Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 46 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Добре дошли на всички нови мамита!  Hug Hug Hug Лека и безпроблемна бремост на всички  Heart Eyes

Днес, си пуснах кръвна картина и ми излезна че хемоглобина, еритроцитите и хематокрита са ми под референтните стойности....Някоя да е наясно?  newsm78

# 361
За хемоглобина референтната е по ниска при бременност от нормалното и също така е добре да се изследва и самото желязо , за да се види ако е анемия какъв вид е- желязо дефицитна или друга . При другите видове ( поне при някои )увеличават дозата на фолиевата киселина , а не изписват желязо. Другите показатели също е нормално при бременност да имат леки отклонения. Посъветвайте се с АГ то ти.😃

# 362
9005 Албумин е, благодаря  Peace
Отчета е, че расте младенеца на воля и все още има пишка и все още е младенец  Joy
300гр, 14.5см, най ме радва шийката 4см, но  още е ниска и е върху цервикалния канал каквото и да означава това  Shocked Но няма никакви забрани за пътуване, само ако е по-дълго ми препоръча да пия два пъти магнезия сутрин и вечер  Hug

# 363
  • България
Здравейте мами, моя ред дойде днес за първия Фм, малко закъснял защото моя лекар даже не ми каза за него, че от вас разбрах и веднага сама си запази час за един, пък после за 22 седмица ще запазя още един. Дано всичко да е наред, ще пиша как е минал. Лек ден от мен  Hug

# 364
Molssi, явно плацентата ти е върху цервикалния канал (плацента превия), което значи, че ако не се премести от там, ще трябва да раждаш секцио. Принципно препоръчват повече лежане в този случай, но докторът ти знае най-добре.

# 365
Здравейте момичета, и аз да се запиша при вас. Първа бременност, на 25 години и чакам тризнаци. Термина ми е на 14.01, но най вероятно няма да се изкара до там.

# 366
Здравейте момичета, и аз да се запиша при вас. Първа бременност, на 25 години и чакам тризнаци. Термина ми е на 14.01, но най вероятно няма да се изкара до там.

Ехааааааааааааааааааааа, добре дошла и лека бременност! Simple Smile

# 367

Лелееее... Лека бременност и се пази  Hug baby_neutral

# 368

Колко яко!!  Mr. Green
Имам си дружка по многоплодните бременности в отчетната Simple Smile
Дай малко повече информация - естествено ли е? Къде се следиш? От къде си? Simple Smile

Стискам палци за една многооооо лека бременност Simple Smile Тризнаците са си истинско предизвикателство - не само за жената, но и за докторите! :* Simple Smile

# 369
Чудесна новина и попълнение dEs9110  bouquet Добре дошла и да устискаш до хубави седмици  Hug Praynig Heart Eyes

Молси, браво за бебчо и шийката, а плацентата има възможност да се дигне до към 20 и някоя седмица  Peace Почивай и без тежко , а секциото не е проблем  Hug Praynig Heart Eyes

# 370
Благодаря за милото посрещане. Да, напълно естествено е. Живея във Франция, но след месец ще се връщам в София. Така че ще трябва да си намеря добър лекар там. Бременността си е предизвикателство за момента много високо кръвно, анемия и страшно гадене и почти нищо не мога да задържам, когато ям. Но пък за момента бебетата се движат нормално.

# 371
Здравейте мами, бърз запис и от мен, премествам се от февруарчетата към януарче с термин на 23ти. Първа успешна бременност ми е след ектопична по-рано тази година. Следя се при Др Ташков, на ФМ досега бях при Др Чачева, тя вече е по майчинство, така че днес имам час при Др Панайотова в Надежда. Засега ми казаха че е девойка и много се радвам Simple Smile. Мисля че усещам бебка от скоро- това възможно ли е толкова рано или си фантазирам? Леко бременеене на всички!

# 372
Добре дошли, новодошли мами  Hug

Леле, колко хубаво,  dEs9110  Heart Eyes Страхотна новина, ще си имаме тризначета в групата! А пък и естествено заченати - уау, голяма рядкост! Лека бременност ти желая!
В София намерила ли си лекар? Хубаво ще е да се обърнеш към някой наистина много добър специалист

# 373
И аз страшно се радвам за тризнаците. Да ги доносиш до колкото можеш повече.
Да се отчета и аз , днес май видяхме мъжки аксесоари на бебока дето на ФМ уж беше момиче! Явно към 20 седмица ще кажат окончателно какъв ще е пола!

# 374
Още нови попълнения, нашата група става безкрайна  #Crazy
Дес страхотно,че Кака Сврака няма да е сама, пожелавам наистина нещата да минават по-леко и до последно  bouquet
Niav Усетих бебо 16гс и на мен ми се стори странно, но ако е голямко май е нормално. Rolling Eyes
9005 и Магнетична отново мерси, няколко пъти вече коментираме, но така и забравям да питам какво става като плацентата е там, имам и миомен възел така, че твърде вероятно нещата да си отидат към секцио колкото и да не ми се иска се настройвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт