МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 995
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз от днес почвам, не съм яла днес още нищо, но съм предвидила 500 грама картофи за днес, половината на пюре, другите печени.

За добри резултати по колко картофи, пиле и млека е добре да се ядат на ден?

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 15:51 от Niya88

# 181
  • BG-DE
 Herzen, Fiesta браво за успехите  newsm74 Аз минах първата 12-ка но резултат не виждам никакъв  Sad обиколките не мърдат,  при положение, че и почти всеки ден много се движа (вчера тел. ми отчете 600 кал. изгорени от ходене) чудя се дали да продължа или да мина 10 дни  на житната диета или направо на БВХ моно  newsm78 Очаквах, че няма вече да е лесно (над 40г съм) но пък чак така  Confused

# 182
да ти призная съм толкова щастлива, защото не вярвах, че тези кила някога ще ги сваля и съм супер изненадана, че диетата ми подейства. Нямам достатъчно опит за да кажа, каква може да е причината да не действа.
истина е, че до сега съм отслабвала само като намаля малко храната без да променям нищо и да спазвам определен режим. Но напоследък това изобщо спря да работи (над 40)

# 183
За добри резултати по колко картофи, пиле и млека е добре да се ядат на ден?

ядях, колкото мога да изям, мога доста да изям, примерно 2-2,5кг сурови картофи, вчера 8 млека, нон-стоп плодове,  и то сладки, виж от пилето и рибата не мога толкова да изям, но тук момичетата ги ограничават.

При всички положения смятах калориите и реално не бяха много, примерно 1200, но сметнах и млеката вчера -1600 Shocked и реално нямам - за този ден, но пък посетих WC-то, което пак е нещо

и аз имам малко по-различно виждане за смисъла на въглехидратните дни, а именно зареждане!, побутване на метаболизма, че ние жените сме... много бързо организма ни се нагажда към занижен калориен прием... 2 дни и блокаж

гениалното в диетата го виждам в редуването въглехидрат, протеин, въгл, пр.... и друго важно изреждане на всички видове храни и осигуряване на организма на всичко, което му е необходимо, че ...иначе: пак блокаж, женска работа!

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 16:51 от ♥♥ Fiesta

# 184
  • София
Fiesta, благодаря ти много за подробния отговор.  bouquet
Много приятен режим е това и на мен точно това ми хареса редуването на въглехидрати с протеини. Аз мисля да консумирам наполовина храната, де, страх ме е от 2,5 кг картофи.  Joy Но съм положително настроена за резултати.

Поздравления на всички за резултатите

Чета старата тема и попивам идеи и се мотивирам от минусите ви.

Да дам и аз едно предложение за картофените дни, нарязах си два картофа в гювече със зехтин, червен пипер и чубрица. Стана страшно вкусно. През деня си правих и един по селски, но определено в гювечето са ми фаворит.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 20:40 от Niya88

# 185
100% най-вярното е както го чустваш!  newsm10

# 186
Привет. След като имах РД и 2 дни ядене и пиене съм половин кг отгоре. Сега имам гости, много заведения и тн и съм временно на НВХ.

След около 2 седмици пак почвам ВЧ.

Успех на всички! bouquet

# 187
Здравейте. След лутане Дюкан или моно,реших да опитам пак.Преди време започнах диетата на ВЧ,но се провалих,след което започнах  режима на Дюкан и имах страхотни резултати. Сега ми се иска по-разнообразно хранене и затова реших пак да опитам с моно. Днес ми е втори ден на картофки.Започнах 62 кг,висока 159-160 Simple Smile .Тази сутрин съм -1 кг,зная, че е вода, но все пак е обнадеждаващо.

# 188
  • София
bebeshki, ще вървим заедно. Аз също съм 160 см, започнах от 61,8 кг и ми е втори ден на диетата. Разликата е, че съм след строги диети, включително лунуване и започнах с изчистена вода, а и организмът ми е свикнал да гладува. Нямам минус след картофения ден, но то е нормално, пак добре, че няма плюс.

Вчера ядох само 500 грама картофи. Ядох си с подправки, едните с копър и малко чесън, другите с червен пипер и чубрица, но не вярвам това да е причина за липса на минус. Предпочитам да ми е вкусно, за да издържа докрай.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 10:29 от Niya88

# 189
Niya88, аз я започнах след велико плюскане. Бях станала 57кг, след почивки по морета, за мес и половина съм 62кг, затова съм -1. Вчера изядох поне 2 кг картофи, по-голямата част бяха на фурна, но вечерта хапнах и порция пържени. Вечерта корема ми свиреше....., ядва издържах, умирах от глад. Изпила съм поне 4 л вода. Днес обядвах пържени и разполагам с 1 чинийка за довечера, дано ми стигнат. Нямам търпение да дойде утре и да се натъпча с пържолки Simple Smile Решила съм повече да не се тегля, мисля да се кача на кантара след първите 12 дни. Режимен ден на всички пожелавам и много минуси Simple Smile

# 190
  • София
Е, щом скоро си била 57 кг, той организмът помни и лесно ще ги свалиш. Аз съм от тези с хормоналните и инсулинови проблеми и нещата стават много бавно, но това не значи да се демотивирам, пак си ме чакат мен тези килограми да ги свалям. Така че ще си ми пътеводна звезда да се стегна и аз да свалям.  Grinning

Днес не съм яла още, но мисля пак в гювече да си ги правя.

# 191
  • Sofia
Днес съм на зеленчуци. Закусвах с кьопоолу и домати.Преди малко се натъпках с много вкусна салата от розов домат,краставица,валериана и авокадо. Ще пека на грил тиган чорбаджийски чушки.Не засищат много зеленчуците. След 1-2ч.започва да ми стърже корема,но поне изборът този сезон е богат Hug

# 192
  • Пловдив
И аз съм на зеленчуци днес втори ден, да попитам, вечерях зелем фасул, но после се замислих дали е към зеленчуци? Вие как мислите?

# 193
не е
без грах, царевица и боб е зеленчуковият ден, който в началотото се наричаше салатен

# 194
  • Пловдив
Хм, значи съм в нарушение Sad до тук съм 69.90 кг, започнах 73.60 кг. Доволна съм, за първи път я правя, за 6 дни виждам много добри резултати.
Да питам в деня за кисело мляко, може ли нещо друго млечно или не. Поне там да не сгафя.
Благодаря Wink

Общи условия

Активация на акаунт