Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 552
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Аз си направих вежди точно преди Великден (даже днес е седмица от процедурата), първите дни наистина изглеждат малко странно, по-плътни и тъмни, според мен е вариант да го съчетаеш с майските празници, защото на 4-5 ден вече нещата изглеждат съвсем нормално. Намазването е все едно си сложила восък върху тях и не мисля, че си личи особено.
Относно процедурата - абе боли, доста е неприятно, но на мен резултата ми харесва, въпреки, че намирам разлики между двете вежди.

Благодаря за отговора! А колко време не си ги мокрила? Болката също малко ме притеснява, но все някак ще се издържи. Ако е удобно можеш ли да качиш снимки?

# 226
  • София
Аз си направих вежди точно преди Великден (даже днес е седмица от процедурата), първите дни наистина изглеждат малко странно, по-плътни и тъмни, според мен е вариант да го съчетаеш с майските празници, защото на 4-5 ден вече нещата изглеждат съвсем нормално. Намазването е все едно си сложила восък върху тях и не мисля, че си личи особено.
Относно процедурата - абе боли, доста е неприятно, но на мен резултата ми харесва, въпреки, че намирам разлики между двете вежди.

Благодаря за отговора! А колко време не си ги мокрила? Болката също малко ме притеснява, но все някак ще се издържи. Ако е удобно можеш ли да качиш снимки?

Казаха ми, че не се мокрят 24 часа, на следващия ден си се изкъпах. Не съм имала проблеми засега, започнаха да изсветляват леко, но определено имат хубав контур и са много по-добре от преди (имат си кусури, които се надявам да пооправим на ретуша)

# 227
Харесват ми как са станали. Даже моите вежди доста наподобяват твоите ( само че моите една от друга са супер различни ). Къде си ги правила?

# 228
  • София
Харесват ми как са станали. Даже моите вежди доста наподобяват твоите ( само че моите една от друга са супер различни ). Къде си ги правила?

Писах на лични.

# 229
Здравейте и от мен Simple Smile
Преди да се направи микроблейдинга избирате ли си цвят? Понеже обмислям варианта да си направя, но понеже не понасям подчертани вежди, ако ще са ми тъмни - не знам дали бих се навила.

# 230
Здравейте и от мен Simple Smile
Преди да се направи микроблейдинга избирате ли си цвят? Понеже обмислям варианта да си направя, но понеже не понасям подчертани вежди, ако ще са ми тъмни - не знам дали бих се навила.

Там където аз ходих първо ми дадоха да си избера цвят . Първите дни ми бяха по-тъмни , но не нещо фрапиращо , постепенно започнаха да избледняват и до ретуша след месец бяха доста избледнели . След ретуша повече ми се задържа пигмента , аз дори избрах по-тъмен , защото предният ми беше светъл и сега са горе-долу ок . Честно казано не съм сигурна все още дали ще ги подновявам занапред , защото мн бързо избледняват . Иначе мн естествени ми ги направиха , никой не може да каже , че имам микроблейдинг , но аз имах малко по-разлипни очаквания . За всеки случай са много по-добри от естествените ми съсипани от скубане вежди , нооо незнам ... очаквах да са по-еднакви , но пък сега изглеждат много натурални Simple Smile Упех

# 231
Благодаря ти, sunshine_88, къде ги прави твоите и колко г/д ти издържаха?

# 232
Здравейте момичета!
Може и да сте го обсъждали, но аз не намерих и искам да попитам тук. Решила съм да си правя перманентен грим на вежди. Препоръчват ми да си направя светлосенки, вместо косъм по косъм. Момичетата с опит може ли да ме посъветвате???
Здравей , Мона Simple Smile Незнам дали вече си направила вежди , но реших да се включа в запитването ти Simple Smile Микроблейдингът ( косъм по  косъм ) веждите изглеждат по- естествени , с един писец се рисуват коаъмчета , които не се различават от твоите , апри метода със светлосенки веждите са някак по-плътни , но пък стоят по-красиво , а някъде бях чела , че се прави комбинация от двата метода . Аз лично си избрах косъм по косъм

# 233
Косъм по косъм и микроблейдинг е една и съща процедура, доколкото знам  Thinking

https://www.facebook.com/lovelybrowsmicroblading/

Това й е страницата еъв ФБ на това момиче. Не е едно и също Микроблейдинг и Перманент косъм по косъм. Тя имаше постове в страницата си как изглежда перманент косъм по косъм. Тогава беше на цена от 280лв. В момента не знам колко, защото виждам че сега има промоция за микроблейдинг на 150лв, а предния път като я питах беше 250лв. Така че нямам точно инфо за цената й към момента за перманентния.

На мен Цвети ми каза , че микроблейдингът е полуперманентен грим , пигментът изчезва напълно след време ,но променя цвета си и след година примерно няма да е такъв какъвто е в началото (затова някои пишат , че е започнал да червенее ) Моят цвят примерно е брауни и щял най-вероятно да започне да сивее , но нямало да е нещо фрапиращо ... незнам . А перманентен косъм по косъм е друго , не е микроблейдинг

# 234
Благодаря ти, sunshine_88, къде ги прави твоите и колко г/д ти издържаха?
Моите вежди ги правих при Цвети Бита , има страница във facebook , доста снимки с нейна работа е качила . Моите вежди първия път избледняха много бързо  до ретуша , който беше след месец , бяха бая избледняли, след повтарянето вече 2 месеца не са мръднали , а Цвети дава гаранция 6 месеца

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 21:12 от Sunshine_88

# 235
  • София
Аз също съм с микроблейдинг.Ретуша ми беше началото на март.
Харесват ми като форма,изглеждат естествени,Но са минали само 2 месеца,а започват значително да избледняват.И все пак са на светлинни години от преди Peace
Не съжалявам изобщо Peace
Интересно ми е обаче как изглежда веждите направени със светлосенки или с 2та метода в комбинация  newsm78
Мисля си следващия път да ги направя с един от тези 2 метода.
Някой може ли да сподели повече за тях Simple Smile

# 236
Бихте ли споделили в София място за микроблейдинг?

# 237
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=748709161969578& … d=495554753951688
Това са тези вежди със светлосенки , дано ми се е получило копирането  Embarassed Диди , щом имаш микроблейдинг можеш да видиш разликата . Според мен тези са по-плътни . Тази техника представлява машинен метод , при който с тънки иглички се постига ефект на светлосенки , веждите наподобяват на нарисувани с молив или сенки , докато при микроблейдинга се рисуват отделни косъмчета . Комбинираният метод предполагам е съчетание между двата. Ако има някой по-запознат моля да ме поправи  Laughing

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 22:57 от Sunshine_88

# 238
Тони , по-горе съм писала къде съм правила моите вежди в София , а по-назад в темата доста момичета са писали и за други места

# 239
  • София
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=748709161969578& … d=495554753951688
Това са тези вежди със светлосенки , дано ми се е получило копирането  Embarassed Диди , щом имаш микроблейдинг можеш да видиш разликата . Според мен тези са по-плътни . Тази техника представлява машинен метод , при който с тънки иглички се постига ефект на светлосенки , веждите наподобяват на нарисувани с молив или сенки , докато при микроблейдинга се рисуват отделни косъмчета . Комбинираният метод предполагам е съчетание между двата. Ако има някой по-запознат моля да ме поправи  Laughing
Хубави са,Но сякаш доста изкуствено изглеждат.
Моите с метода-косъм по косъм си ми харесват,обаче забелязвам,че като избледняват,започват и да изтъняват,а аз целя по-плътни вежди.Може би комбинацията от 2та метода ще ми е най-добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт