Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 548
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Имам перманент на вежди от близо 2г. Сега се чудя при кой да ги освежа.Спряла съм се на 2 дами и ще съм благодарна ако ме насочите коя от тях да избера- Цвети Бита и Рени Узуни.

# 211
Аз съм от доволните от Рени Узуни, малко по-напред съм си постнала снимка на веждите. Не знам как работи другото момиче, но съм 2 ръце за Рени и пак ще си ходя при нея.  bouquet

П.П. Имаше една мама тук, която отбеляза, че Рени ги правела еднакви; нямам представа дали е така, не съм от Димитровград и не ми се е случвало някой да ме спре и да ми каже "Имам същите вежди!"  Joy Но ако си от града, вероятно си струва да се обърне внимание и на това.

# 212
Здравейте😊Да ви попитам за мнение на тези снимките https://www.facebook.com/groups/1725162467728145/

# 213
Момичета имам вежди от 2-3 години, правени в Дания, но сега се връщам в Бългафия, София и много моля да ме посъветвате за добра козметичка, която да знае какво прави.

# 214
  • Пловдив
Момичета аз докато чаках да видя коментари не се стърпях и направо си отидох, сега съм с вежди тип "пудра" и устни с цялостно запълване, не е само контур. .
Здравей Джени,
интепесувам се от оформянето на устните. Би ли споделила в кой град си (кажи близо до Пловдив Praynig Praynig Praynig).
Не бях чувала за устни с "машинка", може ли малко подробности. Надявам се да качиш снимки! bouquet

# 215
Zversi Аз отидох при Ирина Калашникова , страницата от фейс която си споделила, за мен тя е добър професионалист, към момента съм много доволна честно! Ще гледам тази вечер да ви пусна снимка 1 ден след процедурата и 1 седмица след. Към момента всичко ми е зараснало, не боли/то още тогава не болеше/ и най-важното не ми излезе стрестница, както бях чела че ще стане-не съм пила и не съм се мазала с нищо освен с вазелин, при мен цвета е много лек и изглежда много естествено, аз това исках, но се чудя сега на ретуша дали да не помоля за 2 тона по-тъмно Simple Smile

# 216
Обещах и показвам, да кажа в този сайт май малко им сваля качеството на снимките. На следващия ден от 02.04.2017г.http://prikachi.com/images.php?images/730/9093730w.jpg, след една седмица http://prikachi.com/images.php?images/731/9093731P.jpg мисля, че Събота е било, надявам се добиете малко представа. Момичето е публикувало мои снимки с веждите ми на страницата си във фб https://www.facebook.com/profile.php?id=100004653707792&fref=ts .

П.С. Искам да уточня, не правя реклама на никого, просто по случайност я намерих рискувах и останах много доволна, друг може да не. Просто споделям мнения и впечатление, защото някога и аз ровичках точно тук, преди да си направя първите процедури Simple Smile

# 217
  • На остров
Аз съм много доволна от Краси от Енви ми в София.

# 218
  • Пловдив
Джени, страхотно са се получили и веждите, и устните. Варна ми е доста далече, жалко.

# 219
  • Бургас
Джени,на мен също много,много ми харесва как се е получило. bouquet bouquet bouquet

# 220
О на мен също.спечели ме и че е от Украйна дали не се е учила при Нина или с нея ???

# 221
Здравейте, колко време след процедурата не трябва да се излагаш на слънце и да мокриш веждите? Обмислям веднага след процедурата почивка на море и искам да знам колко време ще съм само под чадъра  Simple Smile

# 222
  • Sofia
   А не е ли по-разумно просто да не съчетаваш нещата, ей-така, превантивно, ако щеш? newsm78

# 223
Опитвам се да избегна ходенето на работа с тъмни, намазани вежди. Затова проверявам дали е удачен варианта да го направя по време на отпуската, когато съм на почивка.

# 224
  • София
Аз си направих вежди точно преди Великден (даже днес е седмица от процедурата), първите дни наистина изглеждат малко странно, по-плътни и тъмни, според мен е вариант да го съчетаеш с майските празници, защото на 4-5 ден вече нещата изглеждат съвсем нормално. Намазването е все едно си сложила восък върху тях и не мисля, че си личи особено.
Относно процедурата - абе боли, доста е неприятно, но на мен резултата ми харесва, въпреки, че намирам разлики между двете вежди.

Общи условия

Активация на акаунт