Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 170 296
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
между другото liliberta и аз пропуснах да те питам колко ти струваше микроблейдинга и каква е цената на ретуша, ако ще правиш такъв? Simple Smile

# 736
Kaisia, за съжаление има разлика,  Ида е по-млада...

Ето още една снимка в подобна на нейната поза.

Разкошни са ти веждите, не бих казала, че са правени, толкова естествено седят.
Каква е цената?

Е голям майстор е тази Диана! Честито Лилиберта, със здраве да им се радваш.

# 737
ами да не звуча скромна, но и аз много си ги харесвам веждите. със сигурност ще се наложи ретуш,но по-нататък, засега няма да ги пипам. 300 лева ми излезнаха като цена, но имайте предвид, че тук ми влиза и ретуша.

# 738
  • София
Цената си е нормална.Добрите специалисти по микроблейдинг,които работят с качествени материали взимат толкова.Моите бяха 350лв с включен ретуш.И за всяко ново повторение цената е на половина,т.е около 180 лв.

# 739
На колко време се повтарят веждите или е индивидуално?

# 740
  • Варна
Mucuni, индивидуално е. Аз днес бях на освежаване при Диляна...правих си преди около една година. Преди това при Бисерка си правих перманент за първи път...и пак около година и няколко месеца издържа. Не че тотално изчезват, а просто избледняват и си показват, че е време за поддръжка.

# 741
  • София
На около 1 година трябва да се повтарят,според мен. Peace
След този период,все още ги има веждите,но не са това,което трябва да са. Peace

# 742
На мен ми казха от салона , че трябва да се направи ретуш след 6 месеца и тогава със сигурност цената ще е половината от първоначалната , ако се забавя не могат да ми гарантират половин цена , защото ако веждите са прекалено изсветлели и загубили форма било все едно да ми ги нарисуват отново. На вас казаха ли ви подобно нещо , момичета ?

# 743
И миналият, и този път, ми казаха, че ретуша се прави от 4 до 6 дедмици след процедурата. След това вече, зависи от кожата, през колко време ще трябва поддръжка.

# 744
  • София
За първия ретуш-Да.До 6 седмици е желателно да се направи и то безплатно,понеже цената би трябвало да е включена в първоначалната сума.На доста места ,след този период обаче изискват плащане.То това си е до договорка.След 1 година,на ретуша,би трябвало да се заплати половината от първоначалната сума. Peace

# 745
Първият ми ретуш беше след един месец и беше безплатен , след това ми казаха , че трябва да отида след половин година , за да бъде ретушът на  половин цена .

# 746
  • София
На мен ми казаха след около 1 година.Защо след 6 месеца?Странно newsm78
Малко са 6 месеца.Ако клиента сам иска да отиде след 6 месеца Ок,но да бъде поставено като условие,не мисля,че е коректно.

# 747
И моят ретуш е включен в цената. Ще попитам за след това как стоят работите.

# 748
  • Варна
Ретушът задължително се прави кратко време след процедурата...ние с Даяна1111 говорим за освежаването, че при нас се е случило след около година. И да, цената на ретуша обикновено влиза в първоначалната цена, но не е задължително.

# 749
  • София
Първият ми ретуш беше след един месец и беше безплатен , след това ми казаха , че трябва да отида след половин година , за да бъде ретушът на  половин цена .
Тя вече е била на ретуш,1 месец след процедурата.
Но до 6 месеца и казват,че трябва да го повтори пак,за да плати половина цена. Confused

Общи условия

Активация на акаунт