Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Poli, както сте Полина, Радина, сега ми се връзва Сабина/Савина Blush Иначе със С женско име съм категорично влюбена в името София  Heart Eyes

Аз лично няма да се съобразявам с именните дни , а и съм с термин 30.01 и тогава вече са по- малко ,шансовете да уцелим някой намаляват.Искам името да ни харесва и не съм суеверна.
Подкрепям Peace Няма да се съобразявам и аз. Виктор си е кръстен на себе си, и второто ще е така.

vuprosche333, Аз съм пристрастна, казвам се Адриана, така че Адриан ми е фаворит  Heart Eyes

SteliNiki, и интернационалните имена имат именни дни - защото повечето са библейски с латински произход например Wink Ана, Александър, Стефан, и т.н. Не знам какво наричате български, ама български са например Крум, Кубрат, Тервел, Аспарух и такива, или Панайот, Янка, както казах..

ihtiandra, Самуил е разкошно име!

# 586
Здравейте мили дами  най- накрая да се присъединя и аз към вас   Simple Smile  Казвам се Ралица, на 29 г. и очаквам първото си детенце Simple SmileSimple SmileSimple Smile
В 20+4 г.с. съм, терминът ми е на 11.01 2017, следя се  в Щерев при др. Угрински  и за сега вси4ко е наред. Все още не се знае на 100% какво ще е, доки на  два пати
подметна за момче но нее сигурен, така 4е на 3.09 съм на ФМ при др. Чавеева и се надявам да разбера

# 587
Боли ли ви кръст. Аз от 2 седмици съм със зверски болки, които няма как да се свързани с тежест, тъй като нямам никакъв корем засега
Аз се усъмних за бъбречен проблем, тъй като левкоцитите в урината ми бяха доста завишени, но лекарката ме убеди че е нормално... Аз не съм сигурна.
Някой друг с болки има ли ?  Rolling Eyes

# 588
Добре дошла 😇 сред януарските бебета и лека бременност ... относно количките на мен ми харесват и тези hauk malibu  по дизайн , но пък никаде не пише дали летния кош може да бъде с лице към майката 😐 ...харесват ми и разцветки те на самата количка... някой може ли да изкаже мнение относно това дали може да се обръща кооша към майката... Благодаря 😊

# 589
  • NE
SteliNiki Малибуто е лека количка, но летния кош е с гръб към майката. Важно уточнение е че "летния" кош се слага чак към 6 месец на бебето защото е само за седнало или полуседнало положение. Тогава вече стават крайно любопитни към света и искат повече да оглеждат, затова повечето кошове не гледат майката.

# 590
Боли ли ви кръст. Аз от 2 седмици съм със зверски болки, които няма как да се свързани с тежест, тъй като нямам никакъв корем засега
Аз се усъмних за бъбречен проблем, тъй като левкоцитите в урината ми бяха доста завишени, но лекарката ме убеди че е нормално... Аз не съм сигурна.
Някой друг с болки има ли ?  Rolling Eyes
И аз особено ако свърша нещо макар и само да изчистя къщата, което е 48кв м, не си мисли двуетажна къща  Joy ...и на края на парцала вече се превивам от болки

# 591
SteliNiki Малибуто е лека количка, но летния кош е с гръб към майката. Важно уточнение е че "летния" кош се слага чак към 6 месец на бебето защото е само за седнало или полуседнало положение. Тогава вече стават крайно любопитни към света и искат повече да оглеждат, затова повечето кошове не гледат майката.
Знам че летния кош е за след 6-я месец , но аз искам и той да може дс се обръща към мен , защото съм виждала как деца висят през количките си и майките им не ги виждат и някакси по ще.ми е спокойно да е пред очите ми 😁...

# 592
  • София
Мен кръст не ме боли, но пъпа все едно някой ми го дърпа отвън. Много неприятно ми е усещането, а като го докосна и направо си боли  newsm78

# 593
rali4ka_87, добре дошла Hug

Кръст не ме боли още, по-нататък със сигурност. Миналия път от към 7 месец започна да ме боли, бебето беше минало 1 кило, тогава.

# 594
Някой друг с болки има ли ?  Rolling Eyes

И мен ме боли кръста, в 18 седмица съм и май е обичайно в този период.

# 595
  • София
Hauk имам лятна количка.Коша за багаж е огромен и повярвайте ми с всичкото мъкнене на играчки и джунжурии е прекрасен.Ползвам го и за пазарски кош.

Децата обикновено седят към майките около 6тия месец, след това любопитството надделява, затова и масово се возят в посока на движението.Провисването от количка се случва в доста късна възраст и обикновено е свързано с нежеланието на детето да седи в нея. Както една от мамите спомена, те са откопчават и си слизат сами. Моето на 1г и 7м едвам сяда в количка. В летен кош съм я сложила от преди 6тия месец, но тя си се изправяше и набираше.При всяко дете е различно.

Болки нямам в кръста, мисля че е рано. Определено към 7/8м почват кръст и гръб. За мен проблема е друг. Simple Smile

adi4ka-maslinka Мислех за София, но не сме обсъждали сериозно. Simple Smile

# 596
  • Стара Загора
И аз съм в 18 та нищо не ме боли. Боля ме кръста в началото, но явно е било от матката. Аз съм с обърната матка и четох че може да предизвика неприятно усещане в началото.

# 597
  • NE
Мен ме заболя кръстта доста по-рано. Около 16 г.с. едвам ставах, но почнах да се мажа с Волтарен по преценка на док. Може и Арникагел. Явно болката при мен беше точно от разтягането на таза, защото съм раждала нормално и при свиването ме болеше по същия начин.
Подкрепям polist, че едно дете почне ли да любопитства е трудно да го задържиш с поглед срещу майката. Затова казах и че количката се ползва до прохождането на детето. После няма сила да го задържи на едно място, стават по-хитри, по-ловки. Нашата количка сме я полвали сравнително кратко време, отколкото мислех.

# 598
 Simple Smile Аз днес се реших че с лежане кръст не минава, та се качихме на лифта и бавно и славно до Черни връх  Laughing
Много добре се почувствах, ако беба не ме сритваше периодично, щях да забравя че съм бременна.
Най се накефих горе на хижата една мама с двумесечно(някъде) бебче в слинг и батко на около 3  Simple Smile Simple Smile
Догодина и ние така!

# 599
Здравейте момичета,радвам се,че ви открих и се включвам и аз сред вас.
На 31г съм ,първа бременност,20 г.с. с термин 13.01 в очакване на момиченце.Ще се радвам да ме включите и във фейсбук групата.Успешен и усмихнат ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт