AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 510
  • 815
  •   1
Отговори
# 300
Да.

Някой има ли схемата за пончо Verity, че никъде не мога да намеря, а и не се сетих да я снимам?  https://www.avon.bg/prodykt/31723/

# 301
  • София
Получих СМС, че поръчката ми вместо днес, ще я доставят на 2.12.

# 302
Да.

Някой има ли схемата за пончо Verity, че никъде не мога да намеря, а и не се сетих да я снимам?  https://www.avon.bg/prodykt/31723/

Снимка на схемата:

# 303
Чудя му се на това пончо. Хубаво ли е?

# 304
Благодаря много!

# 305
Взех го за щерката,много си го харесва.Носи го предимно като шал.Много е меко ,а и топли.

# 306
  • Popovo, Bulgaria
Да попитам и аз. Получих си купата за печива и купичките. Пише, че са за микровълнова, но да рискувам ли да ги пъхна във фурната. Някой пробвал ли е?

# 307
  • Стара Загора
Някой има ли чантата за през рамо (Dayana) от нетната оферта (К17)?

# 308
  • Русе
От коя бянка ще ми мине най-бързо плащането на ф-рата???

# 309
  • София, Западен парк
Питай в кол центъра и после може да споделиш. Според мен - Ситибанк, защото така пише на вносните бележки, приложени към ф-рите, които получаваме, или Райфайзенбанк, но не знам имат ли сметка там и коя е. Виж си на вносната бележка към фактурата номера на сметката в ситибанк.
А ако платиш с дебитна или кредитна карта - веднага се показва в сайта им, че е наредено плащане, но най-добре питай в кол центъра. Там трябва да знаят най-добре.

# 310
  • София
Сега пуснах една малка поръчка, че я бързат. Още умувам за 15 т. кое да поръчам. Нищо не ми трябва от тези предложения, а по спомени точно този Лукс не ми беше харесал.

# 311
  • Русе
Питай в кол центъра и после може да споделиш. Според мен - Ситибанк, защото така пише на вносните бележки, приложени към ф-рите, които получаваме, или Райфайзенбанк, но не знам имат ли сметка там и коя е. Виж си на вносната бележка към фактурата номера на сметката в ситибанк.
А ако платиш с дебитна или кредитна карта - веднага се показва в сайта им, че е наредено плащане, но най-добре питай в кол центъра. Там трябва да знаят най-добре.

Проблема е, че с тяхна карта не можа да се извърши плащане в събота. Платих в ДСК, ще чакам да видя какво ще се случи......Благодаря!

# 312
Сега пуснах една малка поръчка, че я бързат. Още умувам за 15 т. кое да поръчам. Нищо не ми трябва от тези предложения, а по спомени точно този Лукс не ми беше харесал.

Лукса е нов ,не знам къде може да си ги пробвала.

# 313
  • София

Заприлича ми на един от следващия от първия- Премиер. Значи щом е нов-ще го взема Laughing
Сега видях, че има още една дума след това  Laughing

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 19:58 от rimar

# 314

Заприлича ми на един от следващия от първия- Премиер. Значи щом е нов-ще го взема Laughing
Сега видях, че има още една дума след това  Laughing

Ивчето каза че бил хубав. Ние с нея имаме подобни вкусове... Трябва да е луксозен...

Общи условия

Активация на акаунт