На море в Турция - тема 45

• 163 598
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Само лири,най-изгодно е Peace

И аз нямам търпение да си напълня куфара с локум от този дето е с шам фъстъка мммм и мисля да си купя от тея машинки за турско кафе,че много го обичам Heart Eyes

# 286
  • гр.Добрич
Нищо евтино не виждам в Spice&Spa - Белек. Цена за 2 възрастни и 3 деца - 2700евро, което е абсурдна цена за мъжката част в семейството. Всъщност, може и да е нормална, но на този етап ни идва много.

# 287
  • Някъде в Европа...

И аз нямам търпение да си напълня куфара с локум от този дето е с шам фъстъка мммм и мисля да си купя от тея машинки за турско кафе,че много го обичам Heart Eyes
Не съм много съгласна.. Около х. Камелия в Сиде по пазарите цените са обявени в евро и при превръщане в лири умножават по 3.6 или 3.4. По на далавера излизаше в евро за доста неща (напр. детски футболен екип с обявена цена 5 евро ми го продадоха за 20 лири, нямаше как да откажа,  защото друг на Ливърпул не намерихме там,  а не се пазаряха тези продавачи 😃)

# 288
Нищо евтино не виждам в Spice&Spa - Белек. Цена за 2 възрастни и 3 деца - 2700евро, което е абсурдна цена за мъжката част в семейството. Всъщност, може и да е нормална, но на този етап ни идва много.
Не знам къде гледаш, но от 30.09. една ТА агенция предлага този хотел на цени 620 лв за възрастен човек и той тогава е на промоция . Иначе хотела си държи цени до 15 септември .

# 289
  • София, България
Не знам къде гледаш, но от 30.09. една ТА агенция предлага този хотел на цени 620 лв за възрастен човек и той тогава е на промоция . Иначе хотела си държи цени до 15 септември .

Ноември сигурно ще е още по-евтино! А ако не пътуваме със самолет, а на автостоп, ще ни излезе съвсем на сметка.
Иво с неговия Спайс вече ме отвращава, наистина като захапе един хотел и това е, друго няма! Разбрахме, хотелът е хубав, ама хайде стига толкова реклама.

# 290

Ами нз дали е много скъпо, ама аз сега като не мога да отида в Турция и търся море тук, случайно ми попадна "оферта " за почти 900 лв за 4-5 нощувки за човек , с 1 бебе и 7,6г, за тях май е безплатно, на Ултра ОИ в Обзор  Shocked

Е, сигурна съм, че в Турция за тези пари, качеството не може да се сравни, поне според мен  Peace все пак това е Обзор  Rolling Eyes

# 291
  • Варна

Не съм много съгласна.. Около х. Камелия в Сиде по пазарите цените са обявени в евро и при превръщане в лири умножават по 3.6 или 3.4. По на далавера излизаше в евро за доста неща (напр. детски футболен екип с обявена цена 5 евро ми го продадоха за 20 лири, нямаше как да откажа,  защото друг на Ливърпул не намерихме там,  а не се пазаряха тези продавачи 😃)

Не зная на кого си попадала,ще ми е за десети път и никога не ми се е случвало в евро да е по-изгодно.

# 292
  • Варна

Ноември сигурно ще е още по-евтино! А ако не пътуваме със самолет, а на автостоп, ще ни излезе съвсем на сметка.
Иво с неговия Спайс вече ме отвращава, наистина като захапе един хотел и това е, друго няма! Разбрахме, хотелът е хубав, ама хайде стига толкова реклама.

Имаше и мания по Суеното,добре че се отказах на време от хотела,след прибирането ми от почивка в друг хотел,мненията заради които се отказах се увеличиха десеторно в Трипадвайзера.

# 293
  • Варна
Да се плати някъде на някой пазар с евро или $ може случайно да е изгодно , по вероятно е да ви го сменят по трънския курс.Навсякъде си плащаме или с лири или с карта (там го смятат по официялния курс на БНБ).Турция е еднА от малкото държави за които купуването на местната валута от тук може да е дори по изгодно отколкото смяната на евро на място.

# 294
Вече с 200лв отгоре

# 295

Имаше и мания по Суеното

И Ефталиите  Wink

# 296
  • Варна

Да,да,досущ с качеството на Делфините Mr. Green

# 297
  • Някъде в Европа...

Не съм много съгласна.. Около х. Камелия в Сиде по пазарите цените са обявени в евро и при превръщане в лири умножават по 3.6 или 3.4. По на далавера излизаше в евро за доста неща (напр. детски футболен екип с обявена цена 5 евро ми го продадоха за 20 лири, нямаше как да откажа,  защото друг на Ливърпул не намерихме там,  а не се пазаряха тези продавачи 😃)

Не зная на кого си попадала,ще ми е за десети път и никога не ми се е случвало в евро да е по-изгодно.
На пазарите около комплекс Камелия, цените по стелажите са написани в евро. Като питаш колко е в лири (носех само лири) - на различни сергии умножаеаха цената или по 3.4 или по 3.6. Ако имах евро за въпросното комплектче щях да го купя за 5 евро,  колкото му бе обявената цена, като им казах да ми го сметнат в лири, ми казаха 20 лири. Поспорих с тях, че е 17 лири според сметките им, смятахме с елка дори Simple Smile, но не - 20 лири и толкова Simple Smile. Реално мога да ви цитирам по спомен цени в евро от сергиите,  без да съм купувала,  просто,  защото всичко бе обявено в евро и ми се е набило в очите - маратонки 15-20 евро, масово пътни чанти 5-7 евро,  чорапи н-брой чифта - 5 евро.. Съжалявам,  че нямам снимки от сергиите..Иначе по магазините цените са в лири,  да...

# 298
  • Beyond the Frontiers
Не виждам смисъл да плюете Иво. На нашия пазар се предлагат 100 - 150 хотела /грубо/ и са си все същите с години. В определена ценова категория, определени хотели си остават отличен избор. Не че са най-добрите, не че са супер, просто за цената си са перфектни за хора със съответен бюджет. За Суено и Спайс ще се въздържа, но в диапазона на цените на Ефталия вилидж трудно мога да намеря подобен хотел /най-вече заради аквапарка/. Ако някой ми посочи такъв ще съм много благодарна.
П.П. все пак и агентите са хора и възприемат определен хотел чисто персонално. Ето лично на мен отромният Риксос Премиум не ми допадна толкова, колкото доста по-скромния Риксос Текирова...

# 299
  • Варна
Цитат
П.П. все пак и агентите са хора и възприемат определен хотел чисто персонално. Ето лично на мен отромният Риксос Премиум не ми допадна толкова, колкото доста по-скромния Риксос Текирова

Съгласна съм,че Текирова е в пъти по-добър,на с качествата ,които има не бих го нарекла скромен Wink

Не ми се впуска в дълги и безмисленни обяснения защо и как,ние с Татяна се разбрахме,другите ако искат да разбират,после да не чета оплаквания  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт