Великобритания - Тема 65 Много Лятна Най-Лятна Много Морска

• 93 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
не е това Simple Smile

# 91
# 92
  • Манчестър
Къде е гръцката църква до вас varnagirl?

Намира се в съседното градче. Това им е сайта: http://www.holy-apostles.org.uk/

Мерси много, не е далече.

# 93
  • UK
dejie в Rushden  Peace

# 94
Здравейте, момичета. Върти ми се в главата една бизнес идея, но не знам до колко е осъществима. Живеем в Шотландия от няколко месеца. Работим с приятеля ми 4 дни седмично и ми остава свободно време, та си оплътнявам времето със сладкарство. Или поне в опити за сега. Купих си няколко книги от тук и съм доста вдъхновена. Наумила съм си да успея да направя френски макарони. Ще видим от 20тия опит дали ще ми се получат. Мислех си как стават нещата да продаваш в интернет или в някой магазин домашно приготвени сладки, къпкейкове, макарони и торти. Откъде се започва с разрешителни, лицензи и така нататък.  newsm78

# 95
  • Cambridge, UK
на прима виста се сещам че трябва да си селф емплойд и със сигурност да си минала няколко нива food and hygiene

https://www.food.gov.uk/business-industry/startingup

# 96
  • някъде в орбита...
Запис от мен, да не изпусна нишката.

След кратка почивка, ние сме отново на вълна ремонти. Съседите си правеха майтап с нас, до като не видяха че не се шегувахме, като казвахме, че само пода няма да местим Laughing. Пък и съм много горда как ни се получава - всичко е наш (любителски) дизаин, и сами си мениджвъме работата и майсторите Simple Smile

# 97
Здравейте, момичета. Върти ми се в главата една бизнес идея, но не знам до колко е осъществима. Живеем в Шотландия от няколко месеца. Работим с приятеля ми 4 дни седмично и ми остава свободно време, та си оплътнявам времето със сладкарство. Или поне в опити за сега. Купих си няколко книги от тук и съм доста вдъхновена. Наумила съм си да успея да направя френски макарони. Ще видим от 20тия опит дали ще ми се получат. Мислех си как стават нещата да продаваш в интернет или в някой магазин домашно приготвени сладки, къпкейкове, макарони и торти. Откъде се започва с разрешителни, лицензи и така нататък.  newsm78
 Здравей, аз правя торти като хоби, ако имаш въпроси за сладарската част може да ми пишеш. Макарони не съм правила още, но тъкмо и аз съм купила продукти да пробвам. Ако има БГ около вас ще имаш доста поръчки от тях. Приготви се за много работа и малко заплащане Simple Smile Трябва в общината да подадеш да ти проверят кухнята, да си селф имплоид и да имаш застраховка. Поне така беше последният път като проверявах.

# 98
  • UK
Още един любител по сладката част  Flutter сега условие в ршенствам този фондан,  но двете ми 'помощнички', повече ми се пречкат, отколкото да са ми в помощ  Joy
А за самоосигуряващ се в какъв размер са вноските?

# 99
Аз се включвам да благодаря на всички, които дадоха доста подробно инфо за училищата. Благодаря ви!  bouquet

А как стои въпросът с телефоните? Позволяват ли на децата да носят телефон в себе си?

И мен живо ме интересува въпросът с фирмите и осигуряването. И аз съм крафтър, но не в сферата на сладкарството.  Тук точно до нас имаме Флеа Маркет - една маса за ден е 5 паунда. Обаче не знам дали може просто така да си наемеш маса и да си продаваш (щото в България не може така, дори и да продаваш секънд хенд неща или хоум-мейд). Та ще е добре преди да се изръся на някой маркет да проуча въпросите с тия продаваници на хендмейд артикули.  Както и въпросът с осигуровките за селф емплойд, щото това (дай Боже) ще бъде следващата стъпка.

# 100
Не знам за ръчно изработените артикули дали има някакви ограничения, но иначе наемаш си масата и си стоварваш там излишните неща, от които искаш да се отървеш. Сам си определяш цените и се пазариш с купувачите, няма особена философия. Simple Smile

# 101
  • оттам, откъдето започва България
Как да намеря брашно от елда или брашно от лимец. По-точно как се пише на английски и има ли го в магазини Теско, Лидл, Алди?

# 102
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лимец има във всички магзини Simple Smile търси тъмни пакети - пише spelt flour.

# 103
  • UK
  Buckwheat flour  е брашно от елда
  spelt flour  мисля че е лимец Но не съм 100% сигурна.
  'Doves Farm' e марка която ги има и двете брашна и се продава в повечете вериги магазини.
 Да търси на рафтовете с  Free form

A, Илейн Simple Smile ме изпреварила

# 104
  • оттам, откъдето започва България
Сърдечно ви благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт