Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 579
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
И моите изтъняват ...

# 241
На 25ти април и аз си направих веждите, най- после след години умуване. Много ме беше страх от резултата и хич не съм чела подробно темата. Толкова тънки и съсипани вежди имах, че ми отнемаше по половин час, че и повече да ги рисувам за да изглеждат добре. Правих ги в Бургас, в студио Ева. Гледам в интернет, че има още едно студио Ева обаче. Жената, която ми ги прави е Евгения и е рускиня. Обаче не знам точно какъв е метода Embarassed нещо между микроблейдинг и перманент. За някакви светлосенки ми говореше. Rolling Eyes Получиха се много добре, изключително съм доволна. Много са естествени и който не знае няма да забележи, че веждите са правени. Кофтито беше, че не трябваше да ги мокря докато не паднат коричките, а това продължи 8 дни. Както си мия косата през ден ми беше много изнервено. Не винаги имам време за фризьор. С най-светлата боичка ги направихмеи бях притеснена да не остана без нея като паднат коричките.
Толкова много ги харесвам, че чак ме е страх да отида на ретуш края на месеца да не вземе да ги развали нещо. Иначе формата си е моята, грам не съм я променяла. Много растат тия мои вежди, но сега поне знам къде да скубя.

# 242
Супер! Звучиш много доволна от резултата. А ние снимки ще видим ли Whistling

# 243
Здравейте, момичета (и момчета),
моля Ви, който има опит вече с микроблейдинг и е доволен от резултата, да сподели и препоръча студио в София, както и подробности - еднократно ли се прави, иска ли поддръжка (ако да - колко често), как вървят цените за подобни услуги...инетересува ме всичко, свързано с темата Simple Smile.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 22:59 от heraldita

# 244
Здравей ! Моите вежди струваха 350 лв . В тази цена беше включено първото посещение и ретуш след един месец . При първото сядане ми очертаха веждите с молив , после (след като харесах формата) ми направиха микроблейдинга . Преди процедурата ме намазаха с лидокаин , постоях 20 минути , после нищо не усетих . Не трябваше да ги мокря първия ден и да се мажа с хомеоплазмин една седмица . След месец ми направиха ретуш . До второто посещение веждите ми бяха доста изсветлели , но ме предупредиха , че било нормално . На ретуша ми сложиха по-тъмен цвят , защото се оказа , че предният е бил по-светъл от естествените ми вежди . Попитаха ме дали има нещо по формата , което не харесвам и го коригираха . Минаха два месеца и веждите ми не са изсветлели , но станаха по - тънки . Като цяло съм доволна . Дадоха ми гаранция 6 месеца до година , защото всичко е строго индивидуално и зависело от типа кожа . Казаха ми да не оставям да изсветляват много , защото следващото посещение също се водело ретуш и струва половината от цената , но ако закъснея и избледнеят много щяло да струва пак 350 лв , защото трябвало отново да се създава форма . Направих ги при Цвети Бита , но те съветвам първо да погледнеш страничката и във фейсбук и да се запознаеш с работата и . Има много снимки и ще добиеш представа  какъв тип вежди прави и дали ти харесват .

# 245
Ето моите вежди с микроблейдинг:

http://zyantcheva.snimka.bg/daily/vejdi.949493

# 246
Здравейте, това което изчетох че микроблейдинга издържа до 6 месеца аз съм с перманентни вежди от 3 години, но искам да си направя 3Д перманентни за да знам че няма да се занимавам 2 години с тях. Та въпроса ми е да кажете къде да отида.

# 247
  • София
Честито!Хубави са! Simple Smile
Къде са правени?
Би ли казала къде правиш и миглите? Simple Smile

# 248
Някой пробвал ли е услугите на Златина Андонова? Допаднаха ми снимките в страницата и във фейса.  Rolling Eyes

# 249
  • Бургас
Привет дами,
Имам перманент от 2 години(Бисерка ми ги прави за 30мин) ,но сега мисля да си направя микроблейдинг.
Може ли да ме насочите.

bouquet

# 250
  • тук и там
Във Фейсбук ми върви една реклама постоянно -за грим за вежди Wunderbrown.Някой със отзиви?Имам перманентен грим от две години,но последно време обмислям да се върна към ежедневното гримиране.Харесвам си веждите-но в началото само,при мен като мине повече време и избива червеникав пигмент и не е красиво.Може би тази година ще пробвам за последно,но не при Бисерка-за да видя от боите на другите също ли ще става така -но не знам дали си струва -за това питам за този грим от ФБ. gicka,аз така направих-първият път светлосенки,вторият-микроблейдинг.Не става като на другите обаче-получава се по-скоро нещо смесено,защото запълването при старите си личи-и да сложат "косъмчета" отгоре-не е съвсем същото.Не е лошо,но не очаквай просто да се получи същото като на снимките на момичета правени само със микроблейдинг. Peace

# 251
След ужасно дълъг ресърч (вече година и половина),  реших да се спра на системата PhiBrows. В България има няколко сертифицирани от PhiBrows "артисти" - както те ги наричат. Като цяло най-много ми харесва работата на Дафи Маринова. Тя е и с по-висок статут - "мастер". За съжаление обаче се намира в Пазарджик и няма уикенд часове за поне два месеца напред, пък на мен не ми се чака толкова.

Компромисно реших да се спра на един от другите PhiBrows сертифицирани артисти - Ева Серева, която има студио в София. Добре изглеждат снимките и портфолиото й във Фейсбук. Пък и в салона й ходят всякакви Марии Илиеви и Поли Генови, та се надявам да е добре.

Записах си тест за алергия при нея на 8-ми юли, а самият ми час за микроблейдинг е на 15-ти юли. След толкова дълги проучвания и обмисляния, вече нямам търпение. Ще ви пиша със снимки, за да видите как е станало bouquet Дано само да не се получи зле, че ще си проклинам дните после... Ако някой от вас случайно се е правил при Ева Серева - моля, нека даде отзиви!

# 252
  • тук и там
Moже ли линк към профила на  Дафи Маринова  във ФБ.Ще почиваме във Велинград,може да съчетая почивката със микроблейдинг,при всички положения ми е по-близо от колкото София.Само за уикендите ли са и заети часовете?Моите както казах червенеят едни такива,искам да опитам при друг тази година-не при Бисерка.Благодаря !

# 253
https://www.facebook.com/Dafy-Marinova-%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D1%80% … 1483991331894990/
Заповядай  bouquet Само да ти споделя,че на мен след процедурата ми казаха никакво излагане на слънце поне месец . Там , където си правих моите вежди , часовете бяха заети за месец и половина напред  Crazy
ПП това момиче Дафи май е много талантливо , поне това , което е сложила в профила си много ми харесва .

# 254
Дафи има уникални творби наистина, но и тя е една от двете единствени мастер артистки на PhiBrows в България. Поне към деня, когато проверявах, де Grinning Ако скролнете повечко в страницата й, може да намерите и снимки/видеа на зараснали вежди - наистина изглеждат супер добре. Разбира се, за това допринася и типът кожа на клиентката, но все пак.

Иначе не знам дали само за уикендите са й заети - аз само за тогава съм я питала. Тя работи в Пазарджик, а аз живея в София, и съответно само уикендите са ми възможни.

Цената при нея, по спомен, е 270 лв. + ретуш.

Общи условия

Активация на акаунт