Къде в Бургас? (48)

• 84 209
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
/
Един въпрос, който периодично се повдига, но пак да питам, с надеждата, че може да се е появило нещо ново в града ... Подходящо място или някаква идея за празнуване рожден ден на 11-12 годишни момчета? /на дискотеки/танци/караоке не сме фенове/
В блока Краставицата  в Лазур има Научна лаборатория - точно за тази възраст мисля е подходящо :
https://bg-bg.facebook.com/madlabshowBG/

Много интересно! Някакви по-конкретни впечатления от това научно парти да имате?
Дъщеря ми е на 10. Ходи там събота и неделя, организират занимания по 1 час. Обличат ги в специални облекла, слагат ръкавици и правят експерименти. Много е впечатлена. На рожден ден там не е била, но мисля, че ще е забавно.
 Идеята за рожден ден там си я открадвам, мисля че ще и хареса много.

# 556
Фри шопа на морска гара със свободен достъп ли е?!
Всеки ли може да си пазари?ю

# 557
  • Бургас
Фри шопа на морска гара със свободен достъп ли е?!
Всеки ли може да си пазари?ю
Да  Peace

# 558
Дъщеря ми е на 10. Ходи там събота и неделя, организират занимания по 1 час. Обличат ги в специални облекла, слагат ръкавици и правят експерименти. Много е впечатлена. На рожден ден там не е била, но мисля, че ще е забавно.
 Идеята за рожден ден там си я открадвам, мисля че ще и хареса много.

От колко часа е и колко струват съботно-неделните занимания?

# 559
В кой детски магазин в Бургас мога да намеря такава количка за кукли:

http://kasida.bg/product/44456/zimna-detska-kolichka-za-kukli-82 … toni-lorelli.html

В Джъмбо, Хиполенд и Вега нямат.

# 560
Къде в Бургас има сервиз за телефони ( смартфони )

# 561
  • Бургас
аз ползвам този на ул.Фердинандова 34

# 562
аз ползвам този на ул.Фердинандова 34
благодаря  bouquet

# 563
  • Burgas
В кой детски магазин в Бургас мога да намеря такава количка за кукли:

http://kasida.bg/product/44456/zimna-detska-kolichka-za-kukli-82 … toni-lorelli.html

В Джъмбо, Хиполенд и Вега нямат.
Преди време съм виждала на арменците срещу ВИК в Славейков

# 564
  • Бургас
 Количка за кукли има  в Имаджинариум в мол Галерия,над 100 лв е,предупреждавам

# 565
Къде мога да пусна кръвни изследвания на 6-месечно бебе, ако държа да е от вената? Така че да не го надупчат и насинят... и малко извън темата, но се чудя дали това е по- бързия и безболезнен вариант, отколкото да му изцеждат бавно и мъчително пръстчето?

# 566
Не! Не е нито по -бърз,нито по-безболезнен ! Казвам го от личен опит !
Ами то от пръста вземат капки и това е -само боцват пръстчето и  се приключва.
 Ако не са някакви специфични изследвания ,изискващи кръв от вената,недейте.На моето дете се налагаше  вземане кръв от  вена и знам какво е . Повярвайте , изцеждането от пръста не е мъчително и не си усложнявайте сама нещата .

# 567
От коя фирма за пране на килими сте доволни? Открих две но не знам коя да избира имам  губер и килим за пране
http://www.pranenakilimibs.com/
http://www.pranenakilimi.bg/

# 568
  • Бургас
аз скоро прах с първата фирма - Ди маджо, 34 лева ми взеха за 2 големи килима и една пътечка, май на килограм ги смятат, върнаха ги след няколко дни, опаковани и ароматизирани, за качество не мога да твърдя как е, защото килимите нямаха някакви петна, просто трябваше изтупване и освежаване
миналата година ползвах   Белина еко и тогава беше определно  по-скъпо, върнаха ги смърдящи на някакъв гаден препарат, направо на мухъл миришеше и хич на бяха добре изтупани, определено няма да повторя с тях

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 15:07 от asya02

# 569
  • Бургас
Писах в групата във фейса, но за всеки случай и тук да споделя мнението си за 2 от фирмите за пране на килими. За 2 месеца ми се наложи да ползвам 2 фирми - ДиМаджо и Белина Еко. Първите (очаквано) послъгаха с общата сума, тъй като килимът ми е 1,40/2м и по 2,50лв/кв. м. изобщо не е 10лв, ама нейсе. За качеството не мога да кажа нищо, тъй като килимът не беше с петна, а просто прашасал леко, пък и е детски с улици и 105 картинки, та не си личи особено. Килимът миришеше свежо и беше готов за 2-3 дни. Но БелинаЕко доста неприятно ме изненадаха, при все че са уж голяма и стара фирма! При тях също го има момента със завишаване на цената (килимът тежи 3,5кг, а те го смятат 5кг), но това е бял кахър, тъй като когато разгънах току-що докарания килим, за да го постеля и се оказа, че е дооооста по-мръсен отколкото съм го дала. Цялата долна гумирана част от чиста и светлобежова магически е станала на петна, лекета и големи черни отпечатъци от гуми, подметки и какво ли още не! Взеха ми го за повторно чистене, но с толкова крива физиономия и мрънкане, че изобщо и не очаквам да го върнат в добро състояние, когато го направят. Не било мръсното от тях, защото те перяли само от горната страна?! Откъде ли тогава са се появили всички петна...Не знам как ги перат точно, как ги транспортират, сушат, съхраняват, но е факт че дадох 10лв за да получа изцапан килим, миришещ неприятно, а на него всъщност се въргаля и играе детето ми! Та Белино Еко - никога повече! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт