Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета. Първо честито на новите януарски майки, лека бременност ви пожелавам. Аз по рядко пиша, че събирам багаж, че на 15.09 ще пътуваме към България и тука е някакъв цирк.
Да се похваля ще си имаме две момчета и една мома  Laughing.
А за имената аз съм си ги изпрала още като бях на 15  Embarassed и даже три съм си избрала, явно вътрешно съм знаела, че ще имам тризнаци  Grinning.
Относно за количките - удобно количка за майката на тризнаци няма...  Thinking. Разглеждах няколко модела и всичките едни огромни и тежки  ooooh! не се побират в асансьор..., едвам можеш да ги преместиш

# 601
Дес при тебе май ще е най-трудно с количките 😇, но пък щастието ще е тройно ...относно болките в кръста и мен ме наболява напоследак , но сякаш като полежа и ме отпуска (явно е разширяването на таза ) , аз съм и с доста голям корем вече щом хората си мислят че скоро ще раждам ☺...някоя от вас има ли така голям корем ,като в 7-8 месец съм а съм качила само 4 кг. Явно само на корем качвам , но се чудя защо толкова много расте 😂 ... утре вече ще ни кажат какво ще е бебето и нямам търпение въпреки че имам предчувствие че е момче (да видим дали ще позная ) 😊😇😘 ... а подуването за което ви споменах изчезна рязко авно е от топлото и от задържане на течности и както ми препоръчаха спрях солта и започнах да пия повече вода и се оправих , но ще видим и изследванията как ще са 😉

# 602
Дес чудесно е че са различни, ще се радвате и на момченце и на момиченце.
Стели и аз мисля че болките в кръста са от разширяването.
Аз съм в 18+5 и от вчера имам едни кратки пробождания и присвивания. Не мога да разбера бебето ли се раздвижва или са контракции. Особено през ноща си беше доста интензивно, а пия и Магне В6 и Но шпа, та усилих дозите. На морето сме и днес пропуснах плажа, макар че не си топя повече от краката и издържам по 1 час-2 най- много. Някоя мама имала ли е скоро такива присвивания?

# 603
  • Стара Загора
Aliq и аз съм 18+6 всякакви пробождания имам  Grinning
Вече не знам как да се обърна,че да ми е удобно. Контракциите доколкото  ми обясни док са втвърдяване на корема и няма как да не се усети.

# 604
Orchidea сега пробожданията са болезнени , а се чудя по- натам как ще я караме.
И на мен корема от една седмица ми щръкна доста и вече трудно се прикрива.

# 605
И моят корем е доста голям, всеки ми казва...ти ще си с голям корем Simple Smile Болки в кръста нямам , по- скоро ми отмаляла, а ми предстои доста време права да стоя като започна новата година в университета...

Много се радвам за тризначетата, че всичко е наред:) аз имам сестра близначка и много ми се искаше и на мен да ми мине реда наведнъж, но ще го оставим за следващия път Simple Smile

# 606
  • NE
От няколко дни съм с контракции. Рядко и малко на брой, но не ми харесва че толкова рано се почва. Thinking

# 607
От няколко дни съм с контракции. Рядко и малко на брой, но не ми харесва че толкова рано се почва. Thinking

Фалуърче, дано е нещо временно  Hug

# 608
  • София
Аз продължавам да съм с контракции, от време на време и болки, въпреки конските дози магнезий и но шпа - 3х2 Sad във вторник съм на лекар, ще видим какво ще каже, никак не ме привлича идеята за болница Sad

# 609
  • NE
Магнетична Благодаря! Отдавам го на повечето умора и стрес последно време.

# 610
  • Стара Загора
Flower , iri дано са нещо моментно и да са поради умора. Всичко ще е наред. Какво точно усещате?

Hug

# 611
  • София
Благодаря  Hug  Коремът ми се издува на топка и втвърдява, без болка в този момент (болките са ми отделно и ниско долу) и без чревни неразположения като газове и стомашни болки. - така е при мен.
Отделно понякога се издува от стомаха, но тогава има напрежение, газове, болка от стомаха и е различно.
Не знам доколко може да се обясни като чувство, но опитах Simple Smile
Днес е малко по-добре като че ли, вчера беше доста зле положението, днес повече полежавам.

# 612
  • NE
И аз усещам същото като Ири. Леко стягане на корема и когато пипна е твърд като камък. Сега е малък, но помня в 7 месец как ме стягаше и беше по-силно като усещане.
Явно на консултацията ще си искам магнезия.

# 613
  • Стара Загора
Е то магнезий може да си вземете и без предписание от лекар. По никакъв начин няма да вреди на бременпоста а даже и както имаме и недостиг сега.

# 614
аз досега не съм имала контракции или не съм разбрала- 20та г.с., а и бебето не го усещам много много.
Засега съм сложила в списъка тази количка - http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-lupo-baby-design, тъй като е с големи гуми, коша за новородено се поставя и маха много лесно и на пръв поглед ми се струва, че си има всичко необходимо, но е тежичка..13 кг. та ще продължавам с търсенето на нещо с тези характеристики, но по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт