Къде в Бургас? (48)

• 84 141
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Ще разгледам,мерси. Wink

# 61
  • Бургас
Здравейте момичета, къде в нашия град има магазин, който предлага аксесоари за моминско парти? Ленти, гривни, значки и подобни ? bouquet

# 62
  • Бургас
Продължавам да търся козметичка, която работи с топла кола-маска, с дървена шпатула, не с ленти.

Кика, на гърба на Народен юмрук?

Там има няколко студиа, в кое точно? Имаш ли телефон?

# 63
Аз мога да дам отизви само  за кола маска на триъгълник -на следните места я правят много леко и  безболезнено :

Галя 0894 876 680- салон Ванеса  - Лазур- ул Калофер - бл 155  - за кола маска на триъгълник  работи  с шпатула - много безболезнено .
 Но за крака и ръце не знам - виждала съм и ленти  , така че не знам   с какво и как .

Салон Белисима - Възраждане - Бургас, Възраждане, ул. Шейново 46
0896 817 561- също работи много леко , но пак не знам- освен за  триъгълник  , останалото с какво работи .

Студио  Ева -Бургас, Център, ул. Генерал Гурко 36
0897 880 401

пп. публикувах и телефоните , защото така или иначе ги има из нета- фейс, грабо  и т.н. и не предоставям лична информация , но ако не е удачно -нека бъдат изтрити .

# 64
  • Бургас
Привет!
Малко по-назад в темата някой питаше за боя за коса Maiandra. Днес видях в парфюмерия Ванеса, в уличката срещу ТОХ-а, не й знам името, но на ъгъла й сега правят аптека Фрамар.

# 65
  • Burgas
Здравей те! Някой да препоръча добър невролог? Майка ми е с дискова и трябвало да си прави МПГ( не съм мн сигурна дали точно така се изписва).

# 66
Selleste, аЗ питах, малко е късно вече, но поне ще Знам за другия път. Мерси Wink

# 67
  • Бургас
Здравей те! Някой да препоръча добър невролог? Майка ми е с дискова и трябвало да си прави МПГ( не съм мн сигурна дали точно така се изписва).
Чувала съм добри отзиви за доктор Асеникова в Света София.

# 68
  • Бургас
Благодаря ви много за контактите на козметичките! bouquet

# 69
Здравейте,
търся корен от репей. Знаете ли дали билковата аптека е още на кръстовището на Ботева и Сан Стефано?

# 70
  • Бургас
Не,няма билкова аптека там.В блока на Вардар има аптека с доста билкови продукти.

# 71
Не,няма билкова аптека там.В блока на Вардар има аптека с доста билкови продукти.
Благодаря ти Марго.

# 72
Харддиска на компютъра ми отказа, знаете ли в Бургас къде могат ли да възстановят информацията?

# 73
  • Burgas
Чувала съм добри отзиви за доктор Асеникова в Света София.
Peace Благодаря! И една приятелка ми я похвали.

# 74
Харддиска на компютъра ми отказа, знаете ли в Бургас къде могат ли да възстановят информацията?

Само преди няколко часа си взех лаптопа след смяна на диска. Прехвърлена ми е и цялата информация.  MAXPROGRESS - ул. Александровска 111, ет. 2   Дянко Павлеков   
   Много съм доволна, вчера го занесох, днес го взех като нов.

Аз да попитам за читав електротехник във "Възраждане"? Става въпрос за ония полюлеи с вентилатори от 20 век - вентилаторът  отказа.

Общи условия

Активация на акаунт