странно...

# 406
  • София
"Честито" на всички, които смятаха да пътуват с Емералд - чартъри от Варна! Всичките полети от 05,09 нататък през Bulgarian Air Charter са отменени! Телефоните на Емералд дават заето, а до понеделник трябва да доплатим. Въобще веселбата е пълна, а преди 2 дена се кълняха, че всичките им програми се изпълняват!
Тази информация от къде е и за коя дестинация става въпрос? В сайта на Емералд няма такова съобщение, поне за Дидим.

# 407
Става дума за полетите до Анталия. За Милас/Бодрум нямам идея. Емералд не са отменили програмата, проблема е, че конкретния чартърен полет Варна - Анталия на 05.09 в 7ч. сутринта, който е по договора ни -  от 2 места виждам че няма да го  има - сайта на летището и чартърния изпълнител! Пак казвам - кашата е  пълна...

# 408
Моля ,някой да сподели за Кушадасъ ,къде може да се отиде с корабче да се разгледа някой залив или нещо интересно .
Преди 4 години направихме круиз с кораб целодневен в Кушадасъ , тръгнахме на север на около 15 км от Кушадасъ няколко корабчета . Закараха ни в едни заливчета и да сме се хвърляли от кораба  newsm78
Еми с изключение на 4-5 тинейджъра никой не влезна в морето. След като и та тях им  писна да скачат , дойде време за обяд .Обяда бе : скумрия печена на грил-скара със салата и ябълки за десерт. Някой се пекоха на горната палуба, но повечето стояхме на сянка на долната палуба. Този круиз е от 9-10 сутринта до 17 часа следобяд.  Помолихме капитана да ни закара до пристанището по - рано , тъй като ни омръзна да стоим и си губиме времето ...Уви точно в 17 часа ни стовари на кея на пристанището в Кушадасъ. С две думи : На някой им хареса ..но за мен това си е просто губене на време .Цял ден на този кораб ... не си заслужава . Въпрос на избор ?!

по принцип е точно така,точно това са заливите около Йоздере,ако не се гмуркаш/къпеш е супер скучно спор няма(нашето корабче имаше пързалка от втория етаж през цялото корабче и излизаше отстрани),защото на горната палуба напича здраво и става не поносимо по някое време,храната няма спор е супер гадна за обяд която дават и разливат някакви безалкохолни от бутилка по една чашка,не че ако искаш още една няма да ти дадат Laughingи общо взето до 15:30 се прави това след това се тръгва обратно за Кушадъс за да може до към 17:00 часа да се приберете до пристанището  Grinning

# 409
  • София, България
Сигурна ли си, че е полет на България Еър? Ние пътувахме с BH air, а това е друга компания.

# 410
Здравейте, някой да сподели впечатления за Kefaluka Resort Бодрум, имаме резервация за там за меден месец, но все още много се чудим как да постъпим.

# 411
  • Пловдив
Моля ,някой да сподели за Кушадасъ ,къде може да се отиде с корабче да се разгледа някой залив или нещо интересно .
Преди 4 години направихме круиз с кораб целодневен в Кушадасъ , тръгнахме на север на около 15 км от Кушадасъ няколко корабчета . Закараха ни в едни заливчета и да сме се хвърляли от кораба  newsm78
Еми с изключение на 4-5 тинейджъра никой не влезна в морето. След като и та тях им  писна да скачат , дойде време за обяд .Обяда бе : скумрия печена на грил-скара със салата и ябълки за десерт. Някой се пекоха на горната палуба, но повечето стояхме на сянка на долната палуба. Този круиз е от 9-10 сутринта до 17 часа следобяд.  Помолихме капитана да ни закара до пристанището по - рано , тъй като ни омръзна да стоим и си губиме времето ...Уви точно в 17 часа ни стовари на кея на пристанището в Кушадасъ. С две думи : На някой им хареса ..но за мен това си е просто губене на време .Цял ден на този кораб ... не си заслужава . Въпрос на избор ?!

по принцип е точно така,точно това са заливите около Йоздере,ако не се гмуркаш/къпеш е супер скучно спор няма(нашето корабче имаше пързалка от втория етаж през цялото корабче и излизаше отстрани),защото на горната палуба напича здраво и става не поносимо по някое време,храната няма спор е супер гадна за обяд която дават и разливат някакви безалкохолни от бутилка по една чашка,не че ако искаш още една няма да ти дадат Laughingи общо взето до 15:30 се прави това след това се тръгва обратно за Кушадъс за да може до към 17:00 часа да се приберете до пристанището  Grinning
Значи не си заслужава да се прави тази разходка с корабче .Еми искахме да си разброобразим малко почивката ,но явно няма да стане  Sad
Благодаря ви !

# 412
Виж ако е панорамен круиз 2-3 часа си заслужава , ама да се вържеш цял ден на тази жега в това корабче и гледаш изморени физиономии ,които с нетърпение чакат да слезнат на брега ..Просто цял ден се губи за едното нищо . Въпрос на избор . От Кушадасъ може да посетите Ефес и къщата на Дева Мария . Виж това си заслужава за целодневна екскурзия. Може и до Памуккале да се отиде от Кушадасъ е най близко около 2-2,5ч път е до там. Не съм ходила и нямам намерение. Едно село мисля че имаше Шериндже и там има старинни занаятчииски дюкяни . Не съм ходила . Като отидеш на място ще дойде представителя на посрещащата група от турска страна и ще ви каже дестинации и цени. Някой до Ефес отиват на центъра на Кушадасъ и с туристически агенции се оправят . По евтино им излиза.
Дано снощи това което написах не стане с "хубавата и лошата новина". Дай боже да има чартъри и всички да се насладят на една пълзотворна почивка

# 413
  • София, България
Преди 4 години направихме круиз с кораб целодневен в Кушадасъ , тръгнахме на север на около 15 км от Кушадасъ няколко корабчета . Закараха ни в едни заливчета и да сме се хвърляли от кораба  newsm78
Еми с изключение на 4-5 тинейджъра никой не влезна в морето. След като и та тях им  писна да скачат , дойде време за обяд .Обяда бе : скумрия печена на грил-скара със салата и ябълки за десерт. Някой се пекоха на горната палуба, но повечето стояхме на сянка на долната палуба. Този круиз е от 9-10 сутринта до 17 часа следобяд.  Помолихме капитана да ни закара до пристанището по - рано , тъй като ни омръзна да стоим и си губиме времето ...Уви точно в 17 часа ни стовари на кея на пристанището в Кушадасъ. С две думи : На някой им хареса ..но за мен това си е просто губене на време .Цял ден на този кораб ... не си заслужава . Въпрос на избор ?!

Значи не си заслужава да се прави тази разходка с корабче .Еми искахме да си разброобразим малко почивката ,но явно няма да стане  Sad
Благодаря ви !

От екскурзиите Ефес си заслужава ако не сте ходили.

# 414
ако ще се къпете твърдо отидете,ще ви хареса,но ако е само за гледката и няма да се къпете честно казано към 13-14:00 часа вече ще ви е омръзнало и ще искате да се прибирате!!!!

Иначе за Ефес и дома на Дева Мария наистина ще ви хареса определено,и задължително на аква парк - Адаланд щот са два  Peace,за Памук кале поне за нас не си заслужава,особено лятото в жегата  Naughty

# 415
  • Пловдив
Ходили сме и на Ефис и на памук кале .
Благодаря ви !

# 416
  • Варна
Здравейте, някой да сподели впечатления за Kefaluka Resort Бодрум, имаме резервация за там за меден месец, но все още много се чудим как да постъпим.

Аз също и мисля, че няма да съжаляваш  Peace

# 417
  • София, България
Ходили сме и на Ефис и на памук кале .
Благодаря ви !

Еми то това са екскурзиите. В Анталия също съм била с корабче, отново скука, аз лично съм приключила с допълнителните екскурзии в Турция. Тази година ходих пак до Ефес, заради ММ, който беше за първи път в Турция. А цените колко са надути,не ми се говори... ама това им беше от мен.

За Kefaluka и аз съм чела само отлични коментари.

# 418
И аз мисля, че корабчето не си заслужава дори и за плуващите.Била съм, пък и не плувам, умрях от скука( ама де да знам). То , ако ви е за разнообразието, по-добре до Измир се разходете - 100 км са. И аквапарковете са много добри, нямат нищо общо с нашите, поне с тоя на Златните.

# 419
  • Варна
Ина мен ми беше много скучна екскурзия,първо ми беше адски студено,щото тръгнахме рано,после пък изгоряхме,не си струва.Виж Ефес и Памукале да.

Общи условия

Активация на акаунт